Támogassa egyesületünket adójának 1%-ával

Hozzászólás a témához  [ 2972 hozzászólás ] 
Keresés ebben a témában:
Oldal Előző  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 149  Következő
Szerző Üzenet

Hozzászólás 2010 márc. 4, 10:12 
Te Marcsi ha két nap után rohad a feje akkor azért miért én vagyok a hibás?
Nálam nem rohadt sőt a két legjobb madarat küldtem neked mert a 28-as (ezek szerint rohadt fejű) a legtöbb fiókát dobta nálam, a másik meg a neco fehér hímje volt. Ezen gondolkodj el szerintem. Nálam egy helységben csak kanárik vannak, se tyúk se birka se disznó meg mit tudom én miket tartasz. Lehet hogy laikus vitte a madarat de azt csak észre veszi hogy rohad a madár...
De nem is törődök veled mert reménytelen vagy, bár más topikon úgy tudom te kaptad meg milyen helyen, tiszta trutyiban tartod a madaraid. Talán fácánok voltak vagy mik...
Ennyit erről...

:lol:

Aranykoszorús mestertenyésztő
Valódi név: Neubrandt Gábor

Hozzászólás 2010 márc. 4, 10:04 
Kösz' Marcsi! :40:

http://rollercanary.hupont.hu/

Hozzászólás 2010 márc. 4, 9:51 
Gabesz írta:

RO90RZBR0000060012375391
COD: SWIFT RZBR ROBU

Akkó' ezekszerint ez elég...?!? :roll:

Hozzászólás 2010 márc. 4, 9:39 
eszterolajos írta:
Sziasztok !

Szia Gabesz !

Nem vagyok benne biztos, hogy nálunk mindenütt így van -e, de az Én bankomnál külföldre való utaláskor kérik a fogadó egyszámlaszámhoz az alábbi adatokat is:

Bank neve, címe, irányító száma.
a számla tulajdonosának neve , címe, irányító száma.

Ezen adatok nélkül nem szokták elfogadni az átutalási megbízást. Lehet, hogy csak egyedi eset, de az utalási nehézségek elkerülése végett, aki egyszámlára utal jó ha előre tájékozódik az utaláshoz szükséges adatokról.

Én nem megyek Monorra, csak egy ötlet volt a begyűjtésre.

...az a gyanúm nem egyedi eset lesz. A pénzmosás elleni akármi miatt.
Törvénynek nem nevezem, mert akkor azt feltételezném, hogy a törvény alkotói védenek minket a sumákolástól, pedig csak annak a lehetőségét teremtették meg, hogy a bankok kaszáljanak és csak ők sumákolhassanak. :-?

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára neco 2010 márc. 4, 9:47-kor.

kétszeres Gyémántkoszorús Mestertenyésztő

Hozzászólás 2010 márc. 4, 9:37 
Katókám ! Nem tudom mennyiért váltanák át euróra, meg kellene kérdezni a postán vagy a bankban...Itt senki nem ért az ilyesmihez szerintem...Én is ezt teszem.. :wink:

Hozzászólás 2010 márc. 4, 8:47 
feketemarcsi írta:
Basszus, te nem szólnál be annak, aki így ki.... veled?

Marcsi, A'jóisten áldjon meg! Saját magaddal b@...l ki! Hogy lehet úgy madarat venni, hogy meg sem nézed, hanem egy telefon után elküldessz érte egy liftszerelőt, mozdonyvezetőt, vagy bárkit aki arra jár, és akinek annyi köze van a madarakhoz, hogy valamikor pulykamell filét vett a teszkóban! :twisted:

Hozzászólás 2010 márc. 4, 8:10 
André,

rá se ránts majd megszokod Marcsit, neki az egész világ bűnös. :lol:
Nyugi amit nekem ajánlottál az bejött. :wink:
14 pár alatt 51 fias tojás és kb 5-6 volt üres, volt mondjuk olyan fészek ami kiment, de vannak májusban kelt párok azok pedig még nagyon fiatalok, illetve recesszív fehéreket is raktam össze ott is többnyire nagy az elhullás aránya, de most a második körben majd kiderül hogy teljesítenek. Végül 7 idősebb pártól 25-öt gyűrűztem és már lassan választom le őket, ha minden igaz akkor még 1 fióka van amit nem gyűrűztem le.
Szóval ennyit erről...
Amúgy meg senkinek nem kell követnie a másik tanácsait mindenki szabad ember és maga dönt.

Kynyoo

Valódi név: Eszteró Lajos

Hozzászólás 2010 márc. 4, 8:08 
Sziasztok !

Szia Gabesz !

Nem vagyok benne biztos, hogy nálunk mindenütt így van -e, de az Én bankomnál külföldre való utaláskor kérik a fogadó egyszámlaszámhoz az alábbi adatokat is:

Bank neve, címe, irányító száma.
a számla tulajdonosának neve , címe, irányító száma.

Ezen adatok nélkül nem szokták elfogadni az átutalási megbízást. Lehet, hogy csak egyedi eset, de az utalási nehézségek elkerülése végett, aki egyszámlára utal jó ha előre tájékozódik az utaláshoz szükséges adatokról.

