Marcsi, Zottan!
Természetesen nem én lennék, ha nem kavarnám folyton a sza.....a vizet a lavórban.
Kedves férjem rávilágított, hogy Győrbe lemenni kocsival kb. 8000 forint lenne, és nem lehetne-e más megoldást találni a madárcsereberére.
Azonnal felhívtam Bernátot,
(köszönöm még egyszer is, jövök Neked 1-el, csak áruld majd el, hogy a csokit, a sört, vagy a bort szereted-e jobban)
és sikerült valamennyire jónak tűnő koncepciót kitalálnunk.
Noszóval: Mi augusztus 5.-től nem leszünk Pesten, 9-én délután jövünk vissza. Szóval én még 5.-e előtt leköltöztetem Zottan fehér kakasát kalickástul Bernáthoz. Ő kiviszi Monorra, így Zottan át tudod majd nála venni (azt hiszem ma délután külön rakom, hogy szedjen a hátára némi tollat) a fehér kakast. Marcsi pedig be tudja rakni a fehér kakas helyére a 2 fiatal jószágot (természetesen pénzt is hagyok Bernátnál). Marcsi kedves, kérlek gyűrűzd majd meg a madarakat. Mi pedig valószínűleg 15-én (szombaton) hazaköltöztetjük a jószágokat Bernáttól.
No találtok valamilyen logikai bukfencet a tervben?
Elnézést kérek mindenkitől, hogy ennyire körülményes vagyok, de valahogy soha nem akar összejönni, amit tervezek, mindenféle külső körülmények miatt.
Bernát, Neked még egyszer köszönöm a segítséget. Ha kell a hullámos papagáj (akár a fehér is), akkor természetesen bármelyik a Tiéd (Tiétek) a segítségért cserébe. (egyébként ha Bernátnak kell valamelyik papagáj, akkor a maradék eladó, ha nem kell Neki, akkor 3 db. fiatal hullámos eladó, nemük ismeretlen (számomra)...csak ha valaki ezen gondolkozna).
Bernát, Zottan, Marcsi írjatok kérlek, hogy jó-e így Nektek (Bernát...hozzád inkább most hétvégén, vagy jövő hét elején napközben menjünk? és elég a kalitka tárolásra, vagy dobjak össze valami OSB kuckót?)
(vajon mit felejthettem még el) Ollé...Marcsi...mennyi pénzt szedjek elő a madáralapból a fiatalokért? Zottan! Nálam a szokásos árfolyam a kakas, és ingyen be-napolajozom a bikinis testét.
És még:
Bernát: akkor Marcsi egy csoki tojót, és egy fahéj blue face kakast hoz. Ha van színben azonos, nemben eltérő eladó madárkád, akkor vevő vagyok rájuk.
Remélem nálam is lesz csibeáldás, még 1 hét és megtudom.
dujuor
_________________ Óvakodj az állatoktól, ha inni mennek és az emberektől, ha inni voltak!
|