Támogassa egyesületünket adójának 1%-ával

Hozzászólás a témához  [ 2958 hozzászólás ] 
Keresés ebben a témában:
Oldal Előző  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 148  Következő
Szerző Üzenet
Valódi név: Attila

Hozzászólás 2012 feb. 15, 20:18 
Az joo , Csipuska egy igazi úriember , lásd Merlin, Kincső vagy Kakapo

evanagyi írta:
Jelen!:)) :D

Nem tuntunk el Csipuskaval, csak valahogy olyan suru lett az eletunk. Csipuskabol vilagjaro papagaj lett, mar negyszer vittem Ausztriaba magammal. Nagyon szivesen utazik.
Ma beszelek valakivel telefonon madarjatek vasarlas ugyeben, egyszercsak azt kerdezi, hogy nem Csipuskanak hivjak a papagajomat? Azt hittem, hogy kiesik a telefon a kezembol! :o Mikor mondom, hogy igen, akkor mondja, hogy Mizo vagyok. :P Igy tudtam meg , hogy koltoznek, es igy jutottatok eszembe, hogy milyen regen jartam feletek.
Orulok, hogy jol vannak a rosszcsontok, nalunk is egyre szemtelenebb Csipuska, de tovabbra is nagy a szerelem, mert nagyon edes.
Majd meg jovok, mar keso van.

Hozzászólás 2012 feb. 13, 5:32 
Laci !!!

Neked van egy Szöszi cicád, nekem egy tubikám, nem hozzuk össze Őket?
Nézd, milyen jó páros lennének !!!

http://www.bloki.hu/_vicces-videok/791/szemtelen-galamb

Valódi név: Klári

Hozzászólás 2012 feb. 12, 19:28 
Írjatok méééééééég!!!!!!!!! Annyira jó olvasni Benneteket! Majd nekem is lesz......... Még egy 10 év......... :-)))))))) Szerintem nem csak én szeretek olvasni ezekről a szürke tüneményekről!!!!

Valódi név: Eva

Hozzászólás 2012 feb. 9, 1:25 
Jelen!:)) :D

Nem tuntunk el Csipuskaval, csak valahogy olyan suru lett az eletunk. Csipuskabol vilagjaro papagaj lett, mar negyszer vittem Ausztriaba magammal. Nagyon szivesen utazik.
Ma beszelek valakivel telefonon madarjatek vasarlas ugyeben, egyszercsak azt kerdezi, hogy nem Csipuskanak hivjak a papagajomat? Azt hittem, hogy kiesik a telefon a kezembol! :o Mikor mondom, hogy igen, akkor mondja, hogy Mizo vagyok. :P Igy tudtam meg , hogy koltoznek, es igy jutottatok eszembe, hogy milyen regen jartam feletek.
Orulok, hogy jol vannak a rosszcsontok, nalunk is egyre szemtelenebb Csipuska, de tovabbra is nagy a szerelem, mert nagyon edes.
Majd meg jovok, mar keso van.

IDRE tag
Valódi név: Dajka Bernadett

Hozzászólás 2012 feb. 8, 19:42 
Jutka, igyekszem majd ide a jákós részbe is jönni rendszeresen:)

Kincsőkém 50 gr-ot hízott 3 hónap alatt :) Így jelenleg 435 gr. Gyuri mondja is neki, hogy dagi vagy :) Ahogy nézem a te jákóid is jó kis súlyban vannak. Gyurikám 520 gr, de ő kicsit el van hízva, ezt mutatta a röntgen is, de még nem vészes.
Aranyosak lehetnek az evésnél. Nekem Gyuri sajnos nagyon kevés dolgot eszik csak meg, Kincső viszont bármit megkóstol. Fagyasztottam le én is nekik sütőtököt és azt egy kis almával meg burgonyával megfőzöm nekik, majd összeturmixolom. Ez nálunk nagyon menő. Fecskendőből eszik meg és mikor kincsőnek mondom, hogy hami-hami és meglátja a fecskendőt majd kiugrik a bőréből :)
A korláton való lejövetelt megnézném :) Örülök, hogy jól vannak a tollasok.

