Gabesz, ez a kismadár egyszerűen gyönyörű!!! Én már ezt kistojás korában is láttam rajta

Eszembe jutott egy kérdés, ami mindenkinek hasznára válhat talán, ha kapok rá választ: mikor lehet megint fürdetőt betenni a mamának? Arról beszéltünk, hogy amíg kotlik, ne, nehogy a kotlási láz elmúljon. Ha kikeltek a csibék, akkor már szabad?
Mostanában nálam is azonnal etet a mama, ha eleséget vesz magához, nem vár 20 percet, mint az első napokban, és behajol a fiakhoz, nem áll felettük etetéskor. 2-3 óránként látom az etetőhöz vagy a "fűrészporos" edénykéhez repülni, és néha kicsit időzik a fészken kívül is pár percet, tollászkodik, kakkant. Ezért gondoltam a fürösztésre is.
Megint kézbe vettem a betegeskedő tojómat. Kis zsírocska van a hasikáján, nem túl vastag, de van. Nem piros a kloáka körül neki semmi, igaz, még csak 10 napja tojta az utolsó tojását. Viszont a bőre a mellkasán eléggé sötét, olyan lilás színű. Mindig ilyen nekik? Meg kissé csapzottka, úgyhogy ő sokat kell pihenjen, lehet, hogy tényleg csak majd jövőre fogom pároztatni legközelebb.
Gabe, szépek a kicsik nagyon, gratulálok neked!
Tényleg haláliak ezek az antennák, már alig várom, hogy élőben lássam végre én is!