Támogassa egyesületünket adójának 1%-ával

Hozzászólás a témához  [ 1174 hozzászólás ] 
Keresés ebben a témában:
Oldal Előző  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 59  Következő
Szerző Üzenet
Valódi név: Nagy Tamás

Hozzászólás 2012 márc. 3, 17:06 
Azt nem tudom, hogy jelent-e valamit?! De valószínű, hogy lesz költés...

Hozzászólás 2012 márc. 3, 17:02 
Köszi Tomi a választ:
bíztam benne hogy írni fogsz hát nagyon remélem én!!! is mer te ha emlékszel tudod meik madarakról van szó!!:)?

Hozzászólás 2012 márc. 3, 17:01 
Értem:
köszi remélem én is hogy 1 pár meg a tójot is felraktam ide mikor meg vettem és azt mondták hogy ez tójo szóval akkor alakul már köztük valami ez azt jelenti? mer jó lenne ha idén lenne valami már!!:)

Valódi név: Nagy Tamás

Hozzászólás 2012 márc. 3, 16:58 
Helló David!

A te rozellád vad színű! Ügye nem abban a kalitkába akarod tartani?

gabi4x4felező
Ameddig nincs tetlegesség, mármint nem okoznak egymásnak sérülést, addig hagyd így őket! Remélhetőleg össze szoknak.

IDRE tag
Valódi név: Darázs Ádám Péter

Hozzászólás 2012 márc. 3, 16:55 
gabi4x4felező írta:
Hali:
hát igen az mer régebb óta volt már 2db rózellám és nem volt semmi ide feltettem képeket Tomi is azt mondta hogy azért nem volt mer 2 hímem volt és vettem hozzá 1 tójot csak fiatal volt még hát mind a 2 be megy az odúba és hallani a visítozást azt kimegy a him ennyi ideig kb mikor nem az odúba vannak akkor nincs semmi eddig legalább is!! de mér kérdezed amúgy mit csináljak hagyjam őket?:D

Azért kérdeztem, mert hátha két tojó és zavarják egymást az oduban. Azonban mivel pár és csak az oduban piszkálják egymást, hagyd őket.

Hozzászólás 2012 márc. 3, 16:26 
Hali:
hát igen az mer régebb óta volt már 2db rózellám és nem volt semmi ide feltettem képeket Tomi is azt mondta hogy azért nem volt mer 2 hímem volt és vettem hozzá 1 tójot csak fiatal volt még hát mind a 2 be megy az odúba és hallani a visítozást azt kimegy a him ennyi ideig kb mikor nem az odúba vannak akkor nincs semmi eddig legalább is!! de mér kérdezed amúgy mit csináljak hagyjam őket?:D

Valódi név: Dávid

Hozzászólás 2012 márc. 3, 16:16 
Sziasztok
Kaptam egy rozellát.
Megtudnátok mondani h ez milyen típusú mutáció?
Kép

Kép
Kép

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára david 2012 márc. 3, 16:30-kor.

IDRE tag

Hozzászólás 2012 márc. 3, 15:03 
gabi4x4felező írta:
Sziasztok:
nyáron még vetem 1 tojó rubin rozellát és mosmár elég szép lett meg mind a 2 en be is mennek az odúba de ez lenne a kérdésem hogy amit elvileg tójonak hoztam ide is feltettem és tojónak mondtak hogy ha ben vannak az odúba akor a tojó báncsa a himet ez mér van és az meg visítozik meg menekül köszi a választ!! ez jó vagy roszz jel,:)?

Jó jelnek semmiképpen nem mondanám. :) Hogy mennyire lesz rossz az majd kiderül. Nálam is verte már el a tojó a hímet 1x-2x, de költenek mellette. A másik, hogy mennyit van bent a hím az oduban? Biztos hogy hím?

Hozzászólás 2012 márc. 3, 10:34 
Valaki valamit tudna írni a kérdésemre mit csináljak, köszi Tomi szerinted?:)

IDRE tag

Hozzászólás 2012 márc. 2, 22:54 
david írta:
És más színekben menyi szokott általában lenni?

körülbelüli árak:
vadas 4000
rubin, fahéj, rubinfahéj 7000
lutino, rubino 10000

Hozzászólás 2012 márc. 2, 22:17 
És más színekben menyi szokott általában lenni?

IDRE tag

Hozzászólás 2012 márc. 2, 22:13 
Színtől függ. Vadas már van 4000 körül pl.

Hozzászólás 2012 márc. 2, 19:58 
sziasztok
Milyen árba szoktak lenni a rozellák? Mert lehet h szeretnék venni mert megtetszett.

