Sziasztok!Rég jártam erre és voltak nálam változások katik terén így ezt megosztom veletek.És szolgálok pár képpel is ha nem gond.
Na szóval a lutino X zöld páromat sajna szétkellett szednem mert a tojóm a 4. tojást nembírta megtojni így saját magam szedtem ki belőle.Így őt eladtam, vagyis elvitték kedvencnek.A 3 tojást sikeresen megbírtam menteni mert a zöld párom épp tojásokon ült így beraktam alájuk.Megjelöltem a tojásokat egy L betűvel csak kíváncsiságból hogy kikelnek-e vajon.A zöld párosom alatt így 7 tojás volt amiből 5db szépen kikelt és köztük a lutino X zöld párom 3 tojása is termékenynek bizonyult.Így még bízhatok benne hogy talán lesz lutinóm aminek nagyon örülnék.Viszont ha mind zöld lesz jól bebuktam mert nemtudom melyik párnak melyik a kölyke.De lényeg a lényeg hogy szépen cseperednek.A magányosan maradt lutinó hímem megkapta a cremino tojót.Úgyhogy ővelük várok őszig mert a tojó még fiatal a költéshez.Közben érkeztek új csapatjátékosok is.Az áprilisi börzén sikrült szert tennem egy olajzöld tojóra amit még kupálok mert eléggé össze volt törve , a mai börzén meg vettem egy zöldXmályva párost és egy fiatal kobalt madárkát.Igazából ennyi történt nálam.
Szóval a jelenlegi katiállományom eddig így áll:3 zöld,1 olajzöld,1 lutino,1 cremino ,2 kobalt,1 mályva
És íme az igért képek:
Zöld párom+fiókáik:

Lutino x Cremino páros:

Mai Monori szerzeményeim:

Sok sikert hozzájuk.
A kicsikhez grat.szerintem nem lesz lutínó(legalábbis nem látok piros szeműt köztük!)