Támogassa egyesületünket adójának 1%-ával

Hozzászólás a témához  [ 2174 hozzászólás ] 
Keresés ebben a témában:
Oldal Előző  1 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41 ... 109  Következő
Szerző Üzenet
IDRE tag
Valódi név: Rédly Szilvia

Hozzászólás 2012 ápr. 15, 22:21 
Persze, fiatalt simán lehet kapni, csak nem Monoron! Nekem is tavalyiak, csak nem lettek jók az ivararányok, és egyikük el is pusztult baleset következtében.

Adam: nem olyan extra, csak nekem :) : Fischer(i) töprepapagáj

IDRE tag
Valódi név: Tóth Dániel

Hozzászólás 2012 ápr. 15, 22:08 
adam92 írta:
tothdaniel írta:
Én meg épp mostanában gondolkozok azon, hogy szerezzek egy pár katalint... Hát akkor eszerint nem jók az esélyeim, vagy nem is tudom. :S Na mindegy, még egyébként sem biztos... :)

Nem ivarérettet biztos találsz. Főleg ha annyira nem fontos egy bizonyos szín.

Tényleg, ebbe bele sem gondoltam. Mire oda jutok, hogy megvegyem őket, már úgysem tennék fel nekik fészket, szóval fiatal is jó nekem. :) Kezdek fáradni, vagy nem tudom. :D

IDRE tag
Valódi név: Darázs Ádám Péter

Hozzászólás 2012 ápr. 15, 22:05 
tothdaniel írta:
Én meg épp mostanában gondolkozok azon, hogy szerezzek egy pár katalint... Hát akkor eszerint nem jók az esélyeim, vagy nem is tudom. :S Na mindegy, még egyébként sem biztos... :)

Nem ivarérettet biztos találsz. Főleg ha annyira nem fontos egy bizonyos szín.

IDRE tag
Valódi név: Tóth Dániel

Hozzászólás 2012 ápr. 15, 22:03 

IDRE tag
Valódi név: Darázs Ádám Péter

Hozzászólás 2012 ápr. 15, 21:59 
Megtudhatjuk milyen fajt?

IDRE tag
Valódi név: Rédly Szilvia

Hozzászólás 2012 ápr. 15, 21:56 
Sziasztok!

Hát, elég bánatos és nagyon csalódott vagyok, úgy volt, hogy Monoron tudok venni egy "Bubit" egy mályva hímet, vagy esetleg egy kéket, már pár hete le lett beszélve, de nem jött össze. Már kezd komolyan telelenni a hócipőm a katalinokkal, mindig csak a baj van velük. Ha a májusi börzén sem sikerül egy hímet venni, akkor el fogok gondolkodni, hogy lehet, hogy így van megírva, hogy nem jut nekem egy ivarérett hím kati, és jobb lenne megszabadulni az egész bagázstól! :(

(Egy árusnál volt egy mályva hím-koszszürke tojó pár, de külön nem adta, egy harmadik helyen pedig egy zöld hím, de zöldet nem akarok, mert van. Aztán ennyi. :( Dühítő, hogy egy Monori börzén ennyire nulla felhozatal van ebből a fajból. Mondom, csak a baj van velük! :x )

Mérgemben vettem egy egészen teljesen más papagájt, amit még sosem tartottam ezidáig. Lehet az lesz az új irányvonal.

Valódi név: Mózsi Attila

Hozzászólás 2012 ápr. 13, 20:54 
Igen ők standard katik :twisted:
Itt azért már mondta a modellem:Apa siess már mert nagyon szúr a körme :mrgreen:
Kép

IDRE tag
Valódi név: Gyarmati József

Hozzászólás 2012 ápr. 13, 12:11 
Ha ezek a kezek nem egy gyerek kezei akkor ezek óriási "katik" ! :wink:
Gratula!

Valódi név: Mózsi Attila

Hozzászólás 2012 ápr. 12, 23:05 
Mai képek!
Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Hozzászólás 2012 ápr. 12, 22:15 
Kanike írta:
madaras86 írta:
Monoron egyébként lehet venni laktifermet?

Szia Jani. A GALAMB HUNGÁRIA szokott vinni Monorra. 2. sor nagy kocsi. Csak most nem laktiferm, hanem Gastroferm M+C néven fut de ugyanaz.

Köszönöm! :)

Valódi név: Mónika

Hozzászólás 2012 ápr. 12, 21:56 
madaras86 írta:
Szia Mona!

Megkérdeztem neked az állatpatikában és valóban, már nem árulják a laktifermet :( Pedig tudom,hogy vettem már onnan (máshonnan nem vásárolok), nekem is vennem kellett volna most is. Ajánlották helyette ezt:http://vetpluspatika.unas.hu/spd/vetplus244152/Agroferm_pet_100g
Az ára is ilyesmi volt. Kissé drágállottam, úgy rémlik a laktiferm sokkal gazdaságosabb. Az aminovitot használom, én nagyon meg vagyok vele elégedve!

Hát igen,én mondtam,hogy nem egyszerű,de Monoron már másnak is ajánlották a beszerzését.

Hozzászólás 2012 ápr. 12, 21:53 
Cingiii írta:
Szia Mona. :D
Hát mivel katalinjaim mééég nincsenek, így csak netes adatot tudok mondani...
Kelési idő 20 nap, kirepülési idő 6 hét.

