gyepszi írta:
Szia Csaba32.Ne haragudj hogy így szólítalak meg de mivel a teljes neved nem írtad ki így nem tudlak másképp megszólítani.Nem értem a reakciódat olyan nehéz azt elképzelni,hogy ha valaki ír valamit akkor az nem Nyíri Feriről és nem neki szól.De ha már itt tartunk az valóban igaz,hogy Feri egója nagyban meghatározza a topik hangulatát.Kevés ember van magyarországon akivel még nem veszett össze.Azt hiszem,hogyha a fórumot vissza olvasnád a fórum bőven bizonyítja.Azért mert én nem írtam eddig az érdemeimről nem azt bizonyítja,hogy nincsen.Nem tartozok azok közé akik az érdemeit fitogtassák,de azért neked leírom.30 éve madarászok,de csak 1998-óta állítok ki .Azóta tudatosan a genetika szerint tenyésztek.Aminek a következők az eredményei:1-szeres magyar bajnok rizspinyty kategória,2-szeres magyar bajnok egzotikus galambok,14-szeres kanári magyar bajnoki címet értem el.Csak az idén 2 magyar bajnoki címet,4 első helyezettett,4 második,3 harmadik helyezést értem el négy kiállításon.Ezért nem értem,hogy miért vagyok is irígy?Három éve nemzetközileg is elismert Szerb,Horváth és Osztrák Com bírókhoz járok bíróképzésre.Számos hazai és külföldi kiállításon voltam már bírógyakornok.De a magyar bíróitestülettel és a magyar bírókkal is folyamatosan tartom a kapcsolatot.Igaz Európa bajnokságon nem de világbajnokságon már állítottam ki.Igaz csak négy madarat vittem kettő88 és kettő89 pontot értem el.Akkor én is nagyon büszke voltam magamra.16000 kanári közé mentem versenyezni.De egy percig se éreztem azt,hogy mártír vagyok vagy szent.De van még Magyarországon legalább két tucat ember aki részt vett már világbajnokságon sőt vannak már dobogósaink is és nagyon sok olyan madarász van aki dobogós lehetne csak nem mennek ki.De én még egyiket se hallottam dicsekedni.Én is csak azért írtam le ezeket,mert elég érdekesnek tartom írásodat.Hiszen még nem is vagy madarász.Jövőben nem kívánok erről többett eszmét cserélni ha te ezek után is így gondolsz rólam ám legyen neked igazad.Nem várok rá választ és a továbbiakban nem fogok reagálni leveleidre,hisz pont azt a műfajt képviselném amit elitélek!!!!!!!
Nem is kell,reagálnod a levelemre,mert én a földön járok,te pedig nem.
Tudod az a baj,hogy egyszerüen nem tudod elviselni a verességet(pl Szentesi kiállitás)
A Feriröl meg csak annyit,hogy Ö nem szokott az emberek háta mögögtt beszélni,hanem megmondja amit gondol...
Ezt ugy hivják,hogy:Öszinteség.
Én nem vitatom,hogy vannak olyan tenyésztök akiknek jo madaruk van,söt lehet,hogy jobb mint a Ferié,de elhiheted,hogy nem véletlenül kapott díjat