Támogassa egyesületünket adójának 1%-ával

Hozzászólás a témához  [ 2972 hozzászólás ] 
Keresés ebben a témában:
Oldal Előző  1 ... 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114 ... 149  Következő
Szerző Üzenet
Aranykoszorús mestertenyésztő
Valódi név: Neubrandt Gábor

Hozzászólás 2009 máj. 13, 10:45 
Amaryl írta:
Hahóó,nem dicsekedni jöttem ám,csak tényként közlöm,hogy az egyik fészekben az 5 tojásból mind kikelt,már 1 hetesek,a másik fészekben 3 tojás volt,ott is kikelt mind a 3, ők 2 hetesek,és ül még a tavaly kelt saját tojó,rövidesen azok is kelni fognak,és fias alatta az összes tojás!

Látod Katy, kicsit nem figyelsz oda és mindjárt megy ez! :wink:

Kynyoo írta:
....Ha más nem kicsit Pappcsát megszorongatom!....

El tudom képzelni ahogy Csaba retteg most otthon... má' nem a helyezés miatt, hanem attól, hogy az ölelgetés mellé meg is akarod csókolni. :lol: De há'csak'nem?! Ott van Néked a Kinyóné..., tényleg?! Megnősültél már?

http://rollercanary.hupont.hu/

Valódi név: Nyíri Ferenc

Hozzászólás 2009 máj. 12, 19:13 
Amaryl írta:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: még mindig vihogok!!!fric.....igaz most az a divat,hogy...jó engem nem érdekel különösebben,ha nem az én családomban fordul elő!!eddig még elkerült bennünket!!!)))) szóval a 10.-es unokám az lány!!! :22: Naszóval,egyáltalán nem díjaznám ha a "szukák" felé hajlana!!! Nem fenyeget ez a veszély,ahogy elnézem,mert eléggé körülrajzzák a fiúk!!! Egyébként az anyja meg a lányom!!!! :lol: :lol:
Tudom,nem tudhattad,azért írom!))))
Míg a fiamék itthon laktak,a menyemre rábízhattam a csurikat!ja meg a virágaimet is,mondjuk spec.most 4 cserép kimúlt közülük,mert az ablakba voltak,és ott úgy látszik láthatatlan volt,legalábbis unoka nem látta!!! :41: Mindegy,azért igyekszik de minden nem jöhet össze!

Na ezt nem tudttam,jól mellétrafáltam,így nem lett jó poén belőle :22:

Hozzászólás 2009 máj. 12, 18:12 
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: még mindig vihogok!!!fric.....igaz most az a divat,hogy...jó engem nem érdekel különösebben,ha nem az én családomban fordul elő!!eddig még elkerült bennünket!!!)))) szóval a 10.-es unokám az lány!!! :22: Naszóval,egyáltalán nem díjaznám ha a "szukák" felé hajlana!!! Nem fenyeget ez a veszély,ahogy elnézem,mert eléggé körülrajzzák a fiúk!!! Egyébként az anyja meg a lányom!!!! :lol: :lol:
Tudom,nem tudhattad,azért írom!))))
Míg a fiamék itthon laktak,a menyemre rábízhattam a csurikat!ja meg a virágaimet is,mondjuk spec.most 4 cserép kimúlt közülük,mert az ablakba voltak,és ott úgy látszik láthatatlan volt,legalábbis unoka nem látta!!! :41: Mindegy,azért igyekszik de minden nem jöhet össze!

Hozzászólás 2009 máj. 12, 16:23 
fric32 írta:
Kynyoo írta:
doromboló írta:
Engem továbbra sem érdekel hogy mennyi fiatalom lesz csak az, hogy amennyi lesz abban bent legyen az ország 4 legjobbja !... :shock: :lol: [/list]

Hello!

Engem se nagyon érdekel! Csak kérdezték és válaszoltam...
Amúgy én is arra készülök hogy enyém legyen a legjobb kollekció csak én a színkanárikkal mondjuk esély csak a recesszív fehérekkel lesz talán. Ha más nem kicsit Pappcsát megszorongatom! :lol: :wink:

Hallod Kynyó!!!

Beszéltem a Pappcsával ő már mostantól elkezdte hipózni a fehérjeit,mióta megtudta kemény vetélytársa akad.
Mondtam neki napi egyszer elég de ő nem hagyja magát és reggel,délben,este hippózza szerencsétlen madarait.
Lehet ősszre tollnélkűl maradnak a sok hippózástól. :35:

Hello Feri!

Mondta nekem is, hogy könnyen nem adja a bőrét de mondtam neki hogy nekem nem is a bőre kell! :85: elég lesz ez is :20:

Hozzászólás 2009 máj. 12, 14:42 
Kynyoo írta:
doromboló írta:
Engem továbbra sem érdekel hogy mennyi fiatalom lesz csak az, hogy amennyi lesz abban bent legyen az ország 4 legjobbja !... :shock: :lol: [/list]

Hello!

