eszterolajos írta:
Kedves Fric 32 !
Nem az volt a probléma, hogy fel lett vetve a " sötét " dolog, hanem az, ahogy az egyesek részéről elhangzott, a hangnem nem volt kulturált és keményen személyeskedővé vált, amire itt semmi szükség.
Lehet a problémákat kulturáltan is leírni és azokra kulturált válaszokat adni, megjegyzéseket tenni. Ebben is példát illik nekünk mutatni, hamár példaadó egyesületté kívánunk vállni. Lásd a készülő Etikai Kódexünket is.
Ezt a hangnemet egy oktatással foglakozó honlapon nem illik meghonosítani senki részéről sem, még akkor sem, ha azzal növekedik a topik látogatottsága, bár ezt én nagyon kétlem, mert kevesebb a vitatkozni vágyó ember, mint a jószándékú olvasónk, és a végén elveszítjük még azt is aki tényleg informácíót keresve jár ide.
Remélem ezzel egyett értesz.
Ami a tetteket illeti lesz alkalmad rágyúrni, hiszen ha bekukkantasz az egyesületi élet csoportba annyi kivitelezendő témára bukkansz, hogy nem gyözől válogatni közülük, remélem tettrekészen bekapcsolódsz a végrehajtásukba.
Varga Sanyi meg igéretéhez híven előszedte és elküldte levélben a megígért AZ-és cikksorozatot és szerzett szakfordítót is. Ha megkapjuk felrakjuk, teljesen nyíltan mindenki számára olvashatóan.
Ez már jó fordulat az ügyben. Ehhez aztán lehet konkrét tapasztalati véleményeket is írni.
Ennek reményében éljen és viruljon a "színes" topik is.
Kedves Lajos!!!
Igen vannak dolgok amikben egyetértek és vannak amikben nem,pl a brimstone hozzászólása de mégegyszer a tisztánlátás érdekében leírom,hogy nem azzal volt bajom amit írt,hanem azzal ahogyan fogalmazott és ne feledjük el,föként neki nem lett volna szabad ebben a stílusba írnia(vagy nem olvasta el az etikai kodexet?),mert mint megtudtam és itt tájékozottam elég magas pozició mellett tölt be szerepet,azt viszont értékelem,hogy megossza az Az-től összegyűjtött anyagát és közszemlévé teszi.
A Gyepszi is ezt szerette volna csak azzal szúrta el valójában,hogy nem vezette fel hanem belevágott a közepébe és hidd el nem ezt a szitúácíót szerette volna elérni ami végül személyeskedésé fajult.
Szerintem ezt ő nagyon bánja,hogy ez így alakult de reméelem ezek a dolgok is megoldodnak.
A genetikára visszatérve ezt valahogyan úgy kéne leadni,közétenni hogy egy kezdő is megérthesse(tudom nem egyszerű) vagyis arra gondolok hiába írjuk le szakmailag mert én is amikor elkeztem én se sokat értettem az egészből,hanem valahogy köznyelven,egyszerűen és az alapoktól kezdve felvezetve,mert ha egyből szakmailag lesz közölve akkor túl nehéznek fog tünni és ezzel elriaszuk a színkanári kedvelöket.