feketemarcsi írta:
fric32 írta:
feketemarcsi írta:
Az onyx és a kobalt arra kell, hogy vastagabb legyen az erezet a sárga-feketéknél.
Az opálok meg a fehérek között vannak, mert nagyon szép erős fejük van, ők apa és lánya, velük szeretném erősíteni az fehér szatinék felépítését.
Nekem azt ajánlották pl. hogy az opálhoz achát hímet tegyek, akkor lesz szép a melaninja a fiataloknak.

Ne röhögj, mert megcsapkodlak!
Amit most írok, azt sürgősen olvasd el, mielőtt kitöli a moderátor!
Szóval tartozok neked egy bocsánatkéréssel a Tóth Sándorral kapcsolatosan, igazad volt, nem kellett volna megvédenem.

Okés,Marcsi csapkodjál,már annyit kibírtam.
Elfogadom és még annyit idővel rájössz,hogy sok dolog amiket írtam nem az én elméletem szüleménye,hanem sajnos tapasztalat,minden évben reménykedünk de "vederből cseberbe".
Még egy annyit a nagy öregekről,hogy felettük eljárt az idő és sajna tök butaságokról beszélnek ,mert most színesekben olyan mutációk vannak,hogy ők anno azokhoz nem is lehet tapasztaltuk és Marcsi ne higgyél el mindenkinek mindent,hanem mivel szeretsz net előtt lenni,inkább olvas.
Egy másik dolog,amiket te írsz milyen madaraid vannak az egy dolog,hogy mit látsz a madáron itt a színre gondolok ,de hány generációra visszamenőleg tudod a származását?
Na itt van a kutya elásva.
Nem tudom azt is ki mondta neked,hogy egy onix meg a kobalt rakjál össze sárga feketével hogy a normál madárnak erősebb erezete legyen.
A kobalt egy mutációs madár én pl,sárga feketét raknál a kobaltokhoz hogy a kobalt rajzolatát erősítsem.
Téged a nagy öregek nagyon bevisznek az erdőbe.
Ja ehhez még hozzáfűzném,sajna vannak neked zöldjeid de azoknak se valami kitűnő a rajzolata,vagyis itt már a kiindulás se okés,azokból én se tudnék valami nagyot alkotni és ezt csak leírom,hogy legyél tisztába.
Remélem amit írtam nem találsz semmi sértőt hanem elgondolkodol vajon miért is írtam és az öregek neked mit mondtak,mert igazából ezt a témát nem szeretném túlragozni.