Betty írta:
Igen az előzőn végig kotlott, sőt egy héttel tovább is hagytam alatta. Úgy védte, óvta. Fehérje hiány?

Adnék én nekik tojást de az a baj, hogy nem tudom tőlük elvenni pár órán belül és félek hogy betegek lesznek tőle, ha esetleg megromlik.
Egyedül hétvégén tudom ezt megoldani, lehet holnap viszek is nekik kicsit.
Örülök nagyon, hogy Kincső jól van. Mi is nagyon imádjuk Nyüsző-Merlin kiskirálylányt, Mózesem különösen.
Betty, milyen kalciumot adsz még pluszban a nemeseknek? Ők sok gyümölcsöt esznek, abból pedig a foszfor kiüti a szervezetükből a kalciumot és azt pótolni kell. (a jákóknak is, pont a múltkor írta emys).
Én Calcyweyxzolt használok, abban sok a kalcium glükonát és az szívódik fel a legjobban, napont 10 cseppet teszek vízbe vagy gyümölcsre fejenként. (az egyébként egy tehén infúzió, fél literes a kiszerelése és majd egy évig lehet használni.)
Tegnap voltam Molnár dokinál, megnézte mind a hármat, nem is kellett a fiúknak labor, mert azt mondta annyira jó kondiban vannak és jól néznek ki. Sámson megismerte és szépen rálépett az ujjára, Mózes szokása szerint kapkodott az ujja után, Merlin pedig meg akarta csípni, mert neki ismeretlen volt. Azt hiszem a 3 dokinak, de különösen emysnek sosem tudom eléggé megköszönni hogy visszahozták Sámsont és Mózes is meggyógyult.