Ő kezdte azzal, hogy két alom van, az egyikben csak tojó (szerinte persze), a másik alomban vegyesen vannak. És úgy mondtam, hogy hímet szeretnék. De tényleg nem baj, ha tojó. Még a második madár is mindegy, hogy milyen nemű lesz majd, amit vennék hozzá. Bár a különböző neműek azért jobbak, hogy ha netán kedvem lenne megpróbálkozni a költetéssel, akkor azt azonos neműeknél kicsit nehezebb megoldani...

Elég messze van, úgyhogy csak januárban tudnám elhozni, remélem addigra önállósodik. A "pénz szag"... Hát nem tudom, szerintem a katalinokat elég könnyű elpasszolni, nagyobb a kereslet, mint a kínálat. Pláne, most karácsony felé, sokan adnak állatot ajándékba (én is elvileg arra kapom, bár már régóta beszéljük, hogy majd veszünk egyet). Azért szerintem annyira nem tudja elszúrni a fiókák nevelését, gondolom normális kaját kapnak, zöldséggel, lágyeleséggel, amit kell ilyenkor. Max talán annyi, hogy betegek a madarak, de általában látni egy madáron, ha beteg. Meg hát honnan tudjam, hogy ki megbízható, és ki nem?

Remélem nem lesz semmilyen csalódás, és el tudom hozni a papagájomat. És persze köszi a segítséget!