Támogassa egyesületünket adójának 1%-ával

A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 5220 hozzászólás ] 
Keresés ebben a témában:
Oldal Előző  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 261  Következő
Szerző Üzenet
kétszeres Gyémántkoszorús Mestertenyésztő

Hozzászólás 2009 jan. 10, 11:41 
A Bajcsi Jani azért passzolta el a verebeket mert én mondtam neki, ugyanis a Péter Géza bácsi felszámolt tenyészetéből származtak ami egy hulladék volt az egész ! Azt persze nem gondoltam, hogy ezt a verseny előtt teszi meg !?... :shock:

Aranykoszorús mestertenyésztő
Valódi név: Neubrandt Gábor

Hozzászólás 2009 jan. 10, 11:33 
doromboló írta:
A Bajcsi Jani lesz a legnagyobb durranás meglátjátok ! Tibitől tudom, hogy mikor még odaát lakott már akkor is tenyésztett kanárit és azóta is !....

Csak ne passzolja el a verebeket még a verseny előtt mint az idén... :?
----------------------------------------------------------------------------------
Most a hét végén elviszik az utolsó előjegyzett verebeket tőlem. Néhányan visszamondták, úgyhogy marad 3 hímem és 8 tojóm ha kell valakinek. :idea:
(Kinyó! ne is kérdezd, neked félre vannak rakva egymástól idegen madarak!)

http://rollercanary.hupont.hu/

Hozzászólás 2009 jan. 10, 10:02 
Az Ikert és az Ágyurit azért nem írtam be hozzánk mert sajnos ők már az alföldi területen vannak... :? A Bajcsi Jani lesz a legnagyobb durranás meglátjátok ! Tibitől tudom, hogy mikor még odaát lakott már akkor is tenyésztett kanárit és azóta is !....

Valódi név: Eszteró Lajos

Hozzászólás 2009 jan. 10, 9:31 
Idézet:
Ikert nagyon leírtátok

Nem hiszem, hogy megfeledkeztünk volna csak az én felsorolásomból kihagytam, mert rokonilag Déli ugyan, de északabbra lakik, Dorombi meg még szédült a sok kollekció igéretétől. Az igazi névsor majd akkor alakul ki, ha beindúlnak az érdekeltek a ROLLEROK is.

Mi már február közepéig megtartjuk az első szakmai összeröffenést a helyet tegnap előtt lefoglaltam a Műv. Házban az IDRE számára is rendelkezésre álló klubhelyiséget.
Egy bajunk azért van, csak lovagok vannak a csoportban....majd segítünk rajta...
Kép

Valódi név: Neubrandt Gábor

Hozzászólás 2009 jan. 10, 3:16 
Huhuhúúúú micsoda huhúhurráoptimizmus... :lol: :lol: :lol:

Ikert nagyon leírtátok (pontosabban le sem írtátok :wink: , pedig járt nálam a minap, és piszokul készül ő is az idényre) + Ágyurit...?...mindkettő az alföldi bandát erősíti, valamit tennünk kéne itt a Dunántúlon... :roll:

:D :D :D

brimston írta:
Jól tudom hogy csak azévi madár indulhat? Ebben nem vagyok biztos, világosítsatok fel kérlek.

Jól tudod.

http://rollercanary.hupont.hu/

Hozzászólás 2009 jan. 9, 23:59 
Ez így van !...Mikor beléptem a roller szakcsoportba akkor 5-6 kollekció szokott lenni, majd pár év múlva 8-10 és az első és második veszprémi versenyeken volt az eddigi legtöbb 16 ill. 14 kollekció...aztán visszaesett 12 re majd az első Szegedin volt 8 kollekció és most 9 ! Plusz az egyéniek 5 madár...De most érzemaz edigi nagy lökést... :shock:

Bronzkoszorús mestertenyésztő

Hozzászólás 2009 jan. 9, 23:01 
brimston írta:
Bocs a kotnyeleskedésért, nem vagyok "idevalósi" :D . Szóval adja isten nektek hogy ilyen sokan legyetek, és ütős, igen jó és népes tenyészanyagotok legyen. Azon morfondíroztam, hogy ha valaki mondjuk 3 kollekciót állít ki, az ugye 12 hím. Szóval az legalább 20-25 fióka abban az évben jó esetben, de lehet hogy kevés is. Jól tudom hogy csak azévi madár indulhat? Ebben nem vagyok biztos, világosítsatok fel kérlek. Szóval 25-30 fiókához igen sok pár kell, és egy jó nagy adag szerencse. Szóval ez mindnyájotoknak sikerülhet? Elsősorban nem az "öregekre" gondolok, hanem az újakra.

