kuvik írta:
Sziasztok!!
Nem bírtam ki, hogy ne írjam le ide: Ma végre láttam M.o.-n olyan zebrákat, melyek valóban "nem macskaeledelek." Valami olyan gyönyörűségesek voltak, hogy az valami csoda. Végre kis hazánkban is lehet látni olyan minőségben, hogy azok biztos, hogy bármilyen szinten megfogják állni a helyüket. Én remélem, hogy a Zolinak köszönhetően néhány éven belül látványos fejlődésen fog átmenni ezeknek a madaraknak az elterjedése.
Olyan letisztult szinek, olyan elegáns és gyönyörű méretek, hogy az valami káprázatos. A blackface pasztell előtt majdnem "térdre estem".
Remélem, hogy egy-két éven belül sok csodálója lesz ezeknek a gyönyörű zebráknak, mert igazán élményszámba mennek. Szerintem ma M.o.-n ez a legjobb, legösszeszedetteb st. zebra állomány. (A vásárlási ár nem is nagyon publikus, -szerintem.)
Ne haragudjatok, hogy ide toltam az orrom, de ezt le kellett írnom, hogy M.o.-n az elmúlt évtizedekben ilyen minőségnek még írmagját sem láttam. Remélem, hogy addig "ütöm-vágom" a kollégát, hogy mindenkinek lesz módja megismerni ezeket a madarakat, és aki komolyan gondolja, biztos hozzá tud jutni ezekhez a "remekművekhez".
Nem akarok h...teni senkit, de ez igazán élmény volt. (Ha egyszer más fajjal ilyen szintre jutok biztos, hogy madarat lehet velem fogatni.
(Mégegyszer bocs, hogy ide is "írkáltam.")
Szia Kuvik!
Köszönjük, hogy ezt megosztottad velünk, én örülök az örömödnek! Egyáltalán nem vesszük hülyítésnek meg betolakodásnak, hogy ide írtál, sőt.

De ne csigázz, mondd el kinél voltak ezek a gyönyörűségek????