Köszönöm a jótanácsokat!
Az etetetést azért kérdeztem mert Totyi (Bauer's) (egyébként egyedül neki van neve az Alfin kívül aki Jákó) szinte egész nap kajál...a Hullámosok és Nimfák naponta 2x-3x esznek, a Rozikat pedig még nem is láttam enni...
Szerencsére olyan helyen élek ahol az emberek 80%-a gazdálkodik (én szégyenlem is hogy nincs az udvaromban legalább egy traktor és így kirívok a sorból).
Ráadásul sok az ismerősöm, így hulladék takarmányt nem tudok venni, csak jó minőségűt...van egy takarmányboltos ismerősöm ő megmondja ha valamelyik mag csak disznóknak jó...
A kölest, fénymagot, egyebeket is termelőtől hozza ( a mogyorót persze nem, de arról le is beszélt...)
Arra gondoltam, hogy a napraforgókat felfűzöm egy drótra tányérostól, és mindig csak leakasztok egyet majd télen.
A madarak már elkezdték enni, illetve szétrágni a napraforgó tányérját.
Amúgy jól benne vannak a bontásban, a Rozik elkezdték a röpdém burkolatát bontani, de nem baj mert legalább lesz egy kis szórakozásom a javításkor.
Most megyek a Zeg.-i börzére, sajnos ez eléggé gyenge szokott lenni...
Készítek képeket, és teszek fel ha megjöttem, venni már nem akarok inkább el kellene adnom pár feleslegessé vált felszerelést.
Most hálából a segítségetekért teszek fel néhány képet a röpdémről, a szigeteléséről, és madaraimról...
A FŐNÖK a Totyi lett a röpdében, ő előle kitér a többi madár, igaz hogy ő a legrégebbi lakója is...
Volt aki kérdezte mi a fenének tartok ennyi "dögöt" még megenni sem lehet őket...
Nekem ez a hobbym, jól érzem magam közöttük...nem iszom, nem dohányzom csak amit ezekre az álvezetekre költenék, azt költöm rájuk...