Sziasztok, rollerosok!
eszterolajos írta:
Szia Gabesz ! Postás???
Kedves Lajos, végre valahára ideért az a postás

. Kicsit lesántult szegény, mert még a januári hóban-fagyban indult el, és csak most februárra ért ide, de megkínáltam egy csésze forró kokojzateával- mert gesztenyém az nincs, és mindjárt felengedett.

A feladónak meg köszönöm a küldeményt

!
Balance írta:
Lehet, hogy épp most fertőződöm...
Nagyon helyes! A jelek szerint kellő támogatottságban van részed az ötletet illetően egy bizonyos röpködő virág részéről

. Úgyhogy csak dőlj hátra szépen, húnyd be a szemed és hagyd, hogy a roller bacik átjárják agyad rejtett zugait, ahová még nem férkőzhetett be semmilyen más madár képe. Belső hallásodban máris megelevenedik a roller pörgős, gurgulázó de mégis bársonyosan andalító dallamvilága és magával ragad... Ha túlságosan megrészegednél tőle, csak szólj bátran, postázok neked is egy csokor kokojzateát

Madárral meg ellátnak itt a rolleros nagyágyúk
Doromboló írta:
Ezért sokkal jobban illene ez a kifejezés hozzád - "harmónia"...
Kedves Doromboló, csakhogy megjöttél! Már hiányoltam írásaidat

. Elhangzott már csomó kérdés és kétely amik válaszra várnak... De addig is nem gondolod, hogy nőies név az a Harmónia ennek a motoros, marcona külsejű fickónak, jobban áll neki a Balance

?! A harmónia ha nem is teljesen ugyanazt fejezi ki mint az egyensúly, azért lássuk be, árnyalatnyi a különbség köztük

(Az egyensúly kialakítása során két ellentét érdekesebb mint a semleges egyformaság. Erre gondoltál?)
Na és rollerezzek is kicsit: ma reggel problémamentesen, életemben először meggyűrűztem (még) egyetlen saját kelésű rollerfiókámat. Mona, Roland a keresztfiad a gyűrűzés során a RO/01TG08 nevet kapta

!
Puszi nektek: Gabesz