xboxer96 írta:
sziasztok!
lenne pár kérdésem:
1. egy nimfap. nak mekkora hejigénye van kb???
a magassád 1m fél m széles, és 20 cm keskeny.
ez gondolom kicsi, de hogyha minden nap kiengedem repülni, akár kétszer, de egyszer minimum akkor elég???
és mekkorára nő meg?
2. hangosan csiripel, és este szokott csiripelni???
és hogy akkor csiripel amikor akar valamit, vagy csak úgy össze vissza amikor kedve van?
3. piszkos?
azaz kiveri a kaját az kajatálból?
4.büdös?
azaz van szaga?
és lehet fürdetni?
5. kb hány hónapos kortól lehet beszerezni őket?
azaz amikor már van normálisabb tolla, hjogy meg lehessen külömbötzetni hogy hím vagy nőstény?
mert hogyha vennék akkor minél fiatalabban kéne, hogy hozám tudjon hamar, és könnyen szokni, és hogy tudjam tanítani beszélni minél fiatalabban.
előre is köszi a választ.
jah, és tudom hogy ezeket írják a neten is, és meg is találtam, de mindenhol mást írnak...
lenne pár kérdésem:
1. egy nimfap. nak mekkora hejigénye van kb???
a magassád 1m fél m széles, és 20 cm keskeny.
ez gondolom kicsi, de hogyha minden nap kiengedem repülni, akár kétszer, de egyszer minimum akkor elég???
és mekkorára nő meg?
2. hangosan csiripel, és este szokott csiripelni???
és hogy akkor csiripel amikor akar valamit, vagy csak úgy össze vissza amikor kedve van?
3. piszkos?
azaz kiveri a kaját az kajatálból?
4.büdös?
azaz van szaga?
és lehet fürdetni?
5. kb hány hónapos kortól lehet beszerezni őket?
azaz amikor már van normálisabb tolla, hjogy meg lehessen külömbötzetni hogy hím vagy nőstény?
mert hogyha vennék akkor minél fiatalabban kéne, hogy hozám tudjon hamar, és könnyen szokni, és hogy tudjam tanítani beszélni minél fiatalabban.
előre is köszi a választ.
jah, és tudom hogy ezeket írják a neten is, és meg is találtam, de mindenhol mást írnak...
Én is kérdeznék... hány éves vagy? Melyik bolygón élsz?