margareta írta:
Szia Kalikó!
Nagyon szép ez madárka....majd a tenyésztők megmondják neked a pontos megnevezését...én csak gratulálni szeretnék és meglátod nem fogod megbánni, hogy befogadtad. Próbálj neki minden jót megadni (sokat tudsz róluk olvasni és tanúlni a fórumokról és egyéb helyekről) és ha van rá módod engedd ki a kalitkából, meglásd meghálálja neked.
Én csak hobbiból tartok kanárikat már 6 éve, (tavalyig csak hímeket) így először most az év elején kelt 3 fióka és el kellett adjam, mert én nem akarok többet tartani, -de sajnos csak a madárboltba tudtam-, azóta is sajnálom őket, hogy nem jöhetnek ki, amikor már előtte olyan élvezettel repkedtek a szülőkkel:(....dehát ez van, sajnos....bár venné meg már őket onnan valaki, aki jó gazdijuk lenne....többször elmegyek meglátogatni őket, olyankor viszek valami finomat nekik, mint az unokáknak szokás:))...még jó, hogy ismerős a boltos.
További jó madarászást neked!
Szia Margareta !
Köszönöm a dicsérő elismerést a madárka nevében.
Én is abban reménykedem,hogy jön majd valaki és segít meghatározni a szinét.
Nem voltam egyértelmű,mert korábban már voltak kanárik,igaz inkább énekesek.Csak az elmult néhány év úgy hozta,hogy nem tartottam ,de ezentul másként lessz.A legutolsó pár sajnos elment,mert nyitva maradt a kalit ajtaja,és úgy lett kiakasztva a meggyfára

Sajnos éltek a lehetőséggel,és a szabadságot választották.
Reméllem hamarosan állatszerető gazdira találnak a madaraid,és mindennap repülhetnek kedvükre.
Neked is jó madarászást és szépnapot!