Támogassa egyesületünket adójának 1%-ával

A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 5220 hozzászólás ] 
Keresés ebben a témában:
Oldal Előző  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 261  Következő
Szerző Üzenet
IDRE tag
Valódi név: Herceg Mónika

Hozzászólás 2008 dec. 23, 22:32 
Mindenkinek Áldott, Békés Karácsonyt Kívánok,
és persze sok sok sikert a versenyhez! :wink:

Hozzászólás 2008 dec. 23, 20:08 
Az jó lenne, ha még vasárnap is ott lennétek, mert én akkor tudok a madaraimért menni. Még így is sietnem kell befejezni a sertéselejtést, hogy odaérjek Szögödébe.

kétszeres Gyémántkoszorús Mestertenyésztő

Hozzászólás 2008 dec. 23, 20:04 
Nagyo nagyon sok BOLDOGSÁGOT kívánok a tyúkudvar összes lakójának !!!!!!!!... :25:

IDRE tag
Valódi név: Iker Ferenc

Hozzászólás 2008 dec. 23, 19:48 
OK, akkor flexibilisek leszünk. Úgyis nálam lesz minden ami kell, bármikor elő lehet kapni a slukkert. Csak semmi cicó.

Azért sajnálom, hogy sokan visszamondták a részvételt. Tudom, hogy nehéz az utazás, meg közel a karácsony,(meg minden) de végül is ez az egyetlen fontos éves esemény a roller kanáris életben. Na mindegy, talán azért össze jön egy jó kis csapat. Mert kell egy csapat. Mert kell (Minarik után szabadon).

Addig is minden kedves topiklakónak békés karácsonyi ünnepeket, jó egészséget kívánok! Irány a kocsonya és bejglizabálás!

üdv

IDRE tag
Valódi név: Ács Győrgy

Hozzászólás 2008 dec. 23, 18:06 
Boldog, békés karácsonyi ünnepeket kívánok mindenkinek.

Hozzászólás 2008 dec. 23, 9:49 
Ez jó kérdés !?...Meglátjuk ott a helyszínen ténylegesen mennyi lesz a madár de szerintem a Vasárnapba még benne leszünk...Ha nem akkor te szombat délután fogsz előadni !?...Ott minden kiderül... :shock: :roll:

IDRE tag

Hozzászólás 2008 dec. 23, 8:16 
Helló Dorombi!

Akkor a vasárnapi programok elmaradnak?

üdv

Aranykoszorús mestertenyésztő
Valódi név: Neubrandt Gábor

Hozzászólás 2008 dec. 23, 0:57 
doromboló írta:
FIGYELEM ! FIGYELEM !
MIVEL A KORÁBBAN KALKULÁLT MADÁRLÉTSZÁM KEVESEBB LETT A VÁRTNÁL .....

:11: :41: :91:

http://rollercanary.hupont.hu/

Hozzászólás 2008 dec. 22, 20:16 
FIGYELEM ! FIGYELEM !
MIVEL A KORÁBBAN KALKULÁLT MADÁRLÉTSZÁM KEVESEBB LETT A VÁRTNÁL EZÉRT AZ ORSZÁGOS ÉNEKESKANÁRI VERSENY EGYÉRTELMŰEN 27.-ÉVEL KEZDŐDIK. AMÚGY IS A 26.-I MADÁRLEADÁS SOKUNK KARÁCSONYI CSALÁDI ÖSSZEJÖVETELÉT SÉRTETTE VOLNA EZÉRT TEHÁT EGYÉRTELMŰEN A MADARAK LEADÁSA 27. - ÉN, 8 - 10 ÓRA KÖZÖTT LEHETSÉGES A SZEGEDI SZÁNTÓ KOVÁCS JÁNOS U. 28. SZ. ALATTI PETŐFI KULTÚRHÁZBAN !...
A PROGRAMOK MÁR KI LETTEK HIRDETVE EZÉRT AZOKHOZ RAGASZKODNI KELLETT, TEHÁT AZ ELSŐ PROGRAM 11-ÓRAKOR AZ ÉN ELŐADÁSOMMAL KEZDŐDIK. EZALATT MÁR ELKEZDŐDHETNEK A BÍRÁLATOK A 3. KOLLEKCIÓKKAL MAJD A TÖBBIEKKEL....HA SIKERÜL AKKOR MÉG ESTIG BE IS TUDJUK FEJEZNI A VERSENY ÉRDEMI RÉSZÉT ÉS ÉJJSZAKÁBA NYÚLVA MÉG A KIÉRTÉKELÉST IS....a KOLLEKTÍV VACSORA UTÁN A SZÁLLÁSHELYEK BIZTOSÍTVA VANNAK A KORÁBBAN MÁR ISMERTETETT FELTÉTELEKKEL....

