Támogassa egyesületünket adójának 1%-ával

Hozzászólás a témához  [ 2972 hozzászólás ] 
Keresés ebben a témában:
Oldal Előző  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 149  Következő
Szerző Üzenet
kétszeres Gyémántkoszorús Mestertenyésztő

Hozzászólás 2010 márc. 5, 22:45 
Hát éppen ez az !...Csak semmi feltűnőt ! Ha ajánlva adod fel az is gyanús és ha ki is szedik belőle a susujkát akkor sem reklammálhatsz mert a levélben eltünt pízírt nem vállal felelőséget a posta !...Szóval én simán küttem e a Lajosnak igaz színes újságok közé tettem a hol ugyanolyan számok is szerepelnek a címlapon mint a százason, tehát tök felesleges átvilágítani mrt úgy sem látni semmit ! 8)

Hozzászólás 2010 márc. 5, 21:27 
Délelőtt feladtam ajánlott levélben,dupla borítékban Lajos címére a pííízt! Remélem hétfőre odaér! ja és le is ragasztottam több rétegben!))) csak nehogy ez legyen a gyanús! :o

Bronz fokozatú IDRE díjas
Valódi név: T.G.

Hozzászólás 2010 márc. 5, 20:00 
eszterolajos írta:
Gabeszhoz hamarosan megy egy "barátnői futár" aki előtte hozzám is benéz, Én azzal küldöm a támogatást, Arany Gabesz meg továbbítja.

Igen, ez így nagyon jó lesz. Csak éppen két hétnél már tovább ne húzzuk a dolgot. A "futárnak" is kell időt adjunk.
Beszéltem Aureliannal. Tegnap már meg is rendelték a szükséges eszközt. Azt mondja, nagyon boldog! de főként azért, mert érzi, hogy nincs egyedül.

A borítékos kalandhoz annyit fűznék hozzá, hogy érdemes akkor már ajánlott levélként feltenni. :wink: Olyat is hallottam egy ismerősömtől, hogy ő még aprópénzzel megspékelt cuccos levelet is küldött emígyen :lol: . És célbaért.

Aztán van saját hírem is. Jó is meg rossz is, mint ez a március... Tudjuk, hogy innen tovább csak a tavasz jöhet, mégis ma kitartóan havazott... Akárcsak decemberben. No, hát az történt, hogy szegény Illésem úgy érezte, bevégezte dolgát... Túlhajszoltam szegényt? nemtom. Az elmúlt hónapban két tojóval két rendben is pároztattam... lehet ez volt, sokk volt a sok lamúr. Lefordult a rúdról szerencsétlen. Első rend fészekaljakból mind üresek voltak a tojások, második rendben pedig mindkét fészekben a 4-4 tojiból 3-3 fias. ÉS! Éppen aznap kellett volna keljenek a kicsinyei amikor megtért az örök kanárirétre. Csakhát... úgy gondolták a csöppségek, hogy várnak még kicsit, próbára teszik az idegeimet. Köszönték szépen, még KÉT napot ücsörögtek a tojásban. Nyugton hagytam a tojót, mondván úgyis látom majd a kidobott tojáshéjat, ha kikeltek. De semmi. Tegnap már nem bírtam cérnával, kihallgattam mindhárom tojást: lék nem volt rajuk de aranyosan és kitartóan percegett a csőrük alatt a tojás héja :D . Na, úgyhogy ma reggelre kikeltek a megboldogult Illés papa fiókái. Gizi, a türelmes tojó szépen üli a fészket, eteti a gülüszemű csöpp szőrmókokat. Nagyon remélem, meg is maradnak! 8)

Aranykoszorús mestertenyésztő
Valódi név: Eszteró Lajos

Hozzászólás 2010 márc. 5, 10:11 
doromboló írta:
Akkor neked küdöm a lét borítékba oké ?..

OK.

Hozzászólás 2010 márc. 5, 10:06 
Akkor neked küdöm a lét borítékba oké ?..

Hozzászólás 2010 márc. 5, 8:42 
Sziasztok !
Citadella javaslata jó és kivitelezhető, csak per pill. Én szerda előtt nem tudok intézkedni.

Azt hiszem túlbonyolítjuk az ügyet, Gabeszhoz hamarosan megy egy "barátnői futár" aki előtte hozzám is benéz, Én azzal küldöm a támogatást, Arany Gabesz meg továbbítja.

Hozzászólás 2010 márc. 5, 0:55 
Köszönöm, örülök, ha megfelelőnek tartjátok! (És csak a K+H-ban ilyen jutányos az illeték, remélem, egy ideig nem változtatnak...)

Hozzászólás 2010 márc. 4, 23:50 
atyagatya,miccsinááátam az óra beállításommal??? 2 órával előbbre járok,mint kéne!!!! Tudtam hogy vénülök,nadeilyengyorsannanemááá! :23:

Hozzászólás 2010 márc. 4, 23:48 
Nem rossz az ötlet,kedves citadella!)) sőőőőt,utalni a számlára lehet itthon,netről is,ki sem kell mozdulni....munkája csak annak van vele,aki magára vállalja a számlanyítást! viszont annak 1 jóóó kis egészségügyi séta! :lol: viszont,nem kötelező a kártya váltása??? ja lehet hogy számlanyításnál nincs is kártyadíj....végül is ez elég szimpatikus megoldás,és gyors is,ha belegondolunk!

Hozzászólás 2010 márc. 4, 22:41 
Ezért írtam a "vastag papírközé"-t... De az idő nagyon megy !...Pénzügyminiszterünkkedves EL !
Miccósz a K+H 5lethez ?...Esetleg ha holnap megcsználnád ?!... :) :wink:

Hozzászólás 2010 márc. 4, 22:26 
Borítékból kilopja a jó magyar posta!!!!
Ez tuti és megtörtént velem... Átvilágítják és huss a pénznek.

