Marcsi! Próbáld ki a rozsdamarót mit tesz a kalit fájával,(vagy kérdezd meg Andrét

) oszt utána kezeld le valamivel.
Valamit kezdeni kell vele, mert ez a vékony drót 5 év alatt elrohad teljesen.
doromboló írta:
A pénzügyminiszterünk felé : egy Varga Sándor nevű ember (elnök) írt egy levelet, hogy fiezessünk tagdíj elmaradás miatt 2009 évre 7000 Ft -ot, 2010 évre megint 7000 Ft-ot !?...
Szerintem ugyanezt már írta egyszer vagy 2 hónapja és akkor Lajos elküldte neki...Vagy az egy másik embör vót ?...

A 2010 - est meg badarság most kérni mert egész évben bármikor lehet befizetni, különösen nálunk rendhagyó a helyzet, mert az év végi versenyünkön szoktuk ezt rendezni, legalább is idáig. Aztán meg aztat írgya, hogy ha április 1-ig elektronikus úton (
szovetseg33@freemail.hu) nem adjuk le a tagnévsort akkor büntetésbül 1 azaz 1 küldöttünk lehet csupán a április 17.-i küldöttgyűlésen melyet a törökbálinti művházban tartanak 10 órói kezdettel...
Szerintem Lajos má' befizette ezt. A taglistát küld el Néki emilben.
....azt különben nem hiszem, hogy 1 főnél többen mennénk. Tud (akar?) egyáltalán valaki menni?

doromboló írta:
Ez a Lignotropos fürösztés meggondolandó,ha nem b.sszák ki a rigóinkat miatta a VB-ről...ez engem is érdekelne.
Nem fogják kib@..ni. Totál natur cucc, csak olyan a fa tőle, mintha 3-4 éves lenne, nem zsír új. (különben meg elnézve a következő VB-k helyszíneit nem hiszem, hogy a közeljövőben Magyar rolleres részt venne valamel'iken.
...de ne legyen igazam!

)