Én is csak biztatlak, hogy ne add fel!
Rájöttem, hogy ezek a kis madarak nagy odafigyelést igényelnek, mert bármelyik pillanatban baj lehet.
Nekem is elkezdett tojni egy hónapja pár naponta a tojó, de csak lágy héjú tojást, majd miután betettem neki mindenféle finomságot, ami szükséges, hogy kemény legyen a tojás fogta és befejezte. Lehet, hogy az is bezavart neki, hogy betettem egy másik tojót és az állandó nyüzsgés miatt inkább letett róla.
Viszont nekem még rá is tett egy lapáttal, mert elkezdte enni a saját tojását, miután a lágy héjnak köszönhetően az egyik összetört és belekóstolt.
Tegnap volt egy nagyon nagy takarítás, kis átrendezés, a másik tojót kivettem tőlük és most nyugodtság van. Már csak a gyémántok vannak bent velük.
Eleségnek a köles mellett még kapják a magkeverék darát is megtisztítva a portól, zeolit is van nekik, homokfürdő, szóval ami kell az megvan. Most már csak rajtuk múlik, hogy mit csinálnak. Pontosabban a tojótól!
Csak így elég nehéz kiszúrni, ha dolgozok, hogy most megeszik-e a tojást, vagy egyszerűen csak nem tojik...
_________________ Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! Mindenki tud valamit, amit lehetetlen megcsinálni, majd jön valaki, aki erről nem tud semmit és megvalósítja.
|