Támogassa egyesületünket adójának 1%-ával

A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 5220 hozzászólás ] 
Keresés ebben a témában:
Oldal Előző  1 ... 154, 155, 156, 157, 158, 159, 160 ... 261  Következő
Szerző Üzenet
kétszeres Gyémántkoszorús Mestertenyésztő

Hozzászólás 2008 feb. 26, 22:13 
Gratula Gabeszka !
Látom fogtatok egy lepkét ! :lol: ... Hát,.. szép pár ezek !...Egyforma a hobbyjuk !..... A francba, hogy nekem nem sikerült. Az első ágyasomat egy irodalmi szinpadon ismertem meg, a másodikat egyik autóversenyemen, a harmadikat meg....társkeresőn ( :oops: )...minden passzolt csak a madár nem jött szóba.. :lol: ..Most hogy abbahagytam a szavalóversenyeket, az autóversenyzést, maradtak a madarak...amiről az elején nem sok szó esett....Azért ellene nincs mert amíg siker van, addig tetszik neki, de hogy a konyhakredenc(...crealwater revivál)-be madarak...Hát attól Dunának menne !!! :shock:
Szóval Isten hozott lepkécske !....
De akkor ki a Moncsi ????? :?

Hozzászólás 2008 feb. 26, 20:19 
Gabesz írta:
Lepke írta:
Kap ebédet és vacsorát is a Marcona Fickó, akkor is, ha minden szekrényben madarak dalolnak majd 8)

:roll: , hát kedves Röpködő Virág, attól tartok, ezzel a mondattal nyertél egy belépőt a kitömő emberhez :57:

de miért??? 8)

Tényleg olyan furcsa, hogy közös a hobbink? :roll:

Azonkívül kicsi a lakás, és muszáj kompromisszumokat kötni, hogy mindenkinek - nekünk és a madaraknak is - jó legyen.

Bronz fokozatú IDRE díjas
Valódi név: T.G.

Hozzászólás 2008 feb. 26, 19:20 
Lepke írta:
Kap ebédet és vacsorát is a Marcona Fickó, akkor is, ha minden szekrényben madarak dalolnak majd 8)

:roll: , hát kedves Röpködő Virág, attól tartok, ezzel a mondattal nyertél egy belépőt a kitömő emberhez :57:

Hozzászólás 2008 feb. 26, 19:11 
Amaryl írta:
Ugyan mááár, Röpködő Virág,csak akad még ott 1 facér konyhaszekrény!!!!mennyivel szebben hangzana belőle a rollerfütty,mint holmi edénycsörömp!!!! :61:
Aztán ha Marcona Fickó ebédet kér,akkor rendeljen a mekiből!!! :57:

Dorombolóóóó!!! ha meglátsz a skype-n akkor csörgess meg,üzenetet hoztam....de szóban,mert nem írok annyit!!!! úgy 20,30-21 óra körül leszek itthon,ha előbb is látsz,az nem én vagyok,hanem a fiam!!!!!

A 'kalitka a konyhaszekrényben' ötlet tőlem származik... meg egyébként is, én is madárbolond vagyok :wink:

Hozzászólás 2008 feb. 26, 18:59 
Ugyan mááár, Röpködő Virág,csak akad még ott 1 facér konyhaszekrény!!!!mennyivel szebben hangzana belőle a rollerfütty,mint holmi edénycsörömp!!!! :61:
Aztán ha Marcona Fickó ebédet kér,akkor rendeljen a mekiből!!! :57:

Dorombolóóóó!!! ha meglátsz a skype-n akkor csörgess meg,üzenetet hoztam....de szóban,mert nem írok annyit!!!! úgy 20,30-21 óra körül leszek itthon,ha előbb is látsz,az nem én vagyok,hanem a fiam!!!!!

Hozzászólás 2008 feb. 26, 16:35 
Gabesz írta:
Balance írta:
Lehet, hogy épp most fertőződöm...

Nagyon helyes! A jelek szerint kellő támogatottságban van részed az ötletet illetően egy bizonyos röpködő virág részéről :wink: .

Sok választása nincs a röpködő virágnak :wink:

Gabesz írta:
De addig is nem gondolod, hogy nőies név az a Harmónia ennek a motoros, marcona külsejű fickónak, jobban áll neki a Balance :lol: ?!

ez jó! :61:

Hozzászólás 2008 feb. 26, 16:23 
raina írta:
Balance, nagyon érdekes, amit írtál, de csak fentartással tudom elfogadni. Mert mi lesz azzal a szállal, aminek a másik vége leszakadt? Ott leng. Amikor a kicsi lányomat megőlték, volt ember, aki azt mondta "de ott van a 3 nagy, szóval van még". De mindig az híányzik a legtöbben, aki nincs. És ez az állatokkal is így van. Két éve halt meg 22 éves perzsa kandúrom, maig híányzik. Szerintem nem csak magunkat sajnálunk, hanem azt is, aki nem lát többé napot, szívarványt vagy rózsát..., nem hall többé madárdalt...

