| Szia, vagy inkább sziasztok!Ne hidd, hogy azt gondolom hogy nincs szükség moderátorra ahhoz, hogy egy fórum jól működjön. Hisz azt én is elismerem, hogy a fórum rendezettsége szempontjából szükség van rájuk. Viszont a basáskodó magatartásra, amit a régmúltban némelyik csinált, na arra nincs szükség.
 Amúgy nem a fentiek miatt, hanem azért gondolom (és írtam) hogy nem a moderátorok szükségesek a fórum működéséhez, hanem azok, akik a hozzászólásokat írják, mert hiába van moderátor, ha nincs hozzászólás. Ebben az esetben nem fog működni a fórum. (Nem csak jól nem, hanem sehogy). Viszont ha nincs moderátor, de vannak hozzászólások, akkor meg működik. (Az már más tészta ha esetleg rosszul, nem a megfelelő formában, de akkor is működik). Amúgy ha a hozzászólónak van egy pici esze, akkor fent tud tartani egy viszonylagos rendet akkor is, ha egy darabig moderátor nélkül működik az oldal. Annyi esze talán van majdnem mindenkinek, hogy a zebrapintyről ne a hullámos papagáj  topikba írogasson.... Továbbá meggyőződésem, hogy ha lenne itt tízen pár ember akik gondoskodnának folyamatos tartalmas hozzászólásokról, szerintem lassan-lassan egyre többen lennének, és előbb utóbb újra megjelennének a moderátorok is. Persze nincs kizárva hogy tévedek, hisz tévedhetek. Mint ahogy tévedtem már sokszor, és ennél nagyobbakat is.
 Most pedig szeretném megmutatni, hogy mennyire is halott ez a fórum. HALOTT? Hozzászólás ugyan nagyon ritkán érkezett az elmúlt pár évben, de az itt felhalmozott tudásanyag nem elhanyagolható. Valamint szerintem adott téma nem is kritikusan szarul kereshető. Ez pedig számos embernek nyújt lehetőséget madarászattal kapcsolatos információszerzésre, amely lehetőséggel persze élnek is az érdeklődők. Szóval az elmúlt pár  nap látogatottsági adatai ezen a sokak által leírt, halottnak tartott fórumon:
 02. 09-én 21:14-kor 15 fő, 02. 09-én 22:00-kor 16 fő,
 02. 10-én 08:06-kor 11 fő,  08:11-kor 7 fő,  17:25-kor 17 fő, 20:21-kor 15 fő, 20:56-kor 13 fő
 02. 11-én 09:15-kor 12 fő,  19:47-kor 13 fő,  20:38-kor 20 fő, 21:00-kor 8 fő, 21:55-kor 11 fő, 22:46-kor 17 fő,
 02. 12-én 20:28-kor 15 fő
 02. 13-án 19:17-kor 11 fő 21:10-kor 18 fő
 02. 14-én 21:28-kor 15 fő
 02. 15-én 19:57-kor 3 fő
 látogatója volt a fórumnak a jelzett időpontokat megelőző 5 perc adatai alapján.
 Na de mivel ásóhoz, lapáthoz, vésőhöz, kalapácshoz, fejszéhez, baltához vagyok szokva (még akkor is ha veszélyesen állnak a kezemben) ezért  mielőtt ínhüvelygyulladást kapok a gépeléstől, mára eltolom a bicajt. Jó éjszakát, sziasztok!

|