szibériai írta:
Szia Madaras86!
Kövér László vagyok,s érdeklődni szeretnék,hogy van-e kiadó gyémántgalambod,fehér színben.Érdekelne 1 pár,valamint egy sárga hím ha van.Most kezdek el foglalkozni-e fajtával,s ezek a színek érdekelnének.Valamint érdekelne a madarak ára,s az esetleges monori átvétel megoldható-e?Köszönöm!
Üdv.Laci
Szia!
Sárga alatt gondolom azt érted amit én vörösnek nevezek, ezekből jelenleg még nem nagyon van, bár ma kelt két kölyök egy vadasX vörös páromtól, világos a bőrük és pihéjük, szóval biztató a helyzet. Az ilyen alapabb színeket 1500-2000 Ft-ért adom. A fehéreket kb 5000 Ft/db-ért adom, ha lesz, de nem biztos, hogy lesz. Szeretném a fehér állományomat bővíteni és magamnak is hagynék belőle, illetve a friss vérvonalat úgy látom elsősorban cserékkel tudom inkább megoldani, így cseremadárnak kellenek majd a fehér kölykök, amik kelnek. Tomi meg majd még kitalálja, hogy neki kell-e fehér, ha igen,akkor övé az első választás és egy másik párt is odaígértem már. Szóval ha lesz is, akkor is inkább csak késő ősszel. Ha érdekel, akkor küldd el email és telefon címed privátban, felírom és szólok majd ha oda kerül a sor, de ettől függetlenül, ha közben máshol hozzájutnál fehérekhez, akkor nyugodtan vedd meg.
Monorra mindig megyek.