Támogassa egyesületünket adójának 1%-ával

A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 5220 hozzászólás ] 
Keresés ebben a témában:
Oldal Előző  1 ... 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50 ... 261  Következő
Szerző Üzenet

Hozzászólás 2008 nov. 7, 21:26 
Na tudjátok mit jelent a neven???? Kitalálok valami ajándékot.

IDRE Gould Amandina Klub tag
Valódi név: Fekete Csaba

Hozzászólás 2008 nov. 7, 19:08 
Dear Ozgur!
I try to translate what Doromboló wrote to you. It is not the easiest task, but I hope that the message goes through. The main message is that he kindly and very informally invite you to the small club of Hungarian roller breeders.

Dear Ozi!
Close your wife into the harem!. And we should clink glasses for the health of WOMEN after the third call of muezzin. :08: This forum is certainly do not smell as a charnel-house! Our poultry-yard is filled with informal persons with good sense of humor! There are chief cock, adult hen, young pullet and the others, but there is no fighting cock. You are also not a fighting cock, since you inquired information so kindly. Do not be sensitive, but rather come to our club whenever you have mood for it. :89:

Hozzászólás 2008 nov. 7, 18:04 
Hello Gabesz!

Köszi a tortát, nagyon szép, és nagyon fincsi is! :wink: 8) A kedvencem!!!
És köszönöm a jókívánságot is.

Puszi: Mona

kétszeres Gyémántkoszorús Mestertenyésztő

Hozzászólás 2008 nov. 7, 17:49 
Dear Ozi ! Az asszonyt csukjad be a hárembe !...Mi meg a müezin harmadik kiáltása után koccintunk egyet a NŐ-k egészségére !... :08:
Ez a fórum kétségtelen nem kriptaszagú ! Közvetlen jóhumorú emberekkel van tele a mi kis tyúkudvarunk !...Van itt főkukori, érett tyúk, fiatal jérce és a többiek de harci kakas nincs ! Te sem vagy az hisz olyan kedvesen érdeklődtél...Ne érzékenykedj hanem gyere közénk amikor csak kedved van !... :89:
Na Csabikám ha ezt le tudod fordítani neki, akkor a te szobrod lesz az első a tikudvarban ! :lol:

Hozzászólás 2008 nov. 7, 15:21 
Üdvözlet mindenkinek,

Sajnálom, hogy kavarodást okoztam. Igen, érzékeny vagyok bizonyos dolgokra, de ez nem az itt jelenlévők miatt van. Kérlek, ne foglalkozzatok ezzel többé. Ez megtörtént és vége, egy új napot kezdünk. Semmi probléma. Részemről rendben.

Legyen jó napotok,
Ozgur

Hozzászólás 2008 nov. 7, 15:07 
Hi everyone,

I am sorry if i create kind of confusion. Yes i have some soreness but this is not cause of everyone who is here. Please don't mind about it anymore. Its happened and over, we re having a new day. Nothing problem. I am ok.

Have a nice day

Ozgur

Hozzászólás 2008 nov. 7, 14:10 
Egyszer szeretnék veled erröl skyp-on beszélni, ha érdekel a véleményem. Sajnos néha indulatbajövök.

Hozzászólás 2008 nov. 7, 14:05 
Gabi ti odakint sokkal MAGYARABBAK vagytok ,pont a hontalanság miatt. Ti jobban őrzitek az identitásotokat , mint mi ithon. Sokszor SZÉGYELHETNÉNK magunkat. :( és ezt nagyon komolyan gondolom. uff

Bronz fokozatú IDRE díjas
Valódi név: T.G.

Hozzászólás 2008 nov. 7, 14:04 
Nem elnézést kértem. Azt mondtam, sajnálom! Sajnálom, mert egy buta félreértésből sértődés lett.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Gabesz 2008 nov. 7, 14:08-kor.

Hozzászólás 2008 nov. 7, 13:58 
MI Magyarok, mivel tudjuk megbántani egy olyan ország fiát, amely párszáz évig uralkodott felettünk.? Kérném az illetékest jelölje ki a bántó részt. Ja , és itt kérek elnézést a HUNGÁRIA eggyüttes ISZTAMBUL című dala bárkit sértene, büntessenek meg minden magyart. Vízumot a r.h.d.k.kn.k .Nem viccelődünk.!!!! ÉN tudtam, hogy miért írod , Gabcsi . Csak azt nem, pont amiatt amit leírtál, miért te kérsz elnézést????????

Bronz fokozatú IDRE díjas
Valódi név: T.G.

Hozzászólás 2008 nov. 7, 13:44 
Sziasztok, rolleresek!

