Szia Jani!
Igen, kezdek rákattani a videózásra, sokszor jobb képeket sikerül készíteni, mint ha csak szimplán álló képeket csinálok, pláne a video egy mozgókép hanggal együtt, ami egy egész story-t képes elmesélni! Egy kép ezt nem tudja, csak egy több képből álló sorozat tudná a történetet visszaadni, de akkor még mindig nincs hang hozzá! Ha tudnád, hogy a videó készítést is tanulom

! Vágások, egyedi design és egyedi zene rápakolgatással! Hamarosan elkészül egy kezdő saját anyag! Persze a középpontban a madár áll, ha esetleg jól sikerül, akkor a családom tagjairól(főként gyerekekről) is készítenék portfóliót, akár ajándék gyanánt! Ebben is ki tudom élni a saját kreativitásomat és ezt kombinálom a saját készítésű ételeimmel, az eredmény: more happy people

!
A Nyitrai börzét végig pofáztam, kb. úgy történt, hogy 5-kor bementem 10-kor meg csörrgetett a haverom, hogy megyünk! A bantamokat elintéztem, de félig, mert porcelánból nem találtam olyan minőséget, amit érdemes lett volna megvásárolnom! A tarka gerle hímek terén láttam néhányat, de vagy olyan áron kínálták, hogy sokallottam, amit meg bealkudtam volna, az egy párr lett volna 40euro-ért, de végül nem vettem meg, a hímben nem láttam fantáziát minőség terén!
Kevés képet készítettem, lásd pofázás miatt. Fél szemmel néztem a portékát a piacon, a lágyevőknél időztem csak többet, a jövőben velük is szeretnék foglalkozni!
A gyémántok tekintetében ott vagyok, ahol a múltkorában beszéltük, plussz 5 tojó a tarkáknál, a többi madár majdnem 100%-ban egálban van! El nem adok, venni nehéz ügy most, de egy kis szerencsével, ha sikerülne cserélnem 2 hímet, akkor már egyenesbe jövök. Ezt szeretném, ha meg minden kötél szakad, akkor maradnak a tarka hordozó hímek beszerzése, egyetlen saját van is kéznél, már csak másik 4 kell, de azokat csak megbízható embertől szerezném be, ami meg ritkaságszámba megy a mostani világban! Egésség legyen, a többi meg le van tojva

!
Jelenleg 25-25 hím és tojó pihen külön egymástól, tegnap jöttek mag a tenyészkalitok, amik nekem tavaly beváltak, dobok róla privátban képeket, mert a gyártó nem szeretne magának reklámot, olyan korrekt házaspár, hogy szarásig van munkájuk

! Őket a madár húzta ki a pácból, mikor mind hármuknak(a fiuknak) sem volt munkájuk! Kalitkészítésből és madár tenyésztésből tartják fennt magukat, az asszonyom is nézett, mikor meséltek az életükről és tök jól elvannak!
Szóval 25 párral tervezem a 2012-es szezont megindítani! 10 pár tarka, 6-7 pár a fehér vonalon(ott még átt kell gondolnom a párosításokat, színxszín legyen-e?), a maradék 7-8 pár az esetletges dajka vonal egyéb primer szinekkel, amiket kedvelek és tenyésztek(sárga, vörös, fahéj, ezüst, fehérhátú kék és ezüst, brilliant). Plussz az 5 tarka tojó lóg a levegőbe, lehet az egyik átfordul hímbe, majd kiderül! Nagyjából ez lesz nálam idén a gyémánt gerlék terén a gyakorlatban, aztán ezek mellett írok meg írok és írogatok, fordítgatok, levelezek spanyol és olasz tenyésztőkkel. Majd csak kikerekedik valami a történetből előbb vagy utóbb, csak győzd kivárni. Annyi tervem van és annyi dologba szeretnék belevágni, hogy idénre bőven sok, sorrendet kell felállítanom. Az idei legnagyobb terv, egy új munkahely lenne, ami a legnehezebb projekt, mellette szinkronban a nyelvtanulás, szeretnék év végén levizsgázni, de úgy, hogy a középfokút nevetve letenni, már-már a felsőfokra készülök egy új tanulási technikával! Majd személyesen is beszélünk Monoron vagy a februári Nyitrán, a Gyula-ival is hosszasabban beszéltem a dolgainkról! Tudod miről van szó! Rajtunk áll, hogy hogy tudjuk a külföldi piacot úgy alakítani, ahogy az nekünk a legmegfelelőbb legyen

!
Hali!