Támogassa egyesületünket adójának 1%-ával

Fórum szabályok

>>> Általános fórumozási szabályok <<<

Hozzászólás a témához  [ 1311 hozzászólás ] 
Keresés ebben a témában:
Oldal Előző  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 66  Következő
Szerző Üzenet

Hozzászólás 2008 márc. 28, 11:20 
Hali,

röviden írok.
Jelenleg a pitypár 4 pintyfiat nevel az 5 tojásból, egy tojás nem kelt ki. Csodálom ezeket a pintyeket a szaporaságukért, s gondos szülői ösztönükért.
A kanárik még mindig külön csipognak. Talán összeteszem őket, hadd lám a verekedésen kívül más lesz-e.

Üdv nektek.

kétszeres Gyémántkoszorús Mestertenyésztő

Hozzászólás 2008 márc. 28, 8:54 
Sötétpej, nyárifekete lippet errefelé nem sűrűn látni...! Kedeves Bélusom ! Irigyellek...nagyon szép foglalkozásod van, vagy ez csak a hobbid ?...Bár kicsit lehetne nagyobb rámájú ez a ló vagy te vagy óriás ?!
A tartásod kitűnő ha az a púpos hát csupán a polód alá bebújt széltől van ?! :wink:

Hozzászólás 2008 márc. 28, 7:49 
Elnézést, lipicai ...
Bocs, Mindenki, tudom, hogy ez egy csak madaras topik, csak egy kis kitérő volt, ne haragudjatok ...

Hozzászólás 2008 márc. 28, 7:40 
Szia Druszám !
Nem arab, hanem fekete licicai a bethleni ménesből. Nem az enyém, csak én dolgozok velük, ... ugyanis lovasoktatóként dolgozom ...
Ileneket szoktam csinálni
Kép

kétszeres Gyémántkoszorús Mestertenyésztő

Hozzászólás 2008 márc. 27, 21:43 
Tiéd ez a kis arab bélusom...?!

Hozzászólás 2008 márc. 27, 14:18 
Kedves Admin !
Próbáld meg lekicsinyiteni ezt a képemet, mert nekem nem sikerült és tedd be avatarnak, hogy az én fizimiskámat is lássák az emberek, ne csak arc nélkül szóljanak hozzám és ne is tudják, kivel beszélnek :roll:
Képszi

Bronz fokozatú IDRE díjas
Valódi név: T.G.

Hozzászólás 2008 márc. 22, 15:15 
:107:

Kuzmi, lenne egy javaslatom. Ha már ilyen szép számban összegyűltünk kanárisok és végre mindenki megtalálta a maga helyét -alakosok, színesek és énekesek egyaránt-, javaslom, hogy ennek a topiknak a címe legyen "Kanári, SOS" mint ahogy az indult is, továbbá nem tudom, az "SOS kanárik ingyen" topiknak van-e még szerepe- bár nem szeretném megsérteni Állatbarátot, ki azt nyitotta.. Ide továbbra is bármilyen kanáris, olyan is, kinek netán még nincs is kanárija :lol: , beírhatja búját-baját, ez a tyúkól gyógyírt kínál, gondolom, a tarajos doktorok továbbra is segítségünkre lesznek :D .

Továbbá gratulálok az IDRE milliomodik letöltéséhez! Ilyen rövid időn belül csakis egy jól működő honlap örvendhet ekkora látogatottságnak. És akkor nem véletlen, hogy éppen egy kanáris ütötte meg a főnyereményt! :lol: Gratula, Mona!!!

Itt a húsvét küszöbén megújúlt külsővel fogadott a főoldal, ugyanolyan jóleső érzés a zöld fű és a kék ibolya látványa mint télen a hóesés :D .

Kép

Kívánok minden kanárisnak sok-sok fias tojást és ugyanannyi egészséges kanári fiókát :wink: !!!
KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET!