Itt azért számításba kell venni az év eleji optimizmust is... :D
Szerintem Doromboló is és a többi szervező is ugrálni fog örömében, ha lesz 20 kollekció. Ezt az utóbbi 5-6 (de lehet, hogy több) évben megközelíteni sem sikerült...

Valódi név: Herczeg Zoltán

Hozzászólás 2009 jan. 9, 22:06 
brimston írta:
Én mindenesetre mindenképpen ott szeretnék lenni az idén, mert még sohasem láttam ilyen versenyt. Szóval sok szerencsét.

Látod Sanyi, én sem, de erre jó megoldás, ha magához szervezi az ember a versenyt... :lol: Tedd ezt te is és meglesz a "Keleti selejtező" is... :D
Na de én sem vagyok ám idevalósi... :o :oops: :39: :12:

Hozzászólás 2009 jan. 9, 21:57 
Helló

Bocs a kotnyeleskedésért, nem vagyok "idevalósi" :D . Szóval adja isten nektek hogy ilyen sokan legyetek, és ütős, igen jó és népes tenyészanyagotok legyen. Azon morfondíroztam, hogy ha valaki mondjuk 3 kollekciót állít ki, az ugye 12 hím. Szóval az legalább 20-25 fióka abban az évben jó esetben, de lehet hogy kevés is. Jól tudom hogy csak azévi madár indulhat? Ebben nem vagyok biztos, világosítsatok fel kérlek. Szóval 25-30 fiókához igen sok pár kell, és egy jó nagy adag szerencse. Szóval ez mindnyájotoknak sikerülhet? Elsősorban nem az "öregekre" gondolok, hanem az újakra.

Én mindenesetre mindenképpen ott szeretnék lenni az idén, mert még sohasem láttam ilyen versenyt. Szóval sok szerencsét.

Hozzászólás 2009 jan. 9, 21:31 
Szerintem is !....De készültünk mi már hasonlóra !?... :roll:
Úgyhogy nyugi ! Én optimista vagyok... :? :lol:

Hozzászólás 2009 jan. 9, 21:18 
Tóth Laci 1 kollekció,

CWG ?? AmarylKati...

és Gabesz ???

Gyűrű meg talán lesz január végére...

+ az egyéniek....

ez kb. 4o kollekció... hú ha összejön ........3 napos lesz a buli,

Kép

vagy tényleg két selejtezőt kell tartani..

Hozzászólás 2009 jan. 9, 21:07 
Na ! Megy itt a készülődést télleg !... :shock:
A Kynót kihagytátok : 1 kollekció
Van egy Szabó Csaba : 1 kollekci
Almamag : 1 kollekció
Marcsi : 2 kollekció
Haaverja : 1 kollekció
Nagygabe : 3 kollekció
Neco : 3 kollekció
André : 2 kollekció
Moncsi : 1 kollekció
Dorombi : 3 kollekció...
Ozgúr : 1 kollekció
Szóval akkor hogy is állunk ?... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Hozzászólás 2009 jan. 9, 20:19 
Ha sikerül megszervezni, a győri dolgot felfoghatjátok "Nyugati selejtező"-ként is... :P :89:

Hozzászólás 2009 jan. 9, 20:02 
Én már meg sem merem itten jegyezni kérem, hogy a Tiszántúli csapatot is erősíthetném, ha lenne gyürüm. Ha tényleg ekkora a lendület és ez meg is marad, akkor pár év múlva a keleti és a nyugati régiók külön-külön rendezendő selejtezőin továbbjutók mehetnek csak a Magyar Nemeskanári Nemzeti Bajnokságra. :75:

Hozzászólás 2009 jan. 9, 16:26 
Akkor számoljunk csak, hogy a környékünkről hány kollekcióval akarunk indulni az OB-én

Bajcsi Jancsi 3,
Kispataki 3,
Dr. Perényi legalább 3,
Király Máttyás ????
Én 6,

és van 3 fő új növendékünk akiknek már van dalnoka, minimum 1- 1 kollekció.
Nameg a többiek... ugyhogy kössétek fel a gatyát, ha már beoltottatok a rollerezéssel bennünket....

ez összesen ? .... legalább álmodjunk róla, aztán jöhet a valóság az év végén....