Nálunk Gyurika sokkal könnyebben tanul mint Kincső. Kincső inkább bohóckodik, táncol na meg rosszalkodik. Persze megtanul sok mindent ő is, de Gyuri sokkal tanulékonyabb. Írtam, hogy van egy ülőrúdja amit a nappaliba teszek neki, hogy onnan lásson ha bárhol vagyok is. Mikor ráültetem, teszek egy papírt a földra, ha pottyant akkor ne a járólapra menjen. Ekkor ő már mondja is, hogy potyi :) Tudja, hogy oda kell potyizni.
Ha a konyhába vagyok, szokott nekem kiabálni, hogy anyaaaaaa gyere.
Mondja, hogy Gyurika okos papó, meg bohóc vagy, róka rudit is megtanítottam velük és az R betűt olyan aranyosan pergősen mondja :)
Múltkor porszívóztam és csak azt hallom, hogy Gyuri kiabál, hogy halllóó. Én nem hallottam a telefont, de tényleg csörgött. Ha már csak a kezemben tartom a telefont mondja is, hogy halló, szevasz :)
Kincső múltkor szórta a magot. Ott voltam éppen a szobájukban és csak a kezemmel mutattam hogy ejnye, erre ő kiabál, hogy jujjjjjjj, mit csinálsz, nem szabad :) Meg sem kellett szólalnom, persze csinálta tovább és sunyin nézett rám.
Egy ideig írtam, hogy milyen szavakat mondanak, de már nem tudom követni, annyit tanultak.

Hozzászólás 2012 feb. 8, 19:31 
Szia Mariann, Betty és a többiek !

Olyan régen beszélgettünk már, jó, hogy jelentkeztél, reméljük a többiek is
jelentkeznek.

Pedrót jan 24.-én felvittük Dr. Beregihez, szokás szerint már megint túlaggódtam a
dolgot, nincs semmi baja.

Iszonyatosan rendes, kedves volt.

Elaltatta, nagyon alaposan megvizsgálta, megröggenezte, az 1 évvel ezelőtti lép
nagyobbodása is elmúlt.

Azt tanácsolta, hogy az esti kása vacsorájukból fokozatosan vegyem el a joghurt és kefirt.
Aloe Verás joghurttal kapták, szárazon nem eszik, csak akkor, ha tudják falni.
Láttál már malacokat enni?
Ezek úgy esznek.
A férjem soha nem hagyja ki, azt mondta olyan jó Őket nézni.
Próbáltuk felvenni videóra, de nagyon zavarta őket, és letettünk róla, inkább egyenek.
Megkeresem, és majd felteszem, nem az igazi, életben haláliak, ahogy csámcsognak és falnak.
Az egész csőrük csupa kaja.
Kaja után szólok nekik, kérem a szádat, és letörlöm, néha van csak morgás.
Vacsi után jön a langyos vizecske, harapják a vizet, Babuci sokáig figyelte Pedrót, hogy csinálja, édes volt, ahogy próbálta utánozni, de megtanulta.
Ivás közben Babu nyújtogatja a nyelvét, szerintem belül takarítja a csőrét, édes pofa, nálunk élmény a vacsoráztatás.

Egy kedves új ismerősöm tanácsolta, hogy a kásájukhoz adjak zöldséget és a joghurtot ezzel
pótoljam.
Pároltam nekik édesburgonyát, répát, zellert, zöldséget, sütőtököt, külön- külön leturmixoltam , jégkocka tartóban lefagyasztottam. Azóta így eszik a kását, fokozatosan emelem a zöldséget és csökkentem a joghurtot.
Mikor adagoltam, vittem nekik kanállal, hogy ízlik-e , hát Babuci csak rázta a csőrét, Pedró
mindet megkóstolta, Babu jobban válogat.

Fagyasztottam le neki jó zsenge csöves kukoricát, kaptak a héten, Babus kidobálta az összeset az edényéből, hiába mondtam neki, hogy nem szabad.
Nyomta a kis halandzsa szövegét és dobálta, mikor kiürült a tálja, ment a Pedróéhoz,
picit erősebben rászóltam, hogy nem szabad.

