Támogassa egyesületünket adójának 1%-ával

A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 5220 hozzászólás ] 
Keresés ebben a témában:
Oldal Előző  1 ... 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108 ... 261  Következő
Szerző Üzenet

Hozzászólás 2008 máj. 10, 19:05 
Igazán köszönöm a gratulációkat!! Mire is jó egy ilyen szakmai topik???!! :lol: :lol:

Doromboló, Te vagy itt a főkukori?? :lol:

Amúgy a rolleres válaszokat is köszönöm, igyerkszem követni!

kétszeres Gyémántkoszorús Mestertenyésztő

Hozzászólás 2008 máj. 10, 18:48 
Áááákooooos !!!.....Szupiiii !!!...Majd most megismered a magyarok istenit !...Miért is lett volna neked jobb mint más házasságban megrokkant embörnek ?!... :lol: Szóval nagyon örülök, sikerült a hozzád legjobban való párt megtalálnod !... :wink:
Ha nem énekel a rollered ez lehet azért is mert úgy meghízott mint egy gőböl, tehát vedd kézbe és less be a skótszoknya alá....Ha nagy sárga zsírpacni van akkor fogyasztás...lisztes mag (kevés fénymag és köles)másfél teáskanál naponta és sok lédús ill. zöld !....Vagy ha kis pihetollak repkednek a kalitka alján akkor elkezdődött a vedlés !...Akkor pedig 3 hónapig koncert nélkül maradtok !....
Mégegyszer gratula !!!

Hozzászólás 2008 máj. 10, 16:48 
Ákos, és is gratulálok!
Azt kívánom, hogy a feleséged nem csak "feleség" legyen, hanem feled is. Ez (számomra) egyik feladat a többi mellett, már majdnem 2 éve.

Én.

Hozzászólás 2008 máj. 10, 15:08 
Ákos igaz én nem tudom, a rollereknél mi a szokás, de a sima színkanárik is hallgatnak ebben az időszakban (legalábbis nálam így voltak, vannak most is), pedig most még ők nem nagyon vedlettek, -az újat kivéve-, amit az előző évekről nem tudok elmondani, mégsem fújják a nótát, legalább van nekünk is kicsi pihenő a fülünknek, várjuk a nyárutót, őszt, amikor elindúl a hangverseny náluk....
Most csak kisebb csipogás, sápogás van néha, mikor mi a hiányuk....
No de majd a főkukori megmondja az igazat ez ügyben neked, biztosan.

Hozzászólás 2008 máj. 10, 12:11 
Gabesz írta:
Ákos írta:
Sziasztok!

Megnősültem!! :) De mindez hogy jön ide?? Nos, úgy, hogy elutaztunk nászútra, és most jöttünk haza. És az én drága roller kanárim azóta meg sem szólal... :( Pedig előtte olyan szépen énekelt, most meg ki sem nyitja a csőrét. Betegnek egyáltalán nem látszik.

Mi lehet a baj?

Köszi

Gratulálok! :31:
és kívánok sok boldogságot, vidámságot, szeretetet, egészséget s szeker-derekalja gyermeket :wink: !!!
Nem lehet, hogy a kis kedvenc nászajándékba kispárnát szeretne nektek ajándékozni?
Nem vedlik a drága?

Köszi!

Vedlést nem látok. Olyankor szoktak "visszavonulni"?

Bronz fokozatú IDRE díjas
Valódi név: T.G.

Hozzászólás 2008 máj. 10, 12:05 
Igen, majd integetek nektek :D !

Aranykoszorús mestertenyésztő
Valódi név: Eszteró Lajos

Hozzászólás 2008 máj. 10, 11:56 
Szia Gabesz !

Ti is benne lesztek a zarándoklásba ?

Hozzászólás 2008 máj. 10, 11:22 
Ákos írta:
Sziasztok!

Megnősültem!! :) De mindez hogy jön ide?? Nos, úgy, hogy elutaztunk nászútra, és most jöttünk haza. És az én drága roller kanárim azóta meg sem szólal... :( Pedig előtte olyan szépen énekelt, most meg ki sem nyitja a csőrét. Betegnek egyáltalán nem látszik.

Mi lehet a baj?

Köszi

Gratulálok! :31:
és kívánok sok boldogságot, vidámságot, szeretetet, egészséget s szeker-derekalja gyermeket :wink: !!!
Nem lehet, hogy a kis kedvenc nászajándékba kispárnát szeretne nektek ajándékozni?
Nem vedlik a drága?

Hozzászólás 2008 máj. 10, 11:16 
Sziasztok!

Mi lehet a baj?

Köszi

Hozzászólás 2008 máj. 10, 11:09 
Hali-hali! Sziasztok!

rollerbird írta:
Na mit történt ? Bedöglött a topik ??? Nem ír senki sem ?

Ááá, dehogy! Hová gondolsz? Csak kicsit szellőztetünk, felfrissítjük itt a levegőt... És a nyitott ablakon beröppent a virtuális keresztfiam is :wink: . Gizmó, rég láttunk téged!

