Masni írta:
Szia kasia!
Bocs, hogy így belekotty a nagyok előtt. De szerintem 13 tojás mindenképpen sok egy ilyen kicsi madárnak, akár zebra, akár sirályka. Az eredeti 6 tojásnak nem kellene kelnie? Nem tudod megnézni, hogy azok fiasak e? Mert ha nem, akkor azokat kéne szelektálni.
Ha oltári baromságot mondtam, akkor bocsi mindenkitől.
De 13 tuti sok, főleg ha mind kikelne...

Szia!
Nem mondtál baromságot......Szerintem is sok.Ez úgy történt,hogy én szentírásnak vettem a ,,maximális tojásszámot a zebrapintynél", így aztán 6 tojás után nem zavartam őket, így leraktak további 5 tojást. A másik párnál nincs gond. Gondoltam hogy megnézem őket van e már fióka,akkor látom a tojás rengeteget.Ez van. Gondoltam én is az átvilágításra,de még sosem csináltam ilyet,nem tudom,hogy mit is nézzek pontosan.....Most rakok fel pár képet a röpdéről,ahogy már régen ígértem a többieknek,és a madarakról is,bár a sztár egy kanári legény,de az egyik képen látszik egy halvány barna zebra tojó,ő a nagycsaládos anyuka

.
Egyébként az én madaraim 0 fokon teleltek át,már március vége óta kint vannak a röpdében,nagyon szépek,és vidámak,ők mind a szabadban születtek,talán ezért is erős az immunrendszerük,és bírják az időjárás viszontagságait...A röpdében látható egy védőházikó OSB lapból,ami le van szigetelve 8 cm-es NIKECELL-el.