Én nem megyek Monorra, csak egy ötlet volt a begyűjtésre.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára eszterolajos 2010 márc. 4, 8:11-kor.

Hozzászólás 2010 márc. 4, 1:20 
Naszóval,a templom egerénél szegényebb vagyok,nekem Ft-om 1 árva szál sincs! viszont van némi dugi USA dollárom,mit mondtok,váltsam át euróra,és úgy utaljam,vagy lehet utálni dollárként is??????

Hozzászólás 2010 márc. 3, 22:26 
Gabesz írta:

Igen, ez is jó ötletnek tűnik, ......

Ha valakinek mégis a banki átutalás lenne kézenfekvőbb megoldás:
eurós bankszámla szám:

RO90RZBR0000060012375391

Igen! Ha valaki megy Monorra és szeretne segíteni, ott valaki (ha jól értelmeztem Lajos-bá' ezt intézné?!?) összeszeghetné a lóvét és ezt utalhatná egyben.
Én Monorra nem megyek, és ahogy látom a dolog elég sürgős, sz'al holnap utalok .....

Bronzkoszorús mestertenyésztő

Hozzászólás 2010 márc. 3, 21:26 
Marcsi!
Nem az a baj,hogy nagy az isten állatkertje hanem az,hogy alacsony a kerítés!
Én neked soha nem adtam tanácsot arra vonatkozólag,hogy mivel kezeld a madaraid!!!
Arra viszont volt példa többször is,hogy a kéretlen privát üzeneteidre válaszolva leírtam ÉN hogyan csinálom.Ha elolvasod a hozzászólásaimat akkor észre veheted mindenkinek azt tanácsoltam forduljon állatorvoshoz.
A butaságod sokan elnézzük ezen a fórumon de azt,hogy a témához nem vágó minden mindegy alapon sértéseket a másik fejéhez vagdosó stílusban vagdalkozol azt sokunknak nehéz.
Neked már sikerült beszólni a Gabeszon át a Kynyooig mindenkinek.Amit meg a Dorombolóval műveltél az egyenesen felháborító.Nem értem miért jó ez neked!A múltkori "jóindulatú"írásodban is a Kynyoo madarait aláztad nekem privát üzenetben.Nem pazarolom rád a szót mert nem akarok moderálni valót adni a Küzminek.
Szállj magadba egy kicsit mert egyedül maradsz!És még míndíg azt tudom javasolni gondolkozz mielőtt írsz!

Hozzászólás 2010 márc. 3, 21:02 
Dehooogy !...Bemész a postára vagy valamelyik bankba és a pirossal jelzett számlaszámra feladsz valamennyi eurót amit magyarpénzben befizecccc !...Közben meg lehet,hogy viszem a rigót mert ketyere helyett úgy csattanik a leányzó mellire, hogy csak úgy repkednek a tollak !
Ez egy mazoista állat !...Még egy esélyt kap egy másik tojóval aztán meglátttttyuk... :twisted:

Hozzászólás 2010 márc. 3, 19:52 
Sziasztok!

Én sem értek a banki dolgokhoz, valaki árulja el nekem, mit kell tennem, hogy egy tőlem telhető szerényke összeggel beszállhassak? Vagy utaljak neked, Doromboló, oszt továbbítod?

Hozzászólás 2010 márc. 3, 19:47 
Holnap a necóval nyomjuk is fel amit igértünk ! Nem várunk ha sürgős... :wink: Szerintem más se késlekedjen ha nem muszály. Kinyesz ! Érthető a helyzeted és nagyon örülök, hogy ilyenkor is fel tudtál jönni és alapvetően bebizonyítottad, hogy nagy szíved van ! ...

Hozzászólás 2010 márc. 3, 18:23 
Hali ifjúság!
a monori börzére én is elbokázok,és viszem magammal az eurót is,addig kiatláljátok,kinek kell odaadni,ha valaki ott szedné össze!
Doromboló,és E.Lajos,ha meglátnátok a skype-n,zörgessetek rám,nagyon fontos -nekem!))

Bronz fokozatú IDRE díjas
Valódi név: T.G.

Hozzászólás 2010 márc. 3, 16:36 
Varga Tibor írta:
Én is szeretnék a ROMÁN kollegának segiteni...

Nemes gesztus! Köszönjük!

Ma írt nekem Aurelian. Mondta, hogy látta az idre fórumán a Doromboló felhívását és nagyon meghatódott a reagálásokat olvasva...
Nagyon köszöni!!!

