Hát újra sziasztok!
Volt nálam egy kis leállás, mert mint kiderült a fiam allergiás a porra, meg a fene tudja még mire. Így a madarakat el kellett adnom,mert bent nem tarthattuk. Most viszont meg állapodtam a párommal, hogy kültériben újra kezdhetem a madarászás.
Zottan!
Szeretnélek szavadon fogni a fekete pofafoltos zebrákkal kapcsolatban. Még karácsony előtt ígérted hogy hozol nekem Pestre, ha nem rohanok haza a családhoz. Mikor tudjuk megoldani ezt a dolgot? Néztem a honlapodat, és láttam hogy van barna fekete pofafoltal. Vannak most fiókák? Mikorra várhatóak kismadarak??
Már van ígéretem kontyos zebrára. A múltkor láttam őket a kereskedésben, és egyből megfogott. Valami nagyon édesek. Olyan bohó volt az össze-vissza álló tollakkal a fején

Még a férjemnek is tetszett........
Az olyan jegyek, mint a fekete pofafolt, vagy a konty a hímen vagy a tojón keresztül örökítődik? Hogy működik ez?
A fehér tojómtól és a vad színű hímtől többségében fehér fiókák keltek. Világosítsatok már fel egy kicsit. Bulis lenne kontyos fekete pofafoltos fiókákat összehozni.........