Hozzászólás 2012 márc. 1, 22:32 
Sziasztok:
nyáron még vetem 1 tojó rubin rozellát és mosmár elég szép lett meg mind a 2 en be is mennek az odúba de ez lenne a kérdésem hogy amit elvileg tójonak hoztam ide is feltettem és tojónak mondtak hogy ha ben vannak az odúba akor a tojó báncsa a himet ez mér van és az meg visítozik meg menekül köszi a választ!! ez jó vagy roszz jel,:)?

Valódi név: Krausz Norbert

Hozzászólás 2012 márc. 1, 21:43 
ilyen volt:
Kép
És most ilyen:
Kép
Képet nem tudom máshogy betenni nem tudom miért.

Viselkedésén akkor sem lehetett semmit észre venni ugyanolyan aktív volt, mint most.
De biztos ami biztos, várok velük legalább a hónap közepéig vagy ha kell a végéig is.
Szerinted ez a betegség most befolyásolhatja a költést nála?

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Warhawk 2012 márc. 1, 22:05-kor.
Képbeszúrás javítva

Hozzászólás 2012 márc. 1, 18:28 
Én 5 fokról simán ki merném tenni alap esetben. A tiid kicsit kockázatosabbak, mivel a tojó beteg volt, kérdés milyen állapotban van azóta.

IDRE tag

Hozzászólás 2012 márc. 1, 16:56 
norbi18 írta:
Sziasztok nem sokára itt a tavasz, és eljön a rozik ideje, tanácsot szeretnék kérni. Mikor lehet őket kitenni a nyári röpibe (3 oldala OSB, a dróthálós rész pedig le van fóliázva), ahol remélhetőleg költeni fognak? Ez az első évük nálam, decemberben kerültek hozzám, most 5-10 fokos állandó hőmérsékletü helyen vannak.

Most megint mond lehülést, szóval még nem raknám ki őket, de március vége felé már mehetnek ki remélhetőleg.

Valódi név: Cséplő Dániel

Hozzászólás 2012 feb. 29, 21:08 
dino írta:
Danonino írta:
sziasztok!

aki emlékszik még a rozellás problémámra... na elvittem ma állatorvoshoz, azt mondta ő szerinte atkás, hát most kapott a nyakára egy atkaölő szert azt mondta 3 hét múlva mennyünk vissza ha nem javul. jó kérdés mi a baj.
hisz karácsony előtt 2 héttel kaptam, akkor a párjával volt egy kalitkába is legalább 3 hétig mire szét választottam őket, aztán egy légtérbe voltak külön ketrecbe. a tojónak az égadta világon semmi baja sincs, alig hullajt el néha egy kis pihe tollat. szóval rejtély, 3 hét múlva vagy 2 többet tudunk:/
addig is kap vitamint, almát, tojást, meg ilyeneket.

Nem az atkák okozzák a tollszár elfeketedését és a tollak kihullását. Szerintem a múltkor megkaptad a választ nimfanatikustól. Valószínűleg circo vírus. Nem érdemes vesződni az ilyen madárral, csak a többiek egészségét kockáztatod.

azért még várok 2-3 hetet, mert amióta megkapta az atka elleni cseppet a nyakára azóta mintha kevesebb tolla hullott volna ki.

Valódi név: Krausz Norbert

Hozzászólás 2012 feb. 29, 16:18 
Sziasztok nem sokára itt a tavasz, és eljön a rozik ideje, tanácsot szeretnék kérni. Mikor lehet őket kitenni a nyári röpibe (3 oldala OSB, a dróthálós rész pedig le van fóliázva), ahol remélhetőleg költeni fognak? Ez az első évük nálam, decemberben kerültek hozzám, most 5-10 fokos állandó hőmérsékletü helyen vannak.

Valódi név: Norbert

Hozzászólás 2012 feb. 27, 12:13 
Danonino írta:
sziasztok!

aki emlékszik még a rozellás problémámra... na elvittem ma állatorvoshoz, azt mondta ő szerinte atkás, hát most kapott a nyakára egy atkaölő szert azt mondta 3 hét múlva mennyünk vissza ha nem javul. jó kérdés mi a baj.
hisz karácsony előtt 2 héttel kaptam, akkor a párjával volt egy kalitkába is legalább 3 hétig mire szét választottam őket, aztán egy légtérbe voltak külön ketrecbe. a tojónak az égadta világon semmi baja sincs, alig hullajt el néha egy kis pihe tollat. szóval rejtély, 3 hét múlva vagy 2 többet tudunk:/
addig is kap vitamint, almát, tojást, meg ilyeneket.

Nem az atkák okozzák a tollszár elfeketedését és a tollak kihullását. Szerintem a múltkor megkaptad a választ nimfanatikustól. Valószínűleg circo vírus. Nem érdemes vesződni az ilyen madárral, csak a többiek egészségét kockáztatod.

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához  [ 1174 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 59  Következő