Sziasztok, rolleresek!
(Hm... ahogy leírtam nyillalt be, hogy ez a megszólítás milyen ódivatú lett... Hiába ez egy fórum-topik, mindig csak egy célszemélynek szól az üzenet. Bár arra ott lenne a privát üzi...

Nem elgondolkodtató???)
Marcsika, örülök, hogy rendeződnek nálad a dolgok. Jó lenne már fiókáknak örülni! A genetikához ugyan nem sokat értek, de azt mondják a nagy öregek, hogy a genetika hetedíziglen köszön vissza! Úgyhogy szerintem lehet akár zöld fióka is a tarka madártól. Vagy tévedek? Nézd meg a madarak törzslapján a jelzéseket! Dorombolóék mindig bejegyzik, hogy zöld, vagy tarka madár volt-e az ős... (Karikában folt.)
No, akkor Amaryl, mégiscsak elmész a "nagytalálkozásra", ugye? UGYEEE? Na azér!

Figyu, egyél helyettem is majd a finom sütikből! Tudod, minél ártalmasabb, annál jobb!
Kedves Tibor, nem értem az elégedetlenségedet... Ezelőtt két évvel Doromboló brátunk nagyítóval kereste és lepkehálóval (értsd: Net) vadászta a roller énekre fogékony madarasokat... És láss csudát! Mára már Szegeden, Győrben és Albertirsán is rolleres találkozókat szervezhettek!!! Jó, persze, az alapemberek Ti vagytok, de mindenik helyszínen voltak és lesznek kezdők is, akik már alig várják, hogy elsajátítsák a "titkokat", melyek fölött esetleg itt elsiklottak és hogy a tenyészetükben elért sikerélményekről számolhassanak be. Aztán vannak olyanok is, mint André, akit joggal szólíthattál kollégának és mégis van újdonság az ő számára is rollerezésből, bár a galambjain már gyakorlatozott

. Ez a két év alatt nagyon sokan ki is maradtak a buliból, és maradtak azok, akiket igazán megfogott ez a kedves kismadár, és csak bővül a táborotok! Úgyhogy tényleg nem értelek.
Engem személy szerint egy szép zöld madár, Alf, a hím

választott ki magának és mégis úgy érzem, átok ül rajtam

Még mindig semmi. Illés papától üres tojik, Gábrisnál befúltak... Ma telt le a 17. nap, kibontottam és kb. két nap kellett volna még a teljes kifejlődésükig. Elpusztult fiak voltak. Ilus 4 tojáson kotlik- márc. 15-re van előírva, és nem zargattam!!!, Gerti ma tojta le a 4. tojását melyeket minden nap módszeresen el is ásott (filcet operálok a fészek aljába), Gizi pedig vééégre elindult, ma megszületett a 2. tojáskája. Szegény Icámat meg turbókajára fogom. Biztosan nincs elég sok madaram. Akkor lenne pozitív eredmény is, miről írhatnék...
No, itt járt és el is ment a szép tavasz. Azt írta, majd egy hónap múlva jön újra... Ismét le lettünk padolva

. Pedig már visszajöttek a seregélyeink! Olyan édes füttykoncert fogad reggelente suliba menet

Nálatok bár süssön a nap!
Hali, Petrov! Délen mizújs?
Puszi nektek: Gabesz