Köszi!Akkor vagy összekapják magukat 2-3 héten belül,vagy utána leveszem az odút és leállok a tojásos lágy kajával.
Amúgy ma már láttam két párosomat és a hulikat is párzani,de ki tudja lesz e belőle toji! :roll:

Hozzászólás 2012 ápr. 12, 12:51 
Segítsetek légyszíves, nem tudom, mi a baj a fiókáimmal? Nem fejlődnek ahogy kellene, pedig etetik a szülők.Nem nyílik a szemük, nem tokosak, és a lábuk is olyan kis csenevész,pici és fehér, mintha nem nőne.És halnak egymás után.Kettő elpusztult kb a 3.-4. napon egyszerre, a harmadik tegnap. Ő 16 napos volt.Már csak egy van.A szülők kapnak magkeveréken kívül naponta 3x lágykaját:almát,répát,tojást,Quiko tojásost,néha csíráztatott mungóbabot,és fürtöskölest,pici tyúkhúrt.Tegnap adtam nekik szétvágott lisztkukacot is, de nem láttam, hogy hozzányúltak volna.Szépia van nekik a kalitkában, és madárhomok is.Kapnak vékony mogyoróvesszőket, leeszik a kérget róla. Kb ennyi. Mi lehet amit nem jól csinálok velük???

Valódi név: Győző

Hozzászólás 2012 ápr. 12, 11:43 
madaras86 írta:

Szia Jani. A GALAMB HUNGÁRIA szokott vinni Monorra. 2. sor nagy kocsi. Csak most nem laktiferm, hanem Gastroferm M+C néven fut de ugyanaz.

Hozzászólás 2012 ápr. 12, 10:35 
Szia Mona!

Megkérdeztem neked az állatpatikában és valóban, már nem árulják a laktifermet :( Pedig tudom,hogy vettem már onnan (máshonnan nem vásárolok), nekem is vennem kellett volna most is. Ajánlották helyette ezt:http://vetpluspatika.unas.hu/spd/vetplus244152/Agroferm_pet_100g
Az ára is ilyesmi volt. Kissé drágállottam, úgy rémlik a laktiferm sokkal gazdaságosabb. Az aminovitot használom, én nagyon meg vagyok vele elégedve!

Valódi név: Czingiszer Tamás

Hozzászólás 2012 ápr. 12, 10:17 
Szia Mona. :D
Hát mivel katalinjaim mééég nincsenek, így csak netes adatot tudok mondani...
Kelési idő 20 nap, kirepülési idő 6 hét.

Hozzászólás 2012 ápr. 12, 9:21 
Meg tudja valaki mondani nekem,hogy mennyi idő múlva repülnek ki a kis katik a tojás lerakásától számítva?
Június végén költözünk Budapestre és nem szeretném ha amiatt hagyná ott a fészket a madárka mert bolygatva van.Ahogy számolom kicsúszunk lassan az időből,és akkor inkább még most leállnék,minthogy később legyen probléma.Tud valaki tanácsot adni?

Hozzászólás 2012 ápr. 10, 18:41 
Igen ott jártam ősszel.
Nem tudtam beszerezni semmit(Laktiferm,Calcium columba,Hemavit).Ehelyett ajánlotta az Anpro Aminovit Solutio-t.12 féle vitamin+19 féle aminosav.Azt hittem,hogy valami vacakabb,de most részletesen összehasonlítva a fenti Hemavit készítmények tartalmával,nem is olyan rossz,bár szelén nincs benne,és E vitaminból is egy kicsit kevesebb mint a Hemavit Federbe.
Amúgy kb. 2 hét múlva megyek fel Budapestre más ügyben,ha minden kötél szakad beugrok a galambász kuckóba.
Amúgy ennél a Böszörményi pasasnál veszem a magokat is.Csak akkor vettem észre amikor beütöttem a telefonba.Vele beszéltem őnála van! :P
Köszi!

Hozzászólás 2012 ápr. 9, 20:05 
mona76 írta:
A Lahner utcai állatpatikában tavaly lehetett kapni a laktifermet, de a biztonság kedvéért megkérdezem neked. Ha jól tudom a hemavitot is be lehet szerezni itt egy magkereskedőtől.

Oké! Előre is köszi,ha megkérdezed!
Arra feléd egyáltalán nem szoktam járni,de én is megnéztem tavaly ősszel ott,és nem volt nekik egyik sem.(Azt az új patikát mondod,igaz?)[/quote]

A Diószegi út Lahner utca sarkán lévőben vettem pár laktifermet. De a napokban megkérdezem, ígérem!:)
Hemavitot nem láttam még náluk, de van egy olyan halovány és bizonytalan emlékem, hogy egy magosnál lehet venni hemavit termékeket is. Ezt az előbb írtam is, de nem vagyok benne biztos. Az illető hajdúböszörményi, de jár Debrecenbe. 06209837128 a telefonszáma, egy próbát megér!

Hozzászólás 2012 ápr. 9, 19:38 
A Lahner utcai állatpatikában tavaly lehetett kapni a laktifermet, de a biztonság kedvéért megkérdezem neked. Ha jól tudom a hemavitot is be lehet szerezni itt egy magkereskedőtől.[/quote]

Oké! Előre is köszi,ha megkérdezed!
Arra feléd egyáltalán nem szoktam járni,de én is megnéztem tavaly ősszel ott,és nem volt nekik egyik sem.(Azt az új patikát mondod,igaz?)

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához  [ 2174 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41 ... 109  Következő