Hozzászólás 2010 márc. 4, 21:31 
És a Pénzügyminiszterünknek esetleg át is lehetne utalni ezt az összeget a számlájára??? :D

Esetleg Citadella 5lete megfontolandó lenne... :idea:

Hozzászólás 2010 márc. 4, 21:28 
Kedves madár- és emberbarátok! Kanáris vagyok (megszállott hobbi szinten), de most pénzügyben tennék javaslatot!
A legegyszerűbb, legbiztonságosabb és legolcsóbb lenne, ha valaki, akiben mindenki megbízik (sokan vagytok ilyenek!) nyitna gyorsan a K+H bankban egy euro-alapú számlát (kb. 15 perc a bankban). Ennek az adatait itt közzétenné, és ezt követően erre mindenki ráutalhatná az oda szánt összeget. Ha közvetlenül a K+H bankban teszik majd ezt, a befizetés ingyenes, és azonnal megjelenik az összeg a számlán, a feladó nevével együtt. Ha mindenki utalt, akkor már csak a "megbizottnak" kell egy e-bank utalást végrehajtania egy összegben, otthon, saját gépről - ez a K+H-nál, ilyen esetben nem egészen 3 euro. (Akik ráteszik az összeget, megtehetik Ft-ban és euróban is, de gazdaságosabb más pénzváltónál átváltani, mert ott többet adnak.) Ha lezajlott az akció, meg lehet szüntetni a számlát, és csak egy havi díj (kb. 2 euró) a veszteség, ennyivel kevesebbet kellene küldeni.
További jó madarászást, és mindenhez sok sikert! (A borítékos megoldást nagyon nem ajánlom...)

Hozzászólás 2010 márc. 4, 21:14 
Híreink röviden:
neco írta:
A kisebb összegeket ha feladnátok (akár forintban is!) rózsaszín postai csekken a pénzügyminiszterünknek, Lajos bának., oszt Ő beváltaná-elutalná egyben?!?

Magaröptű tárgyalás folyt Arany Gabesz és a Rollerosok Pénzügyminisztere között. Zárt ajtók mögött folyt a sokperces egyeztetés. A szóvivőjük azt nyilatkozta, hogy mindketten megállapodtak abban, hogy az Alelnök úr javaslata kitűnő és az ügy kivitelezése előnyös, tehát az elkövetkezőkben ezt a megoldást is alkalmazni fogják.

Hozzászólás 2010 márc. 4, 21:01 
Téllleg !
Be egy borítékba és egy vastagabb levélpapír közé betenni és jóccakát !.. Ugyanis ma az MKBbakban elutasítottak, hogy ők csak számláróltudnakutalni !... :twisted: Azt mondták, szerintük a postán kéne próbálkozni... Ott ahol a legdrágább az egész tortúra.
Herenden 3 óra után már nem foglalkoztak velem !...Szóvel azt hiszem marad a boríték... :wink:

Hozzászólás 2010 márc. 4, 18:27 
Megeheti a fészkes fene az összes bankot! Beváltom euróra,/ekkor is vonnak le belőle nem keveset/ aztán gabesz azt mondd meg,mennyire megbízható ott Nálatok a posta??? mert akkor valami tuti biztos értéklevélként,tiplán bebiztosítva,feladom borítékban a srác címére!!!!Még mindig így a legolcsóbb!Nem fogok 10 eurót fizetni az átutalásért,inkább a srác tegye zsebre ne a bank! Mellesleg azért mégis csak az lenne a legjobb,ha valaki jön onnét Monorra,és elvinné!!!!

Valódi név: Neubrandt Gábor

Hozzászólás 2010 márc. 4, 11:30 
Gabesz írta:
RO90RZBR0000060012375391
COD: SWIFT RZBR ROBU

A bank neve és címe:
Raiffeisen BANK
Agentia Marin Sorescu 475 Craiova

A számlatulajdonos neve: CONSTANTIN AURELIAN

Tőlem a Volksbankban ennyit kértek.

A kisebb összegeket ha feladnátok (akár forintban is!) rózsaszín postai csekken a pénzügyminiszterünknek, Lajos bának., oszt Ő beváltaná-elutalná egyben?!?
....mer' tényleg vérlázító, amennyit a bank leszed... :evil: :twisted:

http://rollercanary.hupont.hu/

Hozzászólás 2010 márc. 4, 10:47 
Arany Gabesz !
Estére 19 körűl beszéljünk skypon.

Hozzászólás 2010 márc. 4, 10:18 
RO90RZBR0000060012375391
COD: SWIFT RZBR ROBU

Ha szükség egyéb adat is:
A bank neve és címe:
Raiffeisen BANK
Agentia Marin Sorescu 475 Craiova

str. 1 DECEMBRIE 1918 nr. 27 COMPLEX SIMPLON
sajnos az irányítószámot nem tudom és a neten sem találom

A számlatulajdonos neve és címe:
CONSTANTIN AURELIAN
str. TINERETULUI nr.26

(itt vannak tömbház, lépcsőház, emelet, lakrész...ezek is kellenek?: 19 tömbház, 1 lépcsőház, 18 lakrész, 4. em)
CRAIOVA - DOLJ
irányítószám: 200259

---------------------------------------------------------

Közben mi történik itt? Urunk színe változása? Pálforduló? Netán bekavar a tavasz?
:shock:

Hozzászólás 2010 márc. 4, 10:17 
feketemarcsi írta:
Neked bármikor! :40:

tudtam hogy igazából szeretsz... 8)

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához  [ 2972 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 149  Következő