Lehet hogy hülyeséget írok,de nem lehet,hogy mikor Marcsi kicsrélte a jóóó kis meleg műanyag tojásokat,akkor az igaziak jéghidegek voltak????? A madár roller,nem hülye!Tavaly mikor elszedtem alóluk,és műanyagra cseréltem,a visszarakáskor a tenyeremben megmelengettem őket!ilyen jellegű gondom nem volt.Most meg el sem vettem alóluk,minek? úgysem lesz belőlük semmi,pedig most itthon voltam,és tudtam ki-be rakosgatni a hímeket!Az egyik tojó csak verte a pasit,meg közben tojt és üli is a 3 tojást...de hogy nem párzott,az 7szentség! a másik nagyon jóban van a pasikával,ül 2 szem tojáson,3
napja.....na hát ő 2esélyes! Ők szép kis fészket alkottak egyébként!A harmadik,amelyik a kalitka aljára tojt,de csak 1 szemet,azóta semmi!!!de az a fészket sem fúrta meg,kidobált belőle mindent,pedig raktam be neki kettőt is,hogy tudjon válogatni! megjegyzem nem itatókat!!!!!csak hogy andré nehogy leszúrjon!

A negyedik,az áprilisban kelt,korai még a konty neki!!!!

Nem tudja,mire való a fészek,nem is erőltetem,ráér! Majd csak ideér a tavasz is,aztán beindul.Úgy 18-19 fok van náluk,úgy hogy a hőmérséklet nem lehet akadály....Ez van,de lesz még jobb is,bízom benne.Mert a remény hal meg utoljára!