nagynejutka írta:
molnarl.g írta:
Most tényleg!!! Hova tűntek a többiek??? Most így kivel fogok társalogni??? Keressek másik Jákós fórumot???
Szia Laci !
Eltűntem, igaz, én írtam utoljára a fórumra és ezután tüntek el a jákósok.
Ebből nekem az jött le, hogy nem kívánnak velem beszélgetni, ezért jobbnak láttam, ha lelépek.
Köszönöm, hogy jelentkeztetek!
Mindig szoktam gondolni az ismerősökre, számomra TI sokat jelentetek!
Tőletek tanultam mindent.
Így hát elszörnyedve láttam, hogy Jutka néni azt gondolja hogy nem akarunk vele beszélgetni...ez nagy hülyeség!
Szerintem ha valaki nem tetszik azt úgyis leírjuk, vagyunk annyira egyenesek.
Sajnos nekem is most sok a munkám az új munkahelyemen, mert bizonyítanom/teljesítenem kell, ha nem sikerül akkor nem lesz miből fenntartanom a "madarászatom"...
Itt Totyi, Alfi, a Rozellák, a Hullámosok, a Nimfák kitűnően vannak szerencsére naponta szedek nekik Tyúkhúrt a kertben.
Alfi hatalmasat nőtt, ő olyan mint amilyenek a képen láthatóak.
Sajnos úgy néz ki, később fog elkezdeni beszélni mint annak idején Zénó...
Rájöttem, hogy a madaraknál is vigyázni kell a vízzel...!
Nálunk nagyon köves, ,mióta forrásvízet használok az akváriumba is, jobb állapotban vannak a halak.
Nem messze tőlünk van egy csodatévő forrás...60km.-ről is oda járnak az emberek vízért.
Talán ha tudnék küldeni belőle a beteg madárkáknak, segítene...
Én kéthetente hozok 20litert, és ami érdekes, hogy nem poshad meg két hét alatt...múltkor tettem bele egy üveg ásványvízet...na attól megromlott az egész...
Szoktam a madarak fürdővízébe alma ecetet is tenni...de hát mit is írogatok....hiszen ezt is tőletek tanultam...
Imádkozom a madárkákért, hogy az történjen velük ami valóban jó NEKIK.