Amúgy én is arra készülök hogy enyém legyen a legjobb kollekció csak én a színkanárikkal mondjuk esély csak a recesszív fehérekkel lesz talán. Ha más nem kicsit Pappcsát megszorongatom! :lol: :wink:

Hallod Kynyó!!!

Beszéltem a Pappcsával ő már mostantól elkezdte hipózni a fehérjeit,mióta megtudta kemény vetélytársa akad.
Mondtam neki napi egyszer elég de ő nem hagyja magát és reggel,délben,este hippózza szerencsétlen madarait.
Lehet ősszre tollnélkűl maradnak a sok hippózástól. :35:

Hozzászólás 2009 máj. 12, 14:38 
Amaryl írta:
Tudod,fric,ezt én is mondtam neki,viszont erősen tiltakozott,ugyanis 10.osztályos lévén,közben kisérettségire készült,és közölte,hogy mellesleg elege is lett mindenből,főleg a csurikáimból! Meg egyébként is ő kutyás! :lol: :lol: :lol: De legalább rá lehet számítani,az anyja besárgul pusztán a gondolattól is,hogy akár csak a madaraim közelébe kellene is mennie! :41:

Gondolom,hogy besárgult,főleg ha az unokád még véletlenűl megszeretné őket és bejelentené az anyúkájának, hogy ő is tartana egy pár csurit.Gondolom az anyukája nem a lányod... :02:
Gondolom azért ha már 10-dikes a kutyán kivűl már a "kétlábú szukákkat "is szereti,nem? :06:

Hozzászólás 2009 máj. 12, 14:00 
Tudod,fric,ezt én is mondtam neki,viszont erősen tiltakozott,ugyanis 10.osztályos lévén,közben kisérettségire készült,és közölte,hogy mellesleg elege is lett mindenből,főleg a csurikáimból! Meg egyébként is ő kutyás! :lol: :lol: :lol: De legalább rá lehet számítani,az anyja besárgul pusztán a gondolattól is,hogy akár csak a madaraim közelébe kellene is mennie! :41:

Hozzászólás 2009 máj. 11, 22:16 
Amaryl írta:
Hahóó,nem dicsekedni jöttem ám,csak tényként közlöm,hogy az egyik fészekben az 5 tojásból mind kikelt,már 1 hetesek,a másik fészekben 3 tojás volt,ott is kikelt mind a 3, ők 2 hetesek,és ül még a tavaly kelt saját tojó,rövidesen azok is kelni fognak,és fias alatta az összes tojás!Unokám ügyes volt,2 hétig nem voltam itthon,mire hazajöttem,már tollas csurik fogadtak.Viszont amelyik tavaly sem hozott 1 árva fiat sem,az most is csak kajál,és tök jóba van a fiújával,és ennyi!!! na de van ilyen! ha egyszer nem akar kínlódni a kölkökkel.... :38:

Akkor szerintem jobb ha,mikor otthon is vagy az unokád intézze őket,nem? :31:

Hozzászólás 2009 máj. 11, 21:58 
Hahóó,nem dicsekedni jöttem ám,csak tényként közlöm,hogy az egyik fészekben az 5 tojásból mind kikelt,már 1 hetesek,a másik fészekben 3 tojás volt,ott is kikelt mind a 3, ők 2 hetesek,és ül még a tavaly kelt saját tojó,rövidesen azok is kelni fognak,és fias alatta az összes tojás!Unokám ügyes volt,2 hétig nem voltam itthon,mire hazajöttem,már tollas csurik fogadtak.Viszont amelyik tavaly sem hozott 1 árva fiat sem,az most is csak kajál,és tök jóba van a fiújával,és ennyi!!! na de van ilyen! ha egyszer nem akar kínlódni a kölkökkel.... :38:

Hozzászólás 2009 máj. 11, 19:43 
Gabesz írta:
Hihi... Kynyoo, most olvaslak itt alattam. Komolyaaan? :shock: És Kynyooné? :shock: Na, hát ezt én is nagyon megnézném! :lol: Ja, meg arra is kíváncsi lennék, Pappcsa mit szólna hozzá ha látná hogy... :57:

Bárhogy lesz jót mulatunk majd... :lol:

Bronz fokozatú IDRE díjas
Valódi név: T.G.

Hozzászólás 2009 máj. 11, 18:13 
No, csak kicsit beugrottam.
Hát Marcsika, csak irigyelni tudlak. Nem tetszik a ketrec? Ripsz-ropsz, átalakítod. Nagyon szép az eredmény. Ügyes vagy! És nagyon szépek a madárkáid!!! :D Gratula!

Hihi... Kynyoo, most olvaslak itt alattam. Komolyaaan? :shock: És Kynyooné? :shock: Na, hát ezt én is nagyon megnézném! :lol: Ja, meg arra is kíváncsi lennék, Pappcsa mit szólna hozzá ha látná hogy... :57:

Puszi nektek: Gabesz

Hozzászólás 2009 máj. 11, 18:09 
doromboló írta:

Hello!