Szia Raina!

Nem vitatom az érzelmeid, rendben.
Én azt írtam, ahogy a dolgok működnek attól függetlenül, ahogy esik, ahogy érezzük őket.

A témáról így pedig nehezen beszélgethetünk, hisz az érzelmeid uralni fogják lényed más, nemkevésbé fontos részét. :idea:

Talán annyit hozzáfűzök, hogy azok a lelkek, akik továbbmentek útjukon, nagyon valószínű, hogy egy olyan más dimenzióban léteznek, amit az emberi egó (értelem és érzelem) fel sem fog.
Kedves Raina, lehet, hogy mi vagyunk sajnálatra méltók!

:)

Bronz fokozatú IDRE díjas
Valódi név: T.G.

Hozzászólás 2008 feb. 26, 16:09 
Sziasztok, rollerosok!

eszterolajos írta:
Szia Gabesz ! Postás???

Kedves Lajos, végre valahára ideért az a postás :wink: . Kicsit lesántult szegény, mert még a januári hóban-fagyban indult el, és csak most februárra ért ide, de megkínáltam egy csésze forró kokojzateával- mert gesztenyém az nincs, és mindjárt felengedett. :lol: A feladónak meg köszönöm a küldeményt :D !

Balance írta:
Lehet, hogy épp most fertőződöm...

Nagyon helyes! A jelek szerint kellő támogatottságban van részed az ötletet illetően egy bizonyos röpködő virág részéről :wink: . Úgyhogy csak dőlj hátra szépen, húnyd be a szemed és hagyd, hogy a roller bacik átjárják agyad rejtett zugait, ahová még nem férkőzhetett be semmilyen más madár képe. Belső hallásodban máris megelevenedik a roller pörgős, gurgulázó de mégis bársonyosan andalító dallamvilága és magával ragad... Ha túlságosan megrészegednél tőle, csak szólj bátran, postázok neked is egy csokor kokojzateát :lol: Madárral meg ellátnak itt a rolleros nagyágyúk 8)

Doromboló írta:
Ezért sokkal jobban illene ez a kifejezés hozzád - "harmónia"...

Kedves Doromboló, csakhogy megjöttél! Már hiányoltam írásaidat :roll: . Elhangzott már csomó kérdés és kétely amik válaszra várnak... De addig is nem gondolod, hogy nőies név az a Harmónia ennek a motoros, marcona külsejű fickónak, jobban áll neki a Balance :lol: ?! A harmónia ha nem is teljesen ugyanazt fejezi ki mint az egyensúly, azért lássuk be, árnyalatnyi a különbség köztük :wink: (Az egyensúly kialakítása során két ellentét érdekesebb mint a semleges egyformaság. Erre gondoltál?)

Na és rollerezzek is kicsit: ma reggel problémamentesen, életemben először meggyűrűztem (még) egyetlen saját kelésű rollerfiókámat. Mona, Roland a keresztfiad a gyűrűzés során a RO/01TG08 nevet kapta :D !

Puszi nektek: Gabesz

IDRE tag
Valódi név: Herceg Mónika

Hozzászólás 2008 feb. 26, 15:50 
Kedves Raina!

Nagyon sajnálom a veszteséged!

A szál, melynek leszakadt a vége segít, hogy mindig emlékezzünk azokra akiket elveszítettünk és örüljünk az időnek, (még ha rövid is volt) amit vele tölthettünk.
Akit elvesztettünk azt nem pótolhatja senki és semmi,de igaza van Balancenak is, mert a megmaradt szálak segítenek,hogy örömöt is találjunk az életben a veszteség ellenére!

(Nem biztos, hogy igazam van,de így gondolom,és eszerint próbálom "túlélni" a veszteségeket, amik sajnos elkerülhetetlenek.)
Moncsi

Hozzászólás 2008 feb. 26, 14:37 
Lepke írta:
Balance írta:
Szia Doromboló! ;)

Lehet, hogy épp most fertőződöm... :oops: 8)

Engem otthon lenyakaznak, az tuti! 8)

dehogy, annyi hely van még... és olyan nagy a csönd... :roll: 8)

:57:

Hozzászólás 2008 feb. 26, 12:52 
Balance írta:
Szia Doromboló! ;)

dehogy, annyi hely van még... és olyan nagy a csönd... :roll: 8)

Hozzászólás 2008 feb. 26, 12:35 
Balance, nagyon érdekes, amit írtál, de csak fentartással tudom elfogadni. Mert mi lesz azzal a szállal, aminek a másik vége leszakadt? Ott leng. Amikor a kicsi lányomat megőlték, volt ember, aki azt mondta "de ott van a 3 nagy, szóval van még". De mindig az híányzik a legtöbben, aki nincs. És ez az állatokkal is így van. Két éve halt meg 22 éves perzsa kandúrom, maig híányzik. Szerintem nem csak magunkat sajnálunk, hanem azt is, aki nem lát többé napot, szívarványt vagy rózsát..., nem hall többé madárdalt...

