Bassssszus kukorik!!!! itt reklamáltok,hogy nincs jelentkező!!! már akkor,mikor elkezdtétek a szervezkedést,én megkérdeztem,igaz,nem harsogva kiabáltam,csak úgy a magam csendes,szerény módján,hogy vonattal megyek,és attól merre esik a hely,sokat kell-e gyalogolni,stb. na hát sz@rt@tok rá válaszolni,amúgy magyarosan! ja és írtam azt is,hogy elmegyek korábbi vonattal,lesz-e Monoron már börze,mert vagy 20 éve vagy még több,hogy voltam....
A válasz néma csend!
Gondoltam,leírtatok,hát ennyi,én is ehhez tartom magam!Mint ahogy a kósza hírek keringenek,hogy hirdettem a madaraimat! akkor is megírtam világosan,hogy MIELŐTT hirdetném,először itt szólok!!!!!!! aztán még aznap elmúlt rólam a dühroham,amit olyasmi okozott,amit ugyan nem írtam ki,mert minek??? úgyis nekem kellett megoldani,szóval megmondtam világosan,eszemben sincs eladni őket!!!!!! erre jött úgy másfél-2 hónapja telefonon egy érdeklődő,hogy nekem vannak eladó madaraim,innen mondta valaki!!!!Ha már ezt hallotta,hát eladtam neki az egyik tavaly nálam született tojót,mert úgy gondoltam,elég lesz a 4,meg a hímek közül egyik úgyis az apja,a másik meg a féltestvére.....Komolyan mondom,a nőkre mondjátok hogy pletyisek!!!! meg hogy kitalálnak dolgokat! Kérdem tisztelettel,akkor ez itt mi????aztán csoda,ha néha kiakad az ember,helyesbítek a kotkoda????? Persze az is lehet ennek az oka,hogy csak minden 3.mondatot olvastok el 1 hozzászólásból,mert szétszórtabbak vagytok,mint én????
és most azértis felrakom idre a piros madaraimat, /amit este felraktam,utána meg kitöröltem/nehogy azt gondolja André hogy a Gabesz csak hallllucinált!!!!

meg madárfüttyöt is felrakok,igaz nem kanári!!! mellesleg akinek meg nem inge az ne vegye magára,de attól még pipa voltam!!!

Itt meg a füttttty!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=6Qaz6f-UXz4&NR=1