Ha valaki tud segítsen!
Ez a kismadár beteg:

Idézet:
Dezsőke úgy rákapott a paprikára, meg a salátára, hogy már a kezünkből is elfogadja! Hihetetlen jófej! Viszont nagyon kis csapzottnak tűnik, olyasmi mint egy beteg kis galamb, sokat van csukva a szeme, és pihen, nem szaladgál olyan sokat, viszont ha felébred, akkor kajál, meg fürdik, meg csinálja rendesen a dolgait, Gizikével játszik + változatlanul összebújva alszanak, stb…
Idézet:
A szem, csőr szerintem rendben van, nem látok különösebb dolgot, ami feltűnne, igyekeztem úgy fotózni, hogy azt is lásd. A tollait is néztem, nem láttam kis atkákat, ilyesmiket, meg szép a tollacskája. Viszont tegnap hígabb volt a kakija, mint szokott, de ma amennyire láttam, már ez is jobban nézett ki.
Vitamint bevallom, külön nem adtam, pintymagkeveréket, homokot, vizet; és paprikát, ill. salátát kaptak időnként + néha tojást is. Naponta kétszer kiszedem tőlük a kakit, és hetente egyszer az egész homokot cseréljük; ami talán bíztató lehet, hogy Gizike teljesen jól van.
Vitamint bevallom, külön nem adtam, pintymagkeveréket, homokot, vizet; és paprikát, ill. salátát kaptak időnként + néha tojást is. Naponta kétszer kiszedem tőlük a kakit, és hetente egyszer az egész homokot cseréljük; ami talán bíztató lehet, hogy Gizike teljesen jól van.