Sziasztok!
A tojóval szerintem kezd normalizálódni a helyzet. Elhullajtott 1-2 tollat, de most már többet mozog, nem olyan ijedős. Azért még mindig sokkal kevesebbet mozog, mint a hím.
Úgy érzem, sok mindent nem tudtam (persze ez még mindig fennáll

), és azért ijedtem meg... Neco, nem arra gondoltam, hogy beteg madarat adtál, hanem arra, hogy én b...tam el valamit. Csak nem tudtam, hogy mit. Nem volt huzatban, hidegben, nem kapott romlott kajákat, tiszta helyre került, látszólag nem sérült meg szállításkor, én meg nem is fogtam meg, a dobozból a kalitkába engedtem... Hirtelen nem jutott eszembe semmi, amiért így kellene viselkednie, csak a szállítás miatti stressz, de 2 hét múlva már gyanús lett, hogy nem ez az oka.
Én azért örülök, hogy eladtad a madarat... És ha nem lesz semmi káros következménye a bénázásomnak, akkor még az az eredménye is lesz, hogy sokat tanulok belőle.
Nem akarom kicserélni, egyrészt nem is lenne korrekt részemről, másrészt, meg ugye, akár a legjobb tojó is lehet belőle jövőre
Neco, egyelőre a mag-kérdést sikerült megoldanom, vettem Prestige keveréket, a zöldet, amiben csak magok vannak (ellentétben a bordóval, amiben amino, ásványi anyag és vitamin is van). Itt a fórumon is dícsérik, úgyhogy most ezzel próbálkozom. Viszont repcére szükségem lenne (ugye azt mondtad, hogy repcét szoktál csíráztatni?), de csak kisebb mennyiségben. Érdemes még valamilyen magot venni, amivel ki kellene egészíteni a gyári magkeveréket?