Támogassa egyesületünket adójának 1%-ával

Hozzászólás a témához  [ 1207 hozzászólás ] 
Keresés ebben a témában:
Oldal Előző  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 61  Következő
Szerző Üzenet
IDRE tag
Valódi név: Dr Sátorhelyi tamás

Hozzászólás 2010 júl. 30, 21:24 
VladTepes írta:
ckuzmos írta:
Sziasztok,
érdeklődnék van e igény a múltkori börzéhez hasonló egy helyre csoportosulni, helyet foglalni?
Illetve van e valaki aki bevállalja hogy éjszaka kimegy és lefoglalja a többiek számára is a helyet?
Üdv:
Csaba

Hali!

Én (hacsak valami nagyon extra váratlan addig közbe nem jön) megyek ki kapunyitásra, így tudok helyet foglalni, ahogy a múltkor is.
Jó lenne előre tudnom, hány hely kell, és kinek - elkerülendő az ottani, vagy utólagos vitákat.

Sziasztok!

Én szinte biztos, hogy megyek. Kb éjfélkor indulnék, úgyhogy egy előtt érkeznék.
Szkanderozni nekem sincs kedvem, de ha többen vagyunk az idő is jobban telik reggelig.

Hét vége felé keressük egymást!

emys

http://www.exopet.hu/

Hozzászólás 2010 júl. 30, 20:55 
Köszi! Ez azért biztató valamelyest. Mi (csendes99-el) kb. 3 óra körül már fennt leszünk ha minden jól megy. Neki is van eladó hullámosa. Ha valakit esetleg érdekel valami hívjon fel ott a helyszínen a 30/252-8351-es számon és megdumálunk valamit.

Hozzászólás 2010 júl. 30, 19:30 
Szia Gumisember.
Engem érdekelne 3 db szép tojó,vér frissítés céljából.Esetleg cserélhetünk is de nekem nem sok lesz,talán 5-6 db.
Szerintem hoz el őket Monorra és add oda mind egy kereskedőnek,mert otthon csak lezabálják a gatyád :?

Valódi név: Nagy Tamás

Hozzászólás 2010 júl. 30, 18:50 
Helló Gumis!

Azt soha nem lehet tudni, hogy mi fog kelleni! Egy próbát szerintem megér. Nekem oda-vissza több mint 300km...

(én venni/cserélni akarok 4 db Márciusi-áprilisi sárga, sárga-tarka hímet)

Hozzászólás 2010 júl. 30, 13:54 
Sziasztok!

Érdeklődnék, hogy a 8/A lapon milyen oltásnak kell szerpelnie galambnál és nyúlnál? (tudom, amilyennel beoltották:)
Monori börzén milyen vakcinákat fogadnak el?

Hozzászólás 2010 júl. 30, 13:18 
Gumisember írta:
Sziasztok!

Szerintetek érdemes a hullámosaimat felvinni? A múltkori kecskeméti börzén feléjük se néztek, egy darabot sem adtam el = 10ezer mínusz a beugró+orvosi papír+útiköltség. Ha ide is elmegyek és nem kelnek el akkor megint egy 10-es mínusz és tökönbököm magam. (200 km) :( :( Van 70 db és ott tartok, hogy szélnek eresztem őket mert csak a magot pusztítják. (Na jó talán azért mégsem)

ui. jövőre lesz 2-3 pár és ennyi!

Szia! Én például venni szeretnék néhány hullámost. :D

Hozzászólás 2010 júl. 29, 22:42 
Sziasztok!

Szerintetek érdemes a hullámosaimat felvinni? A múltkori kecskeméti börzén feléjük se néztek, egy darabot sem adtam el = 10ezer mínusz a beugró+orvosi papír+útiköltség. Ha ide is elmegyek és nem kelnek el akkor megint egy 10-es mínusz és tökönbököm magam. (200 km csak oda) :( :( Van 70 db és ott tartok, hogy szélnek eresztem őket mert csak a magot pusztítják. (Na jó talán azért mégsem)

ui. jövőre lesz 2-3 pár és ennyi!

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Gumisember 2010 júl. 30, 20:56-kor.

IDRE tag
Valódi név: Küzmös Csaba

Hozzászólás 2010 júl. 29, 9:49 
Sziasztok,

érdeklődnék van e igény a múltkori börzéhez hasonló egy helyre csoportosulni, helyet foglalni?
Illetve van e valaki aki bevállalja hogy éjszaka kimegy és lefoglalja a többiek számára is a helyet?

Üdv:
Csaba

Valódi név: Huszka Vivien

Hozzászólás 2010 júl. 26, 21:24 
2010. augusztus 8. :wink:

Valódi név: Jáki Róbert

Hozzászólás 2010 júl. 26, 21:17 
Sziasztok! Mikor lesz a következő monori bőrze?

Előre is Köszi! :)

Valódi név: Nagy Tamás

Hozzászólás 2010 júl. 25, 19:11 
Van egy pár 2010-es Áprilisi kelésű Rubin fahéj rozellám! A gondom az hogy testvérek, ezért cserélnék hímet hímre, vagy tojót tojóra. 2010-es tavaszi madár cseréje érdekel!

Tel.:0620/277-2130
Békés megye
Kondoros

Valódi név: Lénárt Tamásné Anita

Hozzászólás 2010 júl. 22, 11:22 
Köszönöm megoldodot ! :)

Valódi név: Lénárt Tamásné Anita

Hozzászólás 2010 júl. 21, 23:45 
Sziasztok !
Érdeklödnák ogy az augusztusi börzére hoz valaki eladni sárga kecske párt?Ha igen léci irjon nekem pü-ben köszönöm !

