Mona írta:
Drága Lajos!
Azért mi "pórnép" is szeretnénk ám hallani azt a beszámolót, ha nem gond!
Sőt, ha vannak képek, akkor tegyél fel párat légyszi, köszi!
Szia Mona !
Nem is gondoltam, hogy itt vagy és figyelsz...
Na akkor : Tibi egy szép alföldi táj közepén lakik, békés környezetben, nem zavarja a város ricsaja.
Hát képem az van, de olyan rosszak lettek, hogy azt nem merem felrakni, 5o db. -nál több a fiatal madara. Már ki vannak rakva volierekbe és válogatja a nemeket.
Szépek és erösek a madarai. Érdemes lenne tőle is vásárolni a tenyésztőknek. Az éneküket nem hallottam, mert ahogy bementünk a helyiségbe csend lett mindenhol.
A továbbiakban a szakmai duma ment, amit nehéz lenne összefoglalni egy bejegyzésben, főleg a beltenyésztésről és annak problémáiról volt szó, illetve a tenyésszezonok kezdéséről, felkészítésről, eredményekről... stb...
Ezen kívűl még 7 tenyésztőnél voltunk láttunk csodákat, papagájban, alakkanáriban, egzotában és még a stiglinc x kanári keresztezésekben is. Akik nem jöttek el irígyelhetik a társaságot..
Na majd a legközelebbinél többen leszünk.
Ha minden jól megy egy, vagy több csoportképet azért fel tudok rakni.
Ekkor már majdnem este volt a klubban zászlót cseréltünk Robyval.

Hazaindulás előtt egy csoportkép a vendéglátóinkkal ...

Estebéd után...

Néhány egzota...( Enikő ezt neked tettem fel, ide ki kell jönnünk még egy párszor az idén... itt láttunk szelíd Sárgarigót, Napmadarat, Seregélyt, különleges egzotákból..Gránátpintyeket, Indigó pintyet, Lágyevőkből a Gangeszi pápaszemes madarat,)
Ez a Kép az egzota óvoda egy részletét mutatja....

Itt hűsölünk...

Na meg itt is...

Eszmecsere a Lizard Kanárikról....

Egyik vendéglátónk udvarán...

Összességében nagyon élménydús napunk volt sokat beszélgettünk, jónéhány tenyésztési ujdonságba is ütköztünk ezekről késöbb számolok be, jó tapasztalatcsere volt és ezen a napon több barátra tettünk szert, mint amennyit előzőleg vártunk.
Köszönjük a vendéglátóknak a szíves fogadtatást. Hamarosan viszonozni fogjuk....