Ottó írta:
Szia Feri!
Az iskolákban sem véletlenűl tanítanak könyvekből. A gyakorlathoz mindenképpen kell elméleti tudás. Te két éve párba raktad a lipocrom hímedet melanin tojóval azért hogy szegény hím tudjon párosodni.
Azt hiszem ez mindent elárul rólad. Már nem emlékszel? Egy kiállítási kalitkába bármelyik analfabéta bebírja tenni a madarát. Neked is sikerült nem? Remélem nem gondolod komolyan hogy irigyellek. Én tenyésztettem már nehezebb fajt is mint a kanári. A kiállításokra pedig magasról teszek. Én a magam örömére madarászok nem azért mert ebből szeretnék megélni. Te tényleg kizavartak Szentesen a bírálatról? 
Az iskolákban sem véletlenűl tanítanak könyvekből. A gyakorlathoz mindenképpen kell elméleti tudás. Te két éve párba raktad a lipocrom hímedet melanin tojóval azért hogy szegény hím tudjon párosodni.

Te Otto veled szerintem baj van,de kökeményen,nem tudom honnan szerzed az információkat,de nagyon félre tájékozott vagy.
A másik,hogy sokkal nehezebeket tenyésztettél lehet,csak nem minőséget,hanem max szaporítasz és ez nem mindegy.