Gabesz

Hozzászólás 2008 jan. 21, 10:19 
Sziasztok,

jelentkezem, régóta nem írtam.
A legújabb hír tőlünk, az hogy a pintyek kelnek. Már 2 fióka van, reméljük, hogy megélnek, a 3 sikertelen kanári költés után nekünk is felférne...
Szép napot.

Hozzászólás 2008 jan. 16, 23:20 
:56: Jesszus,te collie-ztál,és sheltieztél?????
Tudom nagyon nem idevaló,de mindent tudni szeretnék!!!
Akár privátba is..mi volt a kennelneved? honnan voltak a kutyáid?
Én tavaly hagytam abba,sajnos nem önszántamból.
:cry:
Szép az a blue szuka,és nagyon tetszik az a vörös sheltieke is.Milyen kicsi a világ,kanáris fórumon találni colliest... :40:
Köszönöm a képeket.Ha van időd kukkantsd meg a honlapom,már nem a legfrissebb,de rajta vannak a drágáim!

Hozzászólás 2008 jan. 16, 12:41 
Kép
ezek pedig unokám állatkái: a kutya sheltie,és a cica csincsilla perzsa

Hozzászólás 2008 jan. 16, 12:22 
Kép
Saját tenyésztésű,gyönyörű blue-merle szuka collie-m,itt épp vedlésben!!!!!
A kicsik is sk.tenyésztés!!! Kb.10 éves fotók,azóta nem foglalkozom kutyatenyésztéssel.

Kép
Kép

Hozzászólás 2008 jan. 14, 14:30 
Gabesz, ahhoz képest, hogy milyen gyakran szoktál te írni, neked kell(ene) a hiányzást beírni... :D

Hozzászólás 2008 jan. 14, 11:24 
Sziasztok, végre újra olvashatlak benneteket, már nagyon hiányzott, de mostanában eléggé vacakolt a gépünk, most talán már jó lesz egy ideig :wink:
Umari örülök a sikerednek, ugye mondtuk, hogy bízz bennük ők okos kis állatkák.... Eleinte nálam is felváltva aludtak, hol egyikben. hol a másikban, aztán egyiket kipateroltam lassan, mivel 3-an ebben is elfértek bőven. Azért a narancsszínű nagyon hiányzik a színskáláról, ha valakinek lenne egy szép narancs-piros, azt még talán meg is pályáznám. ..
Az a bajom, hogy erre felénk elég kevés kanáris van, legalábbis nem tudok róluk...
Mindenkinek további szép napos napot!

Hozzászólás 2008 jan. 13, 20:00 
Sziasztok,mindenkinek!

Örülök, hogy tagja lehetek ennek a kedves társaságnak.
Érdekes fórum ez a madarászok számára :roll:

Kedves Gabesz :) pár szóban jellemezném madarász pályámat.

Kilenc év után leporoltam kalitkáim, amik a padlás sötét zugában voltak.
Felelevenítettem régi kapcsolataimat, és újakkal frissítettem.
Így sikerült mostani kis állományomat össze állítani,11 pár a jelenlegi tenyészállomány. Ez lizardokból,mozaikokból és egyéb színkanárikból áll össze. Rendszeresen látogatjuk a kiállításokat, börzéket kollégámmal, aki szintén szép állománnyal rendelkezik. Bízva a sikeres kelésben folytatom a tenyésztői munkát.

Anyósra vigyázz :80: nem biztos, hogy a kanárikért jött a ragadozó.
Üdv mindenkinek!

Hozzászólás 2008 jan. 13, 15:39 
Sziasztok!
Sikerült feltöltenem a képeket,bár jobban megnézve,nem igazán látszanak a szinek..azért megmutatom őket,az én kis lakótársaimat:
Kép
Kép
Ők az újak a fehér a tojó,aki igazábólinkább csont szinű.

Kép
Ezen pedig Ricsi és az új csaj,aki viszont fehér alapon rózsaszin "foltos".