Hozzászólás 2008 feb. 26, 12:24 
Szia Doromboló! ;)

Aranykoszorús mestertenyésztő
Valódi név: Eszteró Lajos

Hozzászólás 2008 feb. 26, 8:02 
Szia Gabesz !

Postás???

Hozzászólás 2008 feb. 25, 22:36 
...vagy a "balance" abban a jelentésében van itt jelen ami rád egyáltalán nem jellemző..." az értéktelen már nem kell " akármi ?...Akkor meg pláne rossza név !...Mégha ironikus is....
De hülye vagyok az a ballaszt..... :lol:

Hozzászólás 2008 feb. 25, 22:34 
Sziasztok ! Már vagyok de még nincs annyi időm hogy beszáljak okoskodni....Remélem nemsokára kikeveredek magamból !
Kedves "egyensúly"...Kár hogy nem vagy rolleres...Kellene egy izig vérig rolleres ember idre, pont olyan mint TE !... Kifogástalan amit írsz, őszintén mondom nagyon szívesen olvaslak még így is, hogy "csak" házibarát vagy...El sem képzelhető, hogy beleveszejted magad a mi betegségünkbe ?... Még mit kell csinálnunk, hogy teljesen megfertőződj ?... A neved egyedül ami nem tetszik !...Számomra nem létezik az ÉLŐ világban ilyen állapot, hogy "egyensúly", még akkor sem, ha biológusok, zoológusok, ornizológusok, herpeto....szóval sokan ezt a kifejezést gyakorta használják !....Gondolj bele, hogy ha a természetnek volna hoszabb egyensúly állapota az egyenlő lenne a kimerevített világgal az örökkévalóság végével...?! Egyensúly állapot a pillanatok törtrészénél nem tarthat tovább, mert nem tárgyakról, hanem élőlényekről van szó, melyek kiszámíthatatlan módon élnek-halnak, esznek vagy nem, párosodnak vagy nem...?!...és így tovább...
Ha azt a megállapítást mondanánk, hogy BIOLÓGIAI HARMÓNIA !...Az igen !.... De egyensúlytól mentsen meg az Isten....?!....Ezért sokkal jobban illene ez a kifejezés hozzád - "harmónia"....Amiket és ahogy írsz az maga a harmónia !...Őrülök hogy itt vagy velünk !.... (roller?)

Hozzászólás 2008 feb. 25, 20:59 
Oké!
Köszönöm Amaryl!

Lenne egy kérdésem az egyik tojóm mellcsontja nagyon kiáll éles! De a hssán meg van zsírréteg láthatóan! Mi lehet a baja? Amúgy nem gubbaszt meg semmi különös nincs a viselkedésében!

Hozzászólás 2008 feb. 25, 20:34 
Amaryl írta:

Raina,a legszomorúbb az életben elveszteni akit szeretünk,legyen az akár ember,akár állat...ez ellen nem tudunk tenni,sajnos!!! meg kell békélni ezzel a ténnyel,igaz hogy nehéz és fájdalmas nagyon!
Van egy ismerősöm,aki azért nem tart semmilyen állatot,mert azt mondja,nem tudná elviselni ha meghal....hááát,nem tudom...nem értek egyet vele,és azt hiszem aki itt van,azok közül senki sem!!!!

Pár gondolat a "kötődős" szeretésről...

Először is, ez főleg emberi tulajdonság. Minél fejlettebb egy életforma, annál fejlettebb az egója, amivel kötődik azokhoz a dolgokhoz, amik örömmel töltik el. Az ember már/még ilyen.
Mert lássuk be, azzal, hogy egy élőlény tovább megy, mert elvégezte az itteni feladatát, az nem neki rossz, hanem nekünk, akik kötődve szerettük.
A mai kor embere annyit tehet, hogy sok hasonló érzelmi szálat "épít ki" ebben a világban, és ha olykor-olykor némelyik szakad, még mindig marad egy tucat. Amit írok most, tudom, hogy matematikai és embertelen, de attól még így működik.

Aki nem akar állatot tartani a vesztesége miatt, az más téren is ugyan ilyen traumát él át, holott ha egy kicsit a dolgok középirányát venné, inkább arra törekedne, hogy bőségesebben legyen miből elengedni, ha kell!

A nemszeretem dolgok jönnek-mennek mindenki életében és ez csak akkor nem gond, ha egyensúly van bent, valamint köztünk és az élet dolgai közt.

Balance... :roll:

Bronzkoszorús mestertenyésztő

Hozzászólás 2008 feb. 25, 20:16 
Időközben a 4. tojóm is megkotlott.

És ma estére már ki is kelt 2 kisroller! Remélem még jópár követi...

Hozzászólás 2008 feb. 25, 19:22 
Sziasztok!

Amaryl, drága, hogyhogy nincsenek kész a gyűrűim??? Hiszen ma megkaptam őket postán. :shock: Akkor ezek honnan valók?
Engem érdekelne a 2 kiló lágyeleség. Lehet???

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 5220 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 154, 155, 156, 157, 158, 159, 160 ... 261  Következő