Rákérdeztem a jelenlegi helyzetre. Holnap rendelik meg a protézist. Kb. két hét múlva kell fizetni. Nem túl sok idő, de ha operatívak vagyunk/vagytok... Nekünk itt Romániában egyszerűbb az eset, mert pár óra alatt eljuttathatjuk a pénzt on-line postán, amit házhoz szállítanak. (Ha valaki innen érdeklődik e céllal, szívesen megadom a címet.)

eszterolajos írta:
Nem ismerem a részleteket és a gyűjtés sürgősségét sem, de szerintem jelenleg a kezdeményező és Mi is a felmérés stádiumában vagyunk. A felajánlásokat egy határidő után összesítjük, és kikerűlve a "lefölőzőket" összeszedjük az adományokat, mondjuk az egyik Monori, vagy Szentesi börzén ( márciusi, vagy áprilisi)
A kiküldésére meg van megbízható Román rolleres aki mindkét börzére szinte minden alkalommal ellátogat. Ő meg közvetlenben eljuttathatja az elnök úrnak. Az átadást meg az átvétel összegét visszaigazolja a H-MNK vezetőjének.
Persze ez csak egy ötlet kivitelezését meg az adományozók közűl bárki megteheti.

Igen, ez is jó ötletnek tűnik, és talán ha Királymatyink errenézne... hátha ő is számításba jöhet a pénz átadását illetően? Nem tudom, ez is csak ötlet.

Ha valakinek mégis a banki átutalás lenne kézenfekvőbb megoldás:
eurós bankszámla szám:

RO90RZBR0000060012375391

Ha valaki más is olvassa netán fórumunkat Romániából, közzéteszem a lejes kontszámot is:
RO05RZBR0000060012375369
Raiffeisen BANK
Agentia Marin Sorescu 475 Craiova

Nem értek a bankok nyelvén, nem sok dolgom van velük. Ezért ha valami kérdésetek van, megkérdezem a kapcsolattartó Claudiut (szintén rolleres).
-----------------------------------------------------------------------------

No, mára kellett volna keljen egy fészekalj csibém. Tele vannak a tojások, a Neco-féle Gizusom kitartóan üli őket. Rágom a körmeim...

Bocs a hosszú bejegyzésért.
Puszi nektek: Gabesz

Hozzászólás 2010 márc. 3, 15:00 
SZIASZTOK :!: Én is szeretnék a ROMÁN kollegának segiteni le a kalappal előtetek,ezért szép ez a hoby mert itt nincsennek határok :!: A topicon elhangzottakrol csak annyit,minél NEMESEBB-JOBB madaraink vannak annál nehezebb velűk tenyészteni :roll: De ha kőnnyű volna a dolog nem is volna ÉRDEKES :eye: ÉN nyomom az IPART 45-kicsit gyűrűztem le eddig de bele borzadok mert tavaly március kőzepén 10-tojom hagyta ott a fészket és félek mert kőzeleg az emlitett dátum :!: Sok SIKERT KIVÁNOK MINDENKINEK a TENYÉSZTÉSBEN........TISZTELETTEL TIBI

Hozzászólás 2010 márc. 3, 14:41 
pistimisti írta:
Mindenkit üdvözlök!
Szeretném eszterólajossal felvenni a kapcsolatot. Kérem adjon egy elérhetőséget a fórumon kívül!
Köszönettel: rost.istvan@ gmail.com

Szeva' Pisti'!

Mewgpróbálok segíteni fórumon belül. :wink:
Főoldalon az egyesületi tagnévsorban szerepel az emilje, és a vezetékes-, és mobiltelefonszáma is.
Lajos különben nem egy titkolódzós fajta. :wink:

Emitt találsz mindent, a 11. sorban: http://www.idre.hu/h-27-i.d.r.e.-egyesulet-tagjai.html

Hozzászólás 2010 márc. 3, 13:01 
Mindenkit üdvözlök!
Szeretném eszterólajossal felvenni a kapcsolatot. Kérem adjon egy elérhetőséget a fórumon kívül!
Köszönettel: rost.istvan@ gmail.com

Hozzászólás 2010 márc. 3, 10:05 
Azon meg az orvosok sértődnének meg amit én írnék róluk, tisztelet a nemlétező kivételnek mert az egy százalékot sem érik el azok akik valamit értenek hozzá !...
Renben ! Elhisszük hogy eteti a másik hímet de akkor is el fog jönni az idő mikor szétverik egymást ! Ez olyan természetes megnyilvánulása a természetnek amin nincs és nem is lehet vita, vagy az elméleteddel menj be az állatkertbe és vigyél be egy szelet tortát az oroszlánnak ! Lehet hogy elsőre a tortát eszi meg de aztán veled fogja folytatni csak idő kérdése !...A hímeket meg azért nem szoktuk rollereknél bennhagyni mert ha egy tojóval lestrapálja magát akkor a másik tojóhoz mit rakok be ?...Márpedig annak sok értelme nincs, hogy 6 tojóhoz 6 hímet tartok mert akkor nem lesz egy kicsit sem kiszámítható az énekteljesítményük !...Nem szabad olyan rollert eladni, legfeljebb tenyésztésre - mert a genetikája amúgy tenyészteni való -amelyiknek nem szép a hangja mert akkor megint kipusztul az országból !...Ne annak örülj, hogy 8 tojótól 80 kölök lesz, hanem ha csak 10 lesz akkor azok ütőképesek legyenek.!

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához  [ 2972 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 149  Következő