Hozzászólás 2008 dec. 22, 6:55 
eszterolajos írta:
Csak az egyéni nevezések nem jönnek....

Béla csapj a lovak közé, hogy utolérd a még nem jelentkezetteket.

Nooooó....?!
Nagygabe, Bajcsijani, sőt! Királymatyesznak is van egy "tomdzsonsza", aminek egyéniben be kéne mutatkoznia.... :roll: :? :twisted:
------------------------------------------------------------------------------------

Mindenkinek békés ünnepet kívánok!

Valódi név: Eszteró Lajos

Hozzászólás 2008 dec. 21, 17:08 
Szia Gabesz, már szombaton le lett sokszorosítva!

Már a tartalma van készűlőben ....

Csak az egyéni nevezések nem jönnek....

Béla csapj a lovak közé, hogy utolérd a még nem jelentkezetteket.

Eddigi névsor :

Maróti Béla,
Neubrandt Gábor,
Tóth László,
dr. Perényi László.

és a többi
Kép?? van...

mert jön a

Kép
verseny...

Bronz fokozatú IDRE díjas
Valódi név: T.G.

Hozzászólás 2008 dec. 21, 14:42 
Hali-hali! Sziasztok, rollerosok!

Először is, Doromboló, köszönjük az elismerést és én külön köszönöm, hogy még a sztrájk főnökkel is beszéltél ( :D ) értem... Igen, a borító már át is ment Lajoshoz ahogy hozzád is szemrevételezés céljával, talán már sokszorosítás alatt áll, ha lementette... Lajos, lementetted, vagy csak megnyitottad a fájlt???

Amaryl, nekem is egyszem madaram van, mit vihetnék, de azért tudom, szégyent nem vallanék vele. Ez a Roland gyerek olyan kitartó és olyan produkciókat vág le, hogy csuda! Még a csukott dobozban is énekel :shock: !!! Ha kiveszem, úgyszintén mélyen és hosszan. Amióta megkezdtük az énekórákat, egy napot nem hagytam ki, minden nap gyakoroltak egy órát legalább. Illés és Gábris kitűnő tanárok! Csakhát... Nem elég az igyekezet, akarat. Sajnos a körülmények nagyon beleszóltak a terveimbe. Úgyhogy nem lesz szerencsétek meghallgatni élőben Rolandom székely akcentussal előadott produkcióját :cry: .

Neco, öcsémék ma hajnali 3-kor érkeztek meg. Az előbb kaptam a telefont édesanyámtól, hogy két gyönyörű szép madár érkezett! :D Öcsém szerint esznek-isznak-kakilnak, nyugodjak meg, minden OK. :wink: Majd holnap érkeznek hozzám haza. Kynoo, Ágyuri köszönöm a munkátokat és közbenjárást az etető és kalitokért, Neco, neked pedig KÖSZÖNET mindenért!

No, itt nálunk már javában zajlanak az ünnepek. Ma is nagykanállal eszünk, búcsús ünnep, Szent Tamás. Jó étvágyat nektek is! :D

Puszi nektek: Gabesz

Hozzászólás 2008 dec. 21, 13:46 
Mátyás,én inkább bejglit sütök,a puska használatát majd megtanulja a 2 bátyja,meg az apája!!))) :D úgy hogy lesz körülötte őrsereg bőven!Már a fiam épp azt ecseteli,hogy milyen jó lesz a csajszinak majd a diszkóban,a körülötte legyeskedőknek meg milyen rossz! mert a 2 srác majd elhajt mindenkit,meg sem merik közelíteni!

