Hali!
Sztem. sorban érkezni fognak a képek, de tulajdonképpen ha a régieket visszanézed lehet, jobban jársz.
Nem sok újdonság volt--legalábbis az én szememmel.Hideg volt, de nagyon sokan eljöttek.Bár ez már off de nagyon kevés kutya volt, és macskát egyet sem láttam.Igaz csak az egyik oldalt néztem végig a bal oldalit már nem volt lelkierőm megnézni.Arányaiban véve kevesebb papagáj volt mint az előző börzéken, nyilván a hideg miatt.
(azért érdekes, hogy az első vevőm mindig hajnalban jön, és "kicsit törni az magyar" és mindig a fénypapagájt viszik el elsőre

)Elég szép számmal voltak különböző amazonok, 1-2 pár rózsás kakadu, 5-6 Szenegáli, 2-3 pár feketesapis, 1 pár rozsdássapis, néhány nemes, 1 pár király, néhány fiatallal vegyítve.(na meg még amit kihagytam...

)A "tömeget" megint a húslevesbe és sütőbe való galambok és baromfik, meg nyuszik képviselték.

(remélem nem sértődik meg senki sem!

)
10.30 körül már egyre többen szedték fel a sátorfájukat és húztak el.
Egy kicsivel több papagájt vettek megfigyelésem szerint, most egyre kevesebb embert láttam a hónalja alatt
baromfival glasszálni, és kevesebb galamb is talált új gazdára.
Megfigyelésem szerint Monor madárfaunája megint bővült "zöld kínai fácánnal" (a gazdája azt állította, hogy az--ebbe nem folyok bele mert nem értek hozzá..

) néhány énekespapagájjal, kissándorral, és valami kisportolt rohadt nagy kakassal, bár lehet, hogy azóta már meglett.
Valaki egy hullámossal is gazdagítani akarta a légteret, de én nem engedtem ezt a faunahamisítást mert egy reflexmozdulattal elkaptam és visszaadtam a gazdájának aki valamit mormogott, de nem tudom mit..
Természetesen a büféknél 10x annyi embert találtam, tehát megint csak azt a következtetést vontam le belőle, hogy az az étel -ital kelendőbb mint a lábasjószág, bár azt nem értem, hogy mi a francért fizetnek azért belépőjegyet az emberek, hogy bent drágán flammózzanak? Ez örök rejtély marad..
Mindezek mellett én elégedett voltam a vevőkkel, mert rendesek voltak, szponzorálták a tervezett leendő tenyésztésre szánt papagájpárom megvételére szánt összeget.
Happy day !
Találkozunk áprilisban....