Hozzászólás 2009 jan. 9, 16:07 
feketemarcsi írta:
E nem olyan bizti! A Dunántúl is erős lesz létszámban, mi Győrből 6 kollekciót terveztünk és Herend is a Dunán innen van... 8)

Sőt Pilisvörösvár is... :roll: :lol:

Hozzászólás 2009 jan. 9, 16:01 
Nafene akkor ráerősítünk még 9 kollekcióval... csak bírjuk bíróval és türelemmel.... Sikeres tenyésztést kívánok nektek, majd ha a meghallgatásukra kerül a sor lehet, hogy elugrok hozzátok egy kicsit belehallgatni a konkurencia nótázásába...

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára eszterolajos 2009 jan. 9, 16:14-kor.

Hozzászólás 2009 jan. 9, 14:58 
Idézet:
Milyen piszkos ügybe akartok engem belekeverni??? Én csakis a jóügyért vagyok hajlandó a kisujjamat is mozdítani 8) !

Összeesküvésről van szó.... itt a szegediek legalább 3 - 3 kollekcióval tervezik az indulást az év végén, az minimum 12 kolekció.. és legtöbbjének a felmenöje "Doromboló utód" ezért aztán ha másban nem is de számbeli fölényben lesznek a "Déli" madarak...
ezekre vár a trónfosztás tisztes feladata...

Idézet:
Aztán Lajos, még jó, hogy leszedted a seprűs képet! Van fogalnmatok, milyen hűvös lehet a kabinja mínusz huszonfokokban
A seprős egy kis ideig volt fenn, csak addig amig mindenki megrettent az erődtől...

Idézet:
Ez a sapis pörlekedős már inkább talál...
Jó tudni, hogy ez a találóbb...

Hozzászólás 2009 jan. 9, 14:41 
nagygabe írta:

Természetesen. Várjuk a jelentkezőket, aztán kb. 2 hét múlva rendelünk. Lajos, jó lesz így?

Szia Gabe !

Természetesen jó.

a részleteket majd megbeszéljük.

Bronz fokozatú IDRE díjas
Valódi név: T.G.

Hozzászólás 2009 jan. 9, 14:40 
Sziasztok, rollerosok!
Nem csalódhat bennünk Húgom, itt aztán van termelés!

Doromboló írta:
:57: ...Milyen trónfosztásról beszélsz Lala !?...

Lajos írta:
és itt lesz a tyúkudvar főkotkodája...aki levezényli a trónfosztást...

Milyen piszkos ügybe akartok engem belekeverni??? Én csakis a jóügyért vagyok hajlandó a kisujjamat is mozdítani 8) !
Aztán Lajos, még jó, hogy leszedted a seprűs képet! Van fogalnmatok, milyen hűvös lehet a kabinja mínusz huszonfokokban :shock: :lol: !!! Ez a sapis pörlekedős már inkább talál... :wink:

Marcsika, asszem itt valami elszámolás van a dologban... Nem akarok belekotty-kottyogni, de ha füttykalitot rendelsz, akkor számolj annyival, ahány dalos pasira számolsz majd az ifjak közül, a hordozó láda, avagy kóter pedig egy kollekciót képes befogadni. Azaz ha a versenyre 5 kollekciónyi ütős madarad van (azaz 20!!!), akkor érdemes 5 ládát rendelned. Egyébként a felkészítést síma letakarással is meg tudod oldani. De persze, te tudod, hogy mi volt a terv.

És egy kis helyzetjelentés: Rolandom rettenetesbe kapcsolt!!! Csajozhatnék a drágám :wink: . Két tojóm vedlik :shock: , kettő meg fészket rakna... Úgyhogy nemsokára "indul a mandula"! De ha nem tévedek, tavaly is ugyanez volt nálam az állás... csak kevesebb madárral :roll:

Nos, mára ennyi. Asszem.
Puszi nektek: Gabesz

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Gabesz 2009 jan. 9, 14:41-kor.

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 5220 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 261  Következő