Húúúú neco,nem semmi,amivel "fellépsz"!
Kicsit irigy is vagyok! :24: na nem nagyon,és minden résztvevőnek sok sikert,és jól szereplő madarakat,de jövőre én is ott leszek! :02:

Hozzászólás 2008 dec. 21, 12:18 
Az Országos Énekeskanári Versenynek még soha nem volt ilyen szép katalógus borítója mint az idén !....
Remélem időben ideér, vagy ez is virtuálisan jön ?! :? ...Ezek az Erdélyiek mindig kitalálnak mindent csak ne kelljen eljönni !...Pedig a bírónak, az elnöknek és az összekötőnek minden ellátást biztosítunk !?...
Megbeszéltem azzal a rohadék sztrájk főnökkel is hogy hagyják abba a tüntetést és örüljenek hogy van munkájuk mikor kettesével szünnek meg manapság a munkahelyek !...
Szóval mégegyszer GRATULA a címlapért !!!.... :31:

Hozzászólás 2008 dec. 21, 12:10 
A Necó szorongasson ?...Mikor betegsen feminista vagyok ???!!!...Szegény nagyapám is álló zászlóval halt meg ...Isten nyugosztajjja ! :shock: .... :lol:
Apukám is aranyos ember volt...régebben sok nő megkérdezte, hogy "bocsánat de nem a Maróti Béla bácsinak a fia tetszik lenni ?"..."Mer a Béla bácsi !....Haaaa ! ...Istenem ?!"... Ilyenkor szoktam magamba mondani, hogy - Na, ez is megvót !? :wink:
5 éve hogy felhagyott a nőkkel, legalább is itt a földi paradicsomban....Gondolom odafönn tele van angyalokkal !?... :wink:
Mielőtt elhagyott bennünket, előző nap bent voltam nála a kórházban. Épp jött egy csinos ápolónő, meg akarta igazítani a lepedőjét mert ki volt csúszva az oldala. Szólt az öregnek kedvesen - "Bálabácsi tessék kicsit beljebb húzódni ?!" Felderült tekintettel jött a válasz : "Idefekszik aranyos ?"... Jót vigyorogtunk s a lány jókedvében egy pillanatra meg is tette a kérést ! ....Akkor nevettünk utoljára.... :? ....

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára doromboló 2008 dec. 21, 12:21-kor.

Hozzászólás 2008 dec. 21, 11:21 
Sziasztok bocsi ,hogy eltüntem.

Bepalizott egy haverom, segítsem ki ünnep előtt. Egy gyors fuvart levágtunk kamionnal négykézbe németországba. Fagyasztott árút vittünk hoztunk. Hajnalban érkeztem most ébredtem . Megyek madarászni . Gondoltátok volna debreceni hűtőház bértárolása 1300 km. Árú ki, feldolgozás előtt vissza. Röhögőgörcs . Ma jövök meglátom mi az eredmény madár vonalon.
Amarylo ez aztán csajszi. GRATULA.Ha szépen megkéred Dorombolót megtanít a puska használatára ha a pasik korán kezdenének legyeskedni körülötte . Nekem két lányom van szerinted miért szumózok.Tudják is a sihederek hol álnak a táplálékláncban. :lol:
Neco, szorongasd a fő kukorit!!!! :twisted:

IDRE tag

Hozzászólás 2008 dec. 20, 6:32 
Nagyon klassz Necó!

üdv:

Hozzászólás 2008 dec. 20, 5:05 
Kép
Kép
Kép

Bronz fokozatú IDRE díjas
Valódi név: T.G.

Hozzászólás 2008 dec. 19, 21:12 
Igen, az. De ez marad mostmár a végleges forma. Lajos majd beszerkeszti a köv. oldalakba. Na pátok!

Hozzászólás 2008 dec. 19, 20:26 
Az IDRE ?...vagy a mellképem ?... :lol:

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 5220 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 261  Következő