Ottó írta:
Kedves Csaba,
Egy árnyalatnyi különbséget megemlítenék a fikázással kapcsolatban. Én olyanokat fikázok akik jelen vannak a fórumon és tudnak reagálni a hozzászólásaimra. Mások olyan embereket fikáznak akik nincsenek regisztrálva a fórumra sőt nem is olvassák. Tudom ez egy nagyon kicsi és elhanyagolható különbség de ez van.
Akiknek szólt Kis Vuk kérdése azok tudták hogy miről van szó hiszen azért reagáltak rá. Hogyan viselkedett Kis Vuk? Feltett egy kérdést aminek egyetlen szavába sem lehet belekötni. Köszönt és kérdezett ennyi.
Ime a kérdés:
"Tisztelt szinkanári TENYÉSZTŐ urak!
Szeretném ha szakmailag megmagyaráznátok,hogy lett egy ezüs opál tojó és egy sárga opál himből mozaik kanári???"
Melyik szót találod sértőnek?
Az egyenes és nyílt ember egy kérdésre egyenes választ ad és nem a kérdésben található szavakba próbál belekötni. Számomra minden teljesen világos.
Hermann Ottó
Szia,Otto!!!
A KERDES TOK EGYSZERU,EGZSZERUEN NEM LEHET,EGY EZUST OPAL TOJONAK ES EGY SARGA OPAL HIMNEK,MOZAIK UTODAI.
ITT ELSOSORBA NEM AZON VOLT A HANGSULY,HANEM AZON AHOGY FEL VOLT TEVE A KERDES,RAADASUL,HOGY CSAK MEGJELENIK EGY UJ NICKNEV A KIS VUK FELTESZI EZT A KERDEST,EZZEL NINCS SEMMI BAJ,DE MEGKERDEM,O ESETLEG TUDJA HA AZ OPAL SZULOK MENNYIRE VOLTAK,TISZTA VERVONALBOL? TALAN TOLLE SZARMAZTAK?
A TAMAS AMELYIK KEPRE RAKERDETT,ANNAK VANNAK MOZAIK JEGYEI ES NEM HISZEM AZERT MERT A KET OPAL SZINKEVERESEBOL FAKADNA,HANEM MERT AZ OPAL SZULOK HORDOZNAK(TAK),MOZAIK TULAJDONSAGOT.
NEM NEHEZ MEGVALASZOLNI A KERDEST ES EDDIG SE AZERT TETTEM MERT NEM TUDTAM,HANEM MERT HA EGY ISMERETLEN SZEMELY CSATLAKOZIK A FORUMHOZ,NEM SZOKOTT EGYBOL IGY BEIRNI,RAADASUL AZ AZ ERDEKES,HOGY INKOGNITOBA,TE PL LEGALABB VALALOD A KEPED ES IGY LEHET TUDNI KITOL JONNEK A VALASZOK ES KERDESEK.
HA VALAKINEK VAN EGY KIS TAPASZTALATA A SZINKANARI TENYESZTESBE AKKOR AZ TUDJA MIT,MIBOL ES HOGYAN,DE HA A MADARAK MAR "KUTYULTAK" ES NEM KET SZINBOL HANEM MAR TENYLEG KUTYULAS,AZ A TENYESTO NEM LETEZIK AKI MEGMONDANA,HOGY MILYEN UTODOK VARHATOAK 100%.
A MASIK,HOGY EBBOL A MADARBOL IS LEHET TENYESZTENI ES ELLEHET ERNI TISZTA VERVONALAT,CSAK IDO KERDESE,VAN AKINEK ERRE VAN IDEJE,ELOALLIT EGY VERVONALAT AZ EVEK ALATT,CSAK TURELEM KERDESE.
ILYEN DOLGOKROL LEHET IROGATNI,HOGY EZ LESZ VAGY AZ AZ UTODOKBOL,DE AMIT A TAMAS FELRAKOTT ANNAK MOST IS AZT MONDOM VAN MOZAIK TULAJDONSAGA.