Hali, hali!
Mona kollegina, veled kezdem: egy nagy, nagy GRATULAAAA! Gyönyörűek a madárkáid !!! És ez a Gézengúz is a fészekben nagyon szépen fejlett! Gyűrűt is kapott már

?! Nagyon ügyes vagy!!!! Örülök neked nagyon!

Ja, a felvételek is ezalkalommal kifogástalanok

No, majd várjuk a fejleményeket és a további képeket!
Kínyó, szorítok neked nagyon! Legalább egy szem fióka örvendeztessen meg téged is! Bár te ismered az "újdonsült apuka" érzést a madarazásban... De akkor is

!
Doromboló, jót nevettem a gyerekkori csínytevéseiden

! Szegény kis sárkánygyíkocskák... Igen, ezt a szép mesevilágot igyekszünk megtartani még míg lehet a gyerekekben... mert akarva akaratlanul, ők is belecsuszannak, belenőnek ebbe a művilágba. És a világ változik, ha akarjuk, ha nem. Doromboló, nincs miért szégyellned magad, és ne haragudj te se, Marcsi. Jól tudjátok, hogy itt nálunk sem fog ez míg a világ sajnos így maradni. Már nagyon is érződik a Nyugat szele... Sőt! Jópár embert már el is fújt... A nagyok diktálnak, és vannak már követelmények meg elvárások is, miket előbb utóbb betartatnak velünk-hogy pl. állatot lehet tartani vagy sem, a disznóölésről már nem is beszélek,- de a hangulata annak a napnak

... És vagyunk mi is, emberek. A kérdés csak az, hogy meg tudunk-e maradni annak, vagy mi magunk is műemberekké válunk??? Kedves emlékű Nagyanyámhoz képest már én is az vagyok. És itt mennyire OFF

! Bocs.
Puszi nektek: Gabesz