Tudod mit csinált, k i r ö h ö g ö t t. ? :D
Olyan férfias, ördögi nevetése van, de ez inkább röhögés.

Kinyitja az ajtót, soha nem csukom rájuk, kis rést hagyok.
Kilestem, egyik lábával fogja az ajtószárnyát a másikkal a falat és addig tolja magát míg ki nem fér a nyíláson.
Ha rászólok, hogy jön az ördög,(virágpermetező) lemegy a földre és onnan nyitja ki.

Megtanulták, hogy tudnak lejönni a földszintre a lépcsőn: Babu lecsúszik a korláton, Perdró
leugrál a lépcsőfokokon.

Minden nap csinálnak valami rosszaságot, de így a jó szerintem, azt jelenti egészségesek és
jól érzik magukat.

Megmértem Őket: Babuci (fiú): 540 g, Pedró(lány): 480 g.

Most már befejezem mert reggelig írnám a rosszaságaikat.

Ti hogy vagytok, Rió milyen rosszaságokat szokott csinálni ?

Hozzászólás 2012 feb. 8, 19:28 
Betty írta:
Jutka, mi megvagyunk :) A két kis szürke nagyon rossz és le nem szakadnak rólam. Ha Gyurcsi van kint, akkor Kincső is jönne, de akkor a szememnek rajtuk kell lenni mert Kincső képes letámadni szegényt. Ha meg nem engedem ki csak az egyiket, akkor a bent lévő hisztizik. Ilyenkor a magokat szórják ezerrel, de úgy hogy még 3 méterre is repül belőle.
Nagyon sokat tanultak a télen, rengeteg új szót mondanak, okos kis tollasok.
Hoztam róluk nektek egy-egy fotót.
Az első képen Gyurcsi filózik. Esténként kiviszem a nappaliba és ott van egy kiülőfája, ott szokott magyarázni míg én végre le tudok ülni a tv elé :)
Kép

Persze itt is simizni kell :) Tartja a fejét és mondja, hogy simi..tyukit :D
Kép

Itt pedig az égedelem Kincső lányt láthatjátok. Őt egy percre sem lehet magára hagyni mert azonnal bajt csinál. :) Persze nekem ő így az igazi. Ha jó kislány lenne nem is Kincső lenne.
Kép

Szia Betty !

Jaj de jó, hogy újra itt vagytok !!!

Nagyon szép Gyurcsi és Kincső, ha rosszak az jóóó !!

Most már sűrűbben írsz ?

Írjál mit mondanak, mi a Boci boci tarkát tanuljuk.

IDRE tag

Hozzászólás 2012 feb. 8, 16:58 
Jutka, mi megvagyunk :) A két kis szürke nagyon rossz és le nem szakadnak rólam. Ha Gyurcsi van kint, akkor Kincső is jönne, de akkor a szememnek rajtuk kell lenni mert Kincső képes letámadni szegényt. Ha meg nem engedem ki csak az egyiket, akkor a bent lévő hisztizik. Ilyenkor a magokat szórják ezerrel, de úgy hogy még 3 méterre is repül belőle.
Nagyon sokat tanultak a télen, rengeteg új szót mondanak, okos kis tollasok.
Hoztam róluk nektek egy-egy fotót.
Az első képen Gyurcsi filózik. Esténként kiviszem a nappaliba és ott van egy kiülőfája, ott szokott magyarázni míg én végre le tudok ülni a tv elé :)
Kép

Persze itt is simizni kell :) Tartja a fejét és mondja, hogy simi..tyukit :D
Kép

Itt pedig az égedelem Kincső lányt láthatjátok. Őt egy percre sem lehet magára hagyni mert azonnal bajt csinál. :) Persze nekem ő így az igazi. Ha jó kislány lenne nem is Kincső lenne.
Kép

Hozzászólás 2012 feb. 7, 20:34 
Pintér Gáborné írta:
nagynejutka írta:
nagynejutka írta:
Sziasztok Jákósok, Mariann !

Mi van veletek, mindenki havat lapátol ?

Ilyen sokáig nem lehet a havat lapátolni, biztos síeltek .?

Szia Jutka!
Köszi jól vagyunk.
Hát az biztos hogy elég sok hó leesett és volt mit lapátolni.
Nálunk még ma délelőtt is esett.
És nálatok mi újság?
Jól vagytok?

Valami gáz van megint, írtam jó hosszú hozzászólást és eltűnt, ma már nem fogok hozzá, majd holnap írok.

Valódi név: Pintér Gáborné

Hozzászólás 2012 feb. 7, 18:31 
nagynejutka írta:
nagynejutka írta:

Szia Jutka!
Köszi jól vagyunk.
Hát az biztos hogy elég sok hó leesett és volt mit lapátolni.
Nálunk még ma délelőtt is esett.
És nálatok mi újság?
Jól vagytok?

IDRE tag
Valódi név: Malmarits Tamás

Hozzászólás 2012 feb. 7, 12:20 
Hmmmm. Síelő papagájok? :roll:

Hozzászólás 2012 feb. 7, 12:10 
nagynejutka írta:

Hozzászólás 2012 feb. 6, 19:43 

Valódi név: Attila

Hozzászólás 2012 jan. 6, 16:57 
mizo írta:
Boldog Új Esztendőt kívánunk mi is kissé megkésve. Sajnos ritkán tudok feljönni, sok időmet elvesz a rohangálás az új kecóhoz, nagyon keveset vagyok otthon és azt a kis időt is többnyire a tollas gazemberekkel töltöm.
Africz! Annyira szuper madárszobája lesz az öt ganyénak, hogy csuda, Kakapo királylány azonnal beájul, ha meglátja.

:lol: :lol: Az biztos!! Olvastam a blogodat, kész voltam a Csibészke , Bubi akciótol! Merlin szerintem Lacus vacsráját kivánja inkább ....

IDRE tag

Hozzászólás 2012 jan. 5, 19:07 
dobozostej írta:
Mától nálam is vannak jákók, igaz vadon fogottak. Most néha olyan, mintha éppen disznót ölnének nálunk :shock: :alien:

Gratulálok hozzájuk :)

Hozzászólás 2012 jan. 5, 13:09 
Boldog Új Esztendőt kívánunk mi is kissé megkésve. Sajnos ritkán tudok feljönni, sok időmet elvesz a rohangálás az új kecóhoz, nagyon keveset vagyok otthon és azt a kis időt is többnyire a tollas gazemberekkel töltöm.
Africz! Annyira szuper madárszobája lesz az öt ganyénak, hogy csuda, Kakapo királylány azonnal beájul, ha meglátja.
Egy tenyésztő barátom segít a falra kiülőket csinálni, középre meg egy kötélhintát, lesz még boing is és tőkehinta. Kb. január végén kezdjük el az áthurcolkodást és ha már normálisan el lehet jönni, azonnal hívlak!

http://exopet.hu/

Ez egy állatorvosi rendelő honlapja, azé a doktoré, aki visszahozta nekem Sámsont a fémmérgezéskor. Kicsit tovább is rendelnek, mint az egyetemen, rugalmasak (egy barátom feketesapkása leesett a rúdról, felhívta őket és azonnal fogadták), mentsétek el, hogy meglegyen, bár sose legyen rá szükségetek!

Merlin - jákó tojó
Zebi -jákó hím

http://mizoblogja.blogspot.com/

Valódi név: Bíró Bálint

Hozzászólás 2011 dec. 31, 18:28 
Mától nálam is vannak jákók, igaz vadon fogottak. Most néha olyan, mintha éppen disznót ölnének nálunk :shock: :alien:

Valódi név: Pintér Gáborné

Hozzászólás 2011 dec. 31, 18:17 
Minden kedves ismerősömnek,fórumozónak és háziállatának legyen az madár vagy egyéb kedvenc kívánunk nagyon BOLDOG ÚJ ESZTENDŐT!!! :lol:
MARIANN ÉS RIÓ.

IDRE tag

Hozzászólás 2011 dec. 31, 15:55 
Kép

Hozzászólás 2011 dec. 31, 15:07 
Kép

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához  [ 2958 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 148  Következő