Sziasztok, rollerosok!
Kedves Mindenki!
Imola, nagyon belelendültél

! Akkor már tenyészteni is fogsz. Bravó! Ki gondolta volna, hogy ennyire fertőző ez a topik

. Azért minden virágodat nehogy kidobd! Hidd el nekem, ha megfelelő táplálékot kapnak a kis tollasok, a szabad röpködés fogja majd őket lekötni és nem feltétlenül a növények csipkézése... Esetleg a földet csipegetik majd, de az nem hiszem, hogy káros lenne. Kell az emésztő. Javítson ki valaki, ha tévedek.
Amaryl pedig nem kezdő a pályán

. Csak most rollerre szakosodott, 6 madárral indít. Majd ha az olvasásban tovább haladsz, sok mindent megtudhatsz Amaryl kanáris múltjáról...
Mona, ott Mo-on vásároltam én is természetes kötözőanyagot, a rafiát. 800 ft-ba került egy hatalmas nagy köteg. Ez abszolút természetes anyag, és szerintem fészekanyagnak is apróbb darabokra vágva tökéletesen megfelel. A lányaid meg fonni tanulnak majd a hosszabb szálakkal, vagy babát kötnek belőle

. Skypen elmesélem, hogy kell.
Iker, jó utat kívánok neked és visszavárunk idre! Hozzál jó sok ötletet és praktikát nekünk. (Bár nekem spéci műtojás kellene

. Asszem babszemen fogok keltetni.)
Rainácska, ugye nem sértődtél meg? Világért sem bántanálak! Csak viccelődünk mi itt, mert ez egy ilyen topik

.
Nyuzi, hová lettél??? Úgy emlékszem, te is rollerozni akartál. Vannak már madarak hozzá? És neked, Pocilo?
Kynyoo, nem én vagyok a tanár néni

. Hányat alszol még vasárnapig? Megtartod a színeseket?
Nna, kit hagytam még ki? Gizmót. Gizmónak egyelőre a Nagy Rendező más feladatot osztott ki, mint a madarak, de remélem, ő is jókedvvel és szívesen tér idre vissza, mert lelki felüdülés itt lenni veletek!
Doromboló, van egy kérdésem: ha a kaja, lágyeleség, vitamin, fészek, fészekanyag sem pezsdíti ezeket a csajokat, mert még nem mutatnak semmi hajlandóságot a családalapításhoz, tegyem be hozzájuk a kis pasit? Icám picivel nagyobb darab hölgyemény, mint Ilus, és nemcsak hájas a drágám, de a kloáka táján piros is. Ilusnál semmi hasonló

. Illés első éves... Mi legyen?
Puszi nektek: Gabesz