Támogassa egyesületünket adójának 1%-ával

Hozzászólás a témához  [ 2958 hozzászólás ] 
Keresés ebben a témában:
Oldal Előző  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 148  Következő
Szerző Üzenet
Valódi név: Attila

Hozzászólás 2012 júl. 2, 22:36 
zorka76 írta:
mizo írta:
OFF az enyémek is lopkodósak, az egyik évben Karácsonykor a házi Bethlehemből lopta ki Csibészke a kisdedet és rohangált meg repkedett vele a lakásban , mi meg kergettük. :mrgreen: Egyből nem volt áhitat!! :mrgreen:

Lajos egy időben a barbik lábát tépkedte ki, és rohant el velük, nyomában a zokogó lányokkal :mrgreen:

:lol: :lol: :lol: Kakapo is imád mindent amit nem szabad, legyilkolni , telefont női táskát stb.
Ha simán veszek neki egy olcsó női táskát az nem kell, ha a feleségem hordja egy ideig akkor nagyon értékes... utánna örömmel szedi cafatokra. A földön is szokott közlekedni gyalog kakukk üzemmódban :)

Hozzászólás 2012 jún. 28, 22:37 
mizo írta:
OFF az enyémek is lopkodósak, az egyik évben Karácsonykor a házi Bethlehemből lopta ki Csibészke a kisdedet és rohangált meg repkedett vele a lakásban , mi meg kergettük. :mrgreen: Egyből nem volt áhitat!! :mrgreen:

Lajos egy időben a barbik lábát tépkedte ki, és rohant el velük, nyomában a zokogó lányokkal :mrgreen:

Hozzászólás 2012 jún. 28, 20:59 
mizo írta:
Egyik este rosszul csuktam be Sámit, egész éjjel és reggel kinn volt. Megyek be etetni, fenn ül a Pipi kalitján és a csőrével szekálja, Pipi meg alulról kiabálja neki: "Micsinász??? Miiii??? Micsinász??? Bolon vagy???" :mrgreen:

:lol: :lol: :lol: :lol: :drunken: :drunken: :drunken: :drunken:

Valódi név: Gergely

Hozzászólás 2012 jún. 28, 13:16 
mizo írta:
Egyik este rosszul csuktam be Sámit, egész éjjel és reggel kinn volt. Megyek be etetni, fenn ül a Pipi kalitján és a csőrével szekálja, Pipi meg alulról kiabálja neki: "Micsinász??? Miiii??? Micsinász??? Bolon vagy???" :mrgreen:

:) :P :D :lol: :mrgreen: :drunken: :22: :57: :61:

Hozzászólás 2012 jún. 28, 13:14 
zorka76 írta:
mizo írta:

:lol: :lol: :lol:

Nálunk még csak Lajos neveli a süvölvényeket :).

ONtopic lánykám rendszeresen bepróbálkozik este, hátha kint felejtjük, vagy nincs szívünk 'felébreszteni', és azért hagyjuk kint aludni. Eddig még nem jött be neki. Nagyon kis kíváncsi, egyelőre nem látom rajta a híres jákós félénkséget, bármit kipróbál, a gyerekek legós dobozába simán fejest ugrik, tegnap el is lopott egy királylányt, képzelhetitek... :roll: Ami viszont nekem meglepetés volt, és nem is vagyok tőle túl boldog, imád a földön korzózni. Erről sürgősen le kell szoktassam, mert nálunk nem egy életbiztosítás lent grasszálni :( .

Nálunk sem félős a Pipi, mindent azonnal elfogad, megvizsgál, megeszik. Ő az idegeneket utálja, de nagyon és sunyi a lelkem erősen. Oda settenkedik a fejük fölé a köteleken és lehúz nekik egy istenes sallert, ha nem elég serények. Sokszor nagyon kellemetlen, néhányan frászt kapnak tőle, hