Sziasztok, rolleresek!
Kicsit rossz szájízzel és némi szomorúsággal írok. Hibásnak érzem magam, holott az én szándékom az őszinte segítség volt. Úgy látszott, nem hiába írtam Ozgurnak Kuzmi kérésére, sokkal előbb lett megoldás, mint mások esetében. Sokan vannak, akik még mindig csak sorban állnak rollerért... Mulasztásom is volt, de a Feleség beírása elborította az agyamat és most én is figyelmen kívül hagytam Ozgur saját írását. Csakhogy tiszta legyen a kép:
Ozgur írta:
"Köszönöm nektek,
Sokan kedvesek és segítőkészek voltak velem szemben itt a fórumon. De amikor a feleségem látta a topikon a bejegyzést, akkor sem hittem el, hogy néhányan közületek azt gondolják rólam, hogy "idióta" menekült vagyok. Az igaz, hogy eddig nem tudtam, hogy megy itt a madár vásárlás Magyarországon (Feltételezem, spéci a rollerekre gondol- megj.G.) Ezért kértem a segítségeteket és azt gondolom, tisztelettel viszonyultam mindenkihez. Egyenesen sokkolt a feleségem fordítása (na, ezt abszolút megértem, minket is, engem főképp! -megj.G.) Szomorú voltam és sajnálatot éreztem. 28 éves vagyok és eddig mindenkivel az életben tisztelettudóan viselkedtem, ahogy ezután is fogok. Senkinek nem akarom tanítani, mi a tisztelet. Őszintén, azt gondolom, hogy aki nem tudja, hogy mi a tisztelet, az ezután sem fogja tudni megtanulni.
Tovább nem is zavarlak titeket. Ez volt az utolsó bejegyzésem.
Minden jót kívánok nektek."
Ehhez csak annyi hozzáfűznivalóm lenne saját tapasztalatból, de az elmúlt évtizedekre volt ez jellemző, és mostanra már megszűnni látszik, hála Istennek: itthon, Romániában hontalannak tituláltak minket erdélyieket, ott Magyarországon pedig románoknak neveztek. A bárminemű megkülönböztetés kellemetlenül érintheti az erre érzékenyeket. De itt egyedül, aki a megkülönböztetést tette, az a feleség volt!!! Matyi, hát ezért mondtam Oznak, hogy sorry. Sajnálom.
Ezzel ezt a témát részemről lezártnak tekintem. Tanultam belőle.
Szia, Amaryl, csakhogy előkerültél!
Neco, örülök, hogy vidáman láthatunk! Jó úton haladsz a gyógyulás felé.
És míg elfelejteném

:
MONA! ISTEN ÉLTESSEN SOKÁIG SZÜLETÉSNAPOD ALKALMÁBÓL!!!
Megsüttem neked a tortát: gesztenyekrémes és finom tejszínhab van a tetején, ahogy szeretted volna. No, szeljetek!
Puszi nektek: Gabesz