Kicsit rossz szájízzel és némi szomorúsággal írok. Hibásnak érzem magam, holott az én szándékom az őszinte segítség volt. Úgy látszott, nem hiába írtam Ozgurnak Kuzmi kérésére, sokkal előbb lett megoldás, mint mások esetében. Sokan vannak, akik még mindig csak sorban állnak rollerért... Mulasztásom is volt, de a Feleség beírása elborította az agyamat és most én is figyelmen kívül hagytam Ozgur saját írását. Csakhogy tiszta legyen a kép:

Ozgur írta:
"Köszönöm nektek,
Sokan kedvesek és segítőkészek voltak velem szemben itt a fórumon. De amikor a feleségem látta a topikon a bejegyzést, akkor sem hittem el, hogy néhányan közületek azt gondolják rólam, hogy "idióta" menekült vagyok. Az igaz, hogy eddig nem tudtam, hogy megy itt a madár vásárlás Magyarországon (Feltételezem, spéci a rollerekre gondol- megj.G.) Ezért kértem a segítségeteket és azt gondolom, tisztelettel viszonyultam mindenkihez. Egyenesen sokkolt a feleségem fordítása (na, ezt abszolút megértem, minket is, engem főképp! -megj.G.) Szomorú voltam és sajnálatot éreztem. 28 éves vagyok és eddig mindenkivel az életben tisztelettudóan viselkedtem, ahogy ezután is fogok. Senkinek nem akarom tanítani, mi a tisztelet. Őszintén, azt gondolom, hogy aki nem tudja, hogy mi a tisztelet, az ezután sem fogja tudni megtanulni.
Tovább nem is zavarlak titeket. Ez volt az utolsó bejegyzésem.
Minden jót kívánok nektek."

Ehhez csak annyi hozzáfűznivalóm lenne saját tapasztalatból, de az elmúlt évtizedekre volt ez jellemző, és mostanra már megszűnni látszik, hála Istennek: itthon, Romániában hontalannak tituláltak minket erdélyieket, ott Magyarországon pedig románoknak neveztek. A bárminemű megkülönböztetés kellemetlenül érintheti az erre érzékenyeket. De itt egyedül, aki a megkülönböztetést tette, az a feleség volt!!! Matyi, hát ezért mondtam Oznak, hogy sorry. Sajnálom.

Ezzel ezt a témát részemről lezártnak tekintem. Tanultam belőle.

Szia, Amaryl, csakhogy előkerültél!
Neco, örülök, hogy vidáman láthatunk! Jó úton haladsz a gyógyulás felé.

És míg elfelejteném :wink: :
MONA! ISTEN ÉLTESSEN SOKÁIG SZÜLETÉSNAPOD ALKALMÁBÓL!!!
Megsüttem neked a tortát: gesztenyekrémes és finom tejszínhab van a tetején, ahogy szeretted volna. No, szeljetek!

Kép

Puszi nektek: Gabesz

Hozzászólás 2008 nov. 7, 11:45 
Köszönöm nektek a segítséget ! Végül a Marcsi írta le nagyon helyesen hogy mi a helyzet és külön köszönöm neked Csabi hogy nem hagytad keserűen a békát hisz azt senki nem szeretné hogy valaki is haragudjon ránk széles e világban...Ráadásul később a nevét is rövidítve használtam ahogy azt tenni szoktam némi kis vigyorért cserébe !...Azt azonban el nem tudtam képzelni, hogy a Török ember félreérti a játékos modort ! Bár szerintem a szájraadók sara ez !....Nem baj ! Háborút nem indítunk !... :lol:

Hozzászólás 2008 nov. 7, 11:21 
Marcsi!
Én nem mondtam és nem is feltételeztem, hogy negatív volt a hozzászólás. Én csak leírtam, hogy miből eredt a probléma és hozzátettem, hogy vannak olyan szituációk, ami miatt egy ilyen elnevezést valaki félreértelmezhet, ha nem ismeri a fórumnak a stílusát. Találkoztam már emberekkel, akiket korábban negatív megkülönböztetés ért származásuk miatt és Ők általában igen érzékenyen reagáltak bármiféle származásukra történő utalásra.

Hozzászólás 2008 nov. 7, 11:05 
Doromboló!
Pü-ben levelezve megpróbáltam elsimítani a félreértéseteket Ozgurral. A probléma nem a Szlovák madarakból eredt, hanem abból, hogy nem ismeri a stílusodat sem Ő sem pedig felesége és munkatársai sem, akik fordítottak Neki. Számára és talán méginkább felesége számára a Török ember és a Török angol megszólítás volt az ami kiváltotta ezt a reakciót. Látva, hogy mi a probléma, ismét irtam neki egy PÜ-t, remélem ez segít elsimítani a félreértést. Tapasztalatból tudom, hogy ha valakinek volt korábban negatív tapasztalata másoknak a nemzetiségéhez való hozzáállásával kapcsolatban, akkor érzékenyen reagál még akkor is, ha semmi rossz szándék nincs a megszólításban.