IDRE tag
Valódi név: Malmarits Tamás

Hozzászólás 2010 júl. 5, 22:19 
Minusz írta:
nem tudom melyik okosnak sikerült a "ring-necked parakeets"-et(kis sándorpapagájt (Psittacula krameri)) törpepapagájnak fordítania...

Benne hagytam a linket... ezért is szoktam volt vala mondani, hogy óvatos fenntartással kell minden hírt kezelni, mert még a nyomtatott sajtóban is bőven vannak balgaságok :)

IDRE tag
Valódi név: Gyarmati Renátó

Hozzászólás 2010 júl. 5, 19:05 
Ez a
Idézet:
A törpepapagáj-populáció már 30-50 ezer közötti
rész piszkálta a csőrőm mivel tudtommal Európában vannak szabadon költő populációi,de pont nem Angliában ,így utánanéztem az eredeti cikknek,nem tudom melyik okosnak sikerült a "ring-necked parakeets"-et(kis sándorpapagájt (Psittacula krameri)) törpepapagájnak fordítania...a többi hírportál meg átveszi a hülyeséget.Na mindegy.Csak gondoltam szólok :)

Valódi név: kóré beatrix

Hozzászólás 2010 jún. 26, 18:54 
Augusztusban már lesz Monoron börze?

IDRE tag

Hozzászólás 2010 jún. 22, 9:46 
Valahova át kellene költözni ezzel a témával, de nincs ötletem se, hogy hova...

Azonban itt egy érdekes (témábavágó) hír.

"Nagy-Britannia lassan kezd egzotikus állatparadicsommá válni: van ahol törpekenguruk bukkannak fel az angol mezőkön, van ahol brazil földi malacok, és skorpiókért sem kell messzire menni.

Ezek az egzotikus állatok szabadon élnek és vadon: a maguk erejéből eresztettek gyökeret a számukra nem éppen őshonos vidéken. Elsősorban a legmelegebb részen, Délkelet-Angliában szaporodtak el egzotikus állatok. A törpepapagáj-populáció már 30-50 ezer közötti. Sárgafarkú skorpióból 13 ezer körüli a létszám. Őseiket feltehetően másfél évszázada hozták akaratlanul kereskedőhajók a brit partokra.

A szibériai mókus nem meleg égtájról érkezett, de szintén szépen szaporodik – kolóniája már ezer fős –, miután az 1970-es években néhányan szélnek eresztették kedvencüket. Brazil földi malacból még csak tíz példány szaladgál vadon, Cumbria erdeiben élnek. Akad viszont vagy ezer olyan vadkan, mely francia és svéd földről érkezett valahogy Angliába.

Van még a brit vadonban vagy félszáz nagyobb vadmacska, ugyanennyi törpekenguru, legalább húsz aligátorteknős. Az egyik legérdekesebb bevándorló a mosómedve. A múlt héten piranhát fogott egy horgász, több ezer kilométerre a vérszomjáról hírhedt ragadozó hal dél-amerikai otthonától. Feltehetően valakinek kinőtte az akváriumát, az illető pedig egy halastóba szabadította.

A brit környezetvédelmi ügynökség nyomatékkal hangsúlyozza, hogy súlyos károkat okozhatnak, akik egzotikus állatokat és növényeket engednek szabadon a brit természetben – adta hírül a Daily Telegraph.
"

Aranykoszorús mestertenyésztő
Valódi név: Neubrandt Gábor

Hozzászólás 2010 jún. 13, 10:16 
Fegyverneki Attila írta:
.... Nem a börzével van gond, ezek apróságok, hogy nagy a fű ......, ne adj isten nehéz leparkolni, ki nem szarja le!?

Szeva' Attila!
Engem speciel ez mind zavar, de lehet, hogy ez csak az én perverzitásom. Persze van akit más zavar, természetesen ezt is elfogadom. Engem a gusztustalankalitokban, minősíthetetlenmadarak kevésbé zavartak, mert hagytam, hogy elsodorjon előlük a tömeg.
Nekem az utolsó 2-3 börze amin voltam nem tetszett, nem is megyek többre amíg nem változik (szerintem) jó irányba a szervezés. Ha minden marad, az sem baj, nem hiszem, hogy nagyon hiányzom onnan.

Ettől függetlenül, azt a véleményemet fentartom, hogy ha nem változnak az állapotok, Monor háta mögül kinőhet egy másik, népszerű díszmadaras börze valahol Pest-megyében.

http://rollercanary.hupont.hu/

IDRE tag
Valódi név: Dr Sátorhelyi tamás

Hozzászólás 2010 jún. 11, 22:30 
Warhawk írta:
Az indok szerint, ha elszökik akkor jól elszaporodik és kiírtja a hazai vadállományt).

A Pilisben pl. most ez történik...

emys

http://www.exopet.hu/

IDRE tag

Hozzászólás 2010 jún. 11, 20:13 
feketemarcsi írta:
Az új kormányrendelet szerint nincs a tiltott állatok listáján a mosómedve?

Azt hiszem nem az csak bejelentés köteles. Nem a CITES alapján, hanem mert csak. (Az indok szerint, ha elszökik akkor jól elszaporodik és kiírtja a hazai vadállományt).

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához  [ 1207 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 61  Következő