Varga Tibor írta:
Én is szeretnék a ROMÁN kollegának segiteni...
Nemes gesztus! Köszönjük!
Ma írt nekem Aurelian. Mondta, hogy látta az idre fórumán a Doromboló felhívását és nagyon meghatódott a reagálásokat olvasva...
Nagyon köszöni!!!
Rákérdeztem a jelenlegi helyzetre. Holnap rendelik meg a protézist. Kb. két hét múlva kell fizetni. Nem túl sok idő, de ha operatívak vagyunk/vagytok... Nekünk itt Romániában egyszerűbb az eset, mert pár óra alatt eljuttathatjuk a pénzt on-line postán, amit házhoz szállítanak. (Ha valaki innen érdeklődik e céllal, szívesen megadom a címet.)
eszterolajos írta:
Nem ismerem a részleteket és a gyűjtés sürgősségét sem, de szerintem jelenleg a kezdeményező és Mi is a felmérés stádiumában vagyunk. A felajánlásokat egy határidő után összesítjük, és kikerűlve a "lefölőzőket" összeszedjük az adományokat, mondjuk az egyik Monori, vagy Szentesi börzén ( márciusi, vagy áprilisi)
A kiküldésére meg van megbízható Román rolleres aki mindkét börzére szinte minden alkalommal ellátogat. Ő meg közvetlenben eljuttathatja az elnök úrnak. Az átadást meg az átvétel összegét visszaigazolja a H-MNK vezetőjének.
Persze ez csak egy ötlet kivitelezését meg az adományozók közűl bárki megteheti.
Igen, ez is jó ötletnek tűnik, és talán ha Királymatyink errenézne... hátha ő is számításba jöhet a pénz átadását illetően? Nem tudom, ez is csak ötlet.
Ha valakinek mégis a banki átutalás lenne kézenfekvőbb megoldás:
eurós bankszámla szám:
RO90RZBR0000060012375391
COD: SWIFT RZBR ROBUHa valaki más is olvassa netán fórumunkat Romániából, közzéteszem a
lejes kontszámot is:
RO05RZBR0000060012375369
Raiffeisen BANK
Agentia Marin Sorescu 475 CraiovaNem értek a bankok nyelvén, nem sok dolgom van velük. Ezért ha valami kérdésetek van, megkérdezem a kapcsolattartó Claudiut (szintén rolleres).
-----------------------------------------------------------------------------
No, mára kellett volna keljen egy fészekalj csibém. Tele vannak a tojások, a Neco-féle Gizusom kitartóan üli őket. Rágom a körmeim...
Bocs a hosszú bejegyzésért.
Puszi nektek: Gabesz