africz írta:
Jó volt olvasni Baburól és Pedróról, köszönöm! Az imént olvastam fel a feleségemnek aki imádja az ilyen történeteteket. Kakapo mindent ha lehet a számból eszik és lefekvés előtt egy órát a takarom alatt tölt utánna felrepül a rúdjára és le kell kapcsolni a villanyt . Tv-t aludni kell. Ha ezt nem teszem meg akkor figyelmeztető kör repülés következik ill egyszer már mondta jó éjt

Nagyon szeretem én is olvasni a Ti történeteiteket, sajnos egyre kevesebbet írtok a fórumra.
Nagyon megmaradt bennem a csirke vagyok Úristen.
Ma reggel eljöttem dolgozni, elköszöntem a gyerekektől:
Anya megy dolgozni, sietek haza.
Babuka visszaszólt, pá-pá.
Volt már olyan is, hogy Pedro szólt vissza, siess.
Egyre többet beszél, májusban volt 1 éves, Ő később kezdett el beszélni mint Pedro , pedig azt
olvastam, hogy a fiúk hamarabb kezdenek el beszélni.
Nagyon szeretik ha vendégek jönnek és Ők is ott lehetnek.
Legutóbb volt nálunk egy hölgy, akit még soha nem láttak, Babut alig bírtam leszedni róla
mászott rá, hiába vettem le róla, visszament.
A nőket jobban szereti, gondolkodás nélkül odamegy hozzájuk.
A fiúkat szereti csipkedni, vagy csak megijeszti őket, dobbant egyet a fejükön és úgy száll tovább. Csak akkor csíp ha simogatni akarják, megadóan lehajtja a fejét, 1 x engedi a buksi
simit ( beetetés) és utána odavág mert nem hagyják abba.
Kicsit rosszul esik nekik, hogy nekem mit megengednek, Ők is szeretnék néha.
Ha én nem vagyok velük, a fiúkat is elfogadják, láb simi, vagy egy kis has simit is megengednek.
Az ablakokat úgy tettük be, hogy legyen párkány, hogy tudjanak nézelődni.
Posta van előttünk, elég nagy a forgalom sokat nézelődünk együtt is, mondom nekik jön a bácsi, néni, kisfiú, piros autó ….
Haláli mikor szellőztetek és Babuka kiabál le, hogy bácsi, bácsi .
Sokan megálltak már és néztek, hogy ki kiabál.
Tegnap előtt fürdött, képzeljétek ugrál a vízbe, de ne csak 1 x, jó párszor megcsinálta, teszek
fel egy képet és nyíllal jelölöm, hogy honnan ugrált.