Hozzászólás 2009 máj. 11, 7:54 
doromboló írta:
... Dicsekedni azért nem szeretnék ....

...az valóban nem jellemző reád. :wink:

doromboló írta:
...amelyikekkel szerettem volna azokkal sikerültek a párosítások !

...ennek örülök. :D

doromboló írta:
...abban bent legyen az ország 4 legjobbja!

...ennek már kevésbé, de azért ez ellen megpróbálunk tenni néhányan. :wink:

-----------------------------------------------------------------

E' hét közepén-végén, vagy a jövő héten elugornák hozzád egyeztetni a d'ógainkat, már ha Néked is megfelel (és persze nekem sem jön közbe semmi :? ).
Valamikor hívlak egyeztetés ügy'ibe. :54:

kétszeres Gyémántkoszorús Mestertenyésztő

Hozzászólás 2009 máj. 9, 22:24 
Csókolom ! Dicsekedni azért nem szeretnék de azokkal a madarakkal amelyikekkel szerettem volna azokkal sikerültek a párosítások ! Engem továbbra sem érdekel hogy mennyi fiatalom lesz csak az, hogy amennyi lesz abban bent legyen az ország 4 legjobbja !... :shock: :lol: [/list]

Hozzászólás 2009 máj. 9, 17:13 
HELLO MINDENKINEK :!: Sajnos nem tudok eljutni aMONORI bőrzére :!: Problémáim akadtak :!: MAJD hétfőn jelenkezek......TISZTELETTEL VARGA TIBOR

Hozzászólás 2009 máj. 9, 6:46 
...pedig valamel'ikünknek jó lenne, ha lennének ilyen gondjai?! :roll: ...tán Dorombinak?! Ő nagyon csendben van mostanság, és ha jól saccolok 40 felett jár. (már nem korban!!! hiszen csak a minap töltötte be a huszonkettőt :wink: )

Hozzászólás 2009 máj. 9, 5:15 
neco írta:
...úgyhogy ha kell tudok adni 30 gyűrűt Kinyó! :wink: :lol:

Köszi de még nekem is van vagy 15 azzal már kitartok... :wink:

Hozzászólás 2009 máj. 9, 3:43 
andré írta:
...Az hogy mennyi van még a fészkekben nem irom mert a csak onnantól számit a fiatal mikor már a kinti röpdében vedlik. :lol:

Naja...és ami a vedlésen túl van, az sem biztos, hogy le lesz pontozva a versenyen... :twisted:

Gabesz írta:
....nagyon meg vagyok elégedve Neco, ezzel a madárkával!...

Én is! :wink: ....de a testvérével már kevésbé. Azért jövőre kap még egy esélyt. :lol:

Felhúztam a 20. gyűrűt, és azt hiszem ennyi is lesz a vége az idei szezonnak, (már ha mind felnőnek :? ) Nem is tudom miért vagyok kicsit csalódott?! mikor a madaraim jórésze január vége fele fejezte be a vedlést.... :roll: ....no majd jövőre! :97:

...úgyhogy ha kell tudok adni 30 gyűrűt Kinyó! :wink: :lol:

Bronz fokozatú IDRE díjas
Valódi név: T.G.

Hozzászólás 2009 máj. 8, 22:08 
andré írta:
csak onnantól számit a fiatal mikor már a kinti röpdében vedlik

Hm... na, ez már axióma a javából! 8)

Szevasztok. Na. Nálam is van újság! :D Bezony!
Gertim alatt kikelt három picuri és nagyon szépen etet! Előző fészekaljnál sem volt gond nála, nagyon meg vagyok elégedve Neco, ezzel a madárkával! Gizi fiai (3) 19 naposak, szépen kitollasodtak. Már kikíváncsiskodnak a fészekből de egyensúlyozni nem láttam őket. Hiába na, énekesek ezek, nem artisták... Aztán a nagyobbak (szinte két hónaposak), szintén trió, hm... csudiszépek azok is! És már acsarkodnak kérem! Ja, hát serdülnek. S nemsokára "kisederednek" a röpdébe, csak már eccer végre lenne már meleg! Még ma reggel is 0, értsd Nulla, Zéró fok volt :? .

Marcsika nagynéni, gratula! :D
Kynoo, neked úgyszintén! Látom, nagy ívben kerülöd a szamárpadot :lol: . Sebaj, idén Matyesz ül benne! És mégcsak át sem kell szabni :lol: :lol: :lol:

No, jó iccakát! Puszi nektek:Gabesz

Hozzászólás 2009 máj. 8, 21:40 
Sziasztok!
Andre gratulalok a fiokakhoz,vasarnap hozhatod Monora a kalitokat hivlak mobilon 9 ora korul erek en is :08:

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához  [ 2972 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114 ... 149  Következő