Mostanra már nem nagy cikk új fiókák látványa- bár ha jól belegondolok, nálam és Kínyónál abszolút az lenne :roll: , de most ettől eltekintünk, lenyeljük a békát. És nemsokára nálatok is lezárul a tenyésszezon, jön majd a hogyan tovább 8) . Nekem ugyan sok bajom nincs, mert teljesen rájuk van bízva, hogy mit csinálnak: fészkelhetnének, minden lehetőség megadva (hacsak be nem fagyott a senekük), de nem sok jelét látom annak, hogy a környezetváltozás bármit is beindított volna bennük... Inkább a csóró verebeknek illegetik magukat. Várok még keveset, aztán majd egy hét múlva rittyentem ki a többi madarat is melléjük a röpdébe: Fruzsi, Roland, Karcsika, Pintyő és a három zebrakölyök. Remélem, akkorra már a reggeli hőmérséklet is szelídebb lesz, mint a mai 3 fok...
No, én így állok.

És egy kis lelki feltöltődés-felüdülés erejéig ajánlom szíves figyelmetekbe a csíksomlyói pünkösdi búcsút, a Duna TV egyenes adásban közvetíti a ti órátok szerint 12.30-tól. "A csíksomlyói ősi Mária-kegyhelyen 1567 óta gyűlnek össze minden év pünkösd szombatján a gyergyói és csíki székelyek, valamint a gyimesi és moldvai csángók, hogy teljesítsék őseik fogadalmát. Abban az évben János Zsigmond fejedelem seregeivel indult a székelyek ellen, a helyiek azonban ellenálltak, és pünkösd szombatján győzelmet arattak. Ekkor fogadták meg, hogy hálából minden évben ugyanazon a napon elzarándokolnak Csíksomlyóra. Azóta a fogadalmi zarándoklat és búcsú jelentős mértékben kiszélesedett, óriási, több százezres sokaság szokott évről évre összegyűlni a Somlyó-nyeregben megtartott ünnepi nagymisére."

Kívánok szép ünnepet!
Puszi nektek: Gabesz

Hozzászólás 2008 máj. 10, 8:59 
Doromboló,

örülök, hogy egy véleményen vagy velem. Ritkán fordul ez elő. :D
De épp ettől csodás a teremtetésünk: egyediek vagyunk, nem pedig külön sorozatszámú de ugyanolyan robotok.

Üdv

Hozzászólás 2008 máj. 10, 8:20 
Osztom a véleményem Gizmó !
Edina nem tenyészt...Míg együtt voltunk akkor tette ezt természetesen külön gyűrűszámmal !....Mikor Ausztriában voltam tag akkor volt az övé a 40 - es gyűrű az enyém meg 15 - ös volt, később az ornitológiai egyesületben voltam 75 - ös és ő tovább tartotta a 40 - est... Most hogy már nincs, vissza vettem az ősi 40 - est....

Hozzászólás 2008 máj. 10, 7:55 
Hali,

termelően írtok, 2 oldalnyit olvastam vissza.
Marcsi csak elképzelni tudom a nehézségedet az ejtőernyőkkel, ugyanis semmi rossz tapasztalataim nincsenek ezzel. Falun nőttem fel, gyíkokat ugyan nem vertem agyon :wink: így mindenfélét megszoktam. Na a tehén általi hasbarugást nem, abból 1x volt részem. Elég volt belőle.
(El tudom képzelni, hogy a "nyomornegyedben" élhetnek kis/nagykirályok. Én a sok pénz hátrányát épp abban látom, hogy megváltoztathatja az ember jellemét. Nem is szeretnék gazdag lenni, mert az életem prioritásai fejreállhatnanák amiatt, hogy gondolkodásom, vonzodásom iránya, tárgya megváltozna. Van ellenpélda is, amikor valakinek sok anyagija lesz, s mégis EMBER tud maradni, aki a koldushoz is le tud alacsonyodni, ereszkedni a szó szoros értelmében, de kevés.) Zárójel bezárva.
Azontúl, hogy a madaraim élvezik az életet kinn az erkélyen (kétlem, h most is élvezik, amikor betontörővel dolgoznak...) meg a pintyek továbbra is kotolnak velük semmi újdonság.
Áldott pünkösdöt. Jőjj Szentlélek.

Valódi név: Thomas

Hozzászólás 2008 máj. 10, 0:13 
Na mit történt ? Bedöglött a topik ??? Nem ír senki sem ?

Dörömbölő mesélhetnél valami rolleres sztorit !

Hozzászólás 2008 máj. 9, 8:00 
Köszi az infót, ugye M.E. már nem tenyészt ?

Hozzászólás 2008 máj. 9, 7:55 
Nincs nálunk ilyen néven regisztrálva senki... Ha a madarak gyűrűjén nincs az MNK felírat, akkor azok nem,csak régiféle nem kivánatos magas hangú, vagy keverék madarak !....

Hozzászólás 2008 máj. 9, 7:46 
Igen ! ... Makra Edinának hívják....a volt nejem..... 2×volt bronzérmes... :oops:

Hozzászólás 2008 máj. 9, 5:55 
Szia Mona 4

Te aztán belehúztál, reszkethetnek a profik...

..fiúk volt e mo-on valamikor már női helyezett ?

Valódi név: Neubrandt Gábor

Hozzászólás 2008 máj. 9, 3:14 
Mona írta:
És felteszek kettő "csoportképet" is a nagy quartettemről, akik már az én gyűrűimet viselik, és akik az eddigi szaporulatom:

Kép

Kép

Na??? Szépek, ugye???

Gyönyörűek!!! :31:

http://rollercanary.hupont.hu/

Hozzászólás 2008 máj. 8, 20:19 
http://forum.sg.hu/listazas.php3?azonos ... 1121927604

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 5220 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108 ... 261  Következő