Aranykoszorús mestertenyésztő
Valódi név: Neubrandt Gábor

Hozzászólás 2008 nov. 7, 10:14 
Sziasztok! Kicsit nem figyelek oda, oszt a nemzetközi kapcsolatokat rögtön hazavágjátok!?
A fene se tudja, mi lehet a baja Ozgür barátunknak....tán azon kattant ki, hogy nem tudunk néki azonnal madarat szerezni?!
Majd lenyugszik, vagy nem jön "idre" többet :?

Madaraim kezdenek beérni, elkezdtem őket visszafogni, mert elég jó hangok is megjelentek már. (néhány olyan piszok jó hollt hallottam a minap, a'szittem leesek a székről)

néhány zseni:
Kép

Kép

Kép

az idei teljes mezőny:
Kép

http://rollercanary.hupont.hu/

Hozzászólás 2008 nov. 7, 9:58 
Szeva Sanyiiii !...Te vagy a kukkoló !?...Miért nincsen rigód !?...De anélkül is szivesen látunk itt a tikudvarban !...
Szóval én ma fogom behozni azt a maradék pár fiatalt amelyikeket már korábban kivettem a röpdéből. Most takarítottam őket és megkövülten látom hogy lehet hogy fele se lesz hím !.... :shock:
A Tóth Laci hívott tegnap Miskolcról és örömmel mondta hogy nála meg kezdenek hímek lenni azok a fiatalok melyeket tojónak titulált....Évek óta mondtam neki az nem létezik, hogy 30 fiatalból minden épvben csak 4-5 hím legyen !....Nála később érnek be a hímek és ő meg eladta őket tojónak évek óta !!! :lol: Van kiadó fiatal tojója ha kell valakinek a környéken vagy lehozná Szegedre a versenyre...Aki még nem regisztrált 3 rugóért rendelhet nála...

Hozzászólás 2008 nov. 7, 9:39 
Szia Katykám !
Tehát már kész hangja van a kicsinek ? Nem írtad hogy tetszik e az előadás ?...Legalább annyit csinálj meg, hogy 2/3 rész repce legyen a keverék nagyobbik része és csak előre lásson ki ! Mikor meg tudod, rakjad ki énekelni úgy, hogy a kalitka oldalról nézve etetőkkel balra nézzen....Nem lesz gond !...Majd szorítok... :08:

Hozzászólás 2008 nov. 7, 8:54 
Hali,ifjúság!
naszóóval,Gabesz,köszi,megvagyok,most épp ha minden igaz,talán 2 napig itthon,de ez sem biztos!Szóval az a nagy harci helyzet,hogy nem tudom,Oszikával mi lesz,mert nem viccelek,de tényleg ez már nem pityeg,és nem nyekereg! Viszont az elsötétítését nem fogom tudni megoldani,mert ha letakarom,akkor úgy is marad vagy 5 napig,ha nem vagyok itthon.Vagy kitakarni felejtenék el,vagy letakarni,hááát már gondoltam arra hogy cipelem magammal,de az meg akkora tortúra neki,hogy sajnálnám.....na meg oké,hogy még nyár van,de aszongyák,a telet sem eszi meg a kutya,úgy hogy lila ibolyám sincs,mi lesz! nem beszélve,hogy ez már ebben az évben végig így lesz!
Kicsit visszaolvastam.látom hogy volt 1 félreértés miatti affér,de majd csak rendeződik!
Necoka,jobbulást,azért vigyázz,el ne fogyj ám!!!!! hogy nézne az ki???

Hozzászólás 2008 nov. 7, 1:32 
szép.

Hozzászólás 2008 nov. 6, 23:49 
:lol: Ja ! Azon sértődött volna meg hogy Szlovák madár !...Hihíííj ! Ezért jók a nők ! Kedves gurunyanyesz ! Elmondanám, hogy a győztes madaraim ettől a Szlovákiában elsőként jegyzett aranykoszorús mestertől vásárolt madarak utódai. Ezeket a Német hasonló nagymogul ember madaraival tenyésztem össze ! Igaz hogy én többször nyertem bajnokságot de a Szlovák öreg barátom ötször annyi ellenfelet győzött le alkalmanként mint én !...Tehát az ő madarai többet érnek az enyémeknél, ezért bátorkodtam felajánlani hogy hozok a ...gurubarátunknak is ! Sajnos hogy ezeket nem fogod lefordítani neki ezért maradok tisztelettel : Maróti Béla

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 5220 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50 ... 261  Következő