Ő viszont megőrült asszem,a félkör alakú etetőbe fészkel...Hurcolássza tegnap óta a fészekanyagot,és rendületlenül pakolássza a kaja tetejére!!
Pedig van nekik szabvány fészek berakva,de úgylátszik ez szimpibb megoldás neki!!

:idea:

Hozzászólás 2008 jan. 11, 13:11 
Hali,

Gabesz, úgy döntöttünk, hogy (legalábbis egyelőre) nem párosítunk.
Mi csapodott az ablaknak? Ragadozómadár? Ezek szerint a kanárikat akarta volna megkaparintani?
Kicsit hasonló esetre lettem figyelmes a szomszéd tömbház negyedik emeletén...
Üdv
Kép[/img]

Hozzászólás 2008 jan. 11, 12:10 
Sziasztok!

Köszönöm,már sokkal jobb a lábam,már csak a gipsz zavar.. :P
Épp lakáscserében vagyunk,és elég sokat kell rohangálnom,úgyhogy nem érek rá a pihenni,de talán már nem is kell!!

A madarak már nagy terroristák,ahogy meglátnak ott mocorognak és csicseregnek az ajtóban,hogy engedjem ki őket.
Egyik éjszaka mindenki a nagy kalitba van,másik este a kissebbe..nem tudom mi alapján döntenek,de nincs vita,elvannak együtt.
Már belakták az egész szobát,és tényleg nagyon okosak,mindig visszamennek a helyükre!!!
:08:

Bronz fokozatú IDRE díjas
Valódi név: T.G.

Hozzászólás 2008 jan. 10, 18:20 
Hali, hali! Sziasztok, színesek :D !

Tamás, köszöntelek körünkben! Örülök, hogy végül csak előbújtál :lol: ! És mint az avatarodban látom a háttérben, komoly a kanáris háttered :wink: ! Mesélnél kicsit nekünk?

Marcsika, gyógyulgat a lábad? Sikerül a kis társaságot ki-be terelgetni :lol: ?

Gizmó, lekésted a vonatot! Fruzsinám ma letojta a második üres tojását. Ő ilyenkorra rendszerint már egy fészkalj fiókán túl szokott lenni... Úgyhogy ha az Emánuel+Fruzsi párost kipróbálnád, azt későbbre kell terveznünk.

Képzeljétek, ma ismét egy nagy ragadozó vágott neki a kanáris konyhaablaknak :shock: ! Még anyósom is ijedten ugrott fel a székről, pedig ő egyáltalán nem szeret ugrálni... Csak úgy rézsútosan csapódott az üvegnek, úgyhogy nem szédült el, különben lepottyant volna a földre a nagy ütközéstől amilyen sebességgel érkezett a drága! Idebenn akkora riadalmat csaptak ezek a kis csöppségek, hogy a látogatás után is még jó sokáig lapultak!!!

Puszi nektek: Gabesz

Hozzászólás 2008 jan. 9, 15:20 
:D Bocs a késésért de csak most jutotam el idáig,
ezért egy kicsit késve is Boldog új évet, és kiváló tenyésztői munkát kívánok minden madár barátnak.
És tenyésztőnek! :04:

Hozzászólás 2008 jan. 9, 10:54 
Szia Umari!
Nem probléma ám, ha átmennek egymáshoz látogatóba, nekik is jár egy kis pletyizés :lol: ...
Az enyémek is így ismerkedtek, szoktak össze, annyira, hogy a végén eltettem a másik kalitkát és egyben volt a 3 fickó. Sajnos, mint már biztos tudod, most csak ketten vannak, egy sárga a Csirike és a fehér a Fricike. Így legalább ők döntik el, ki-kivel akar majd egy párt alkotni, lehet, hogy akár cserélnek is :wink:
További jó madarászást és gyógyulgass!
Esetleg, ha érdekel itt megnézheted és hhallgathatod őket videon...
http://videopost.hu/videoim.php

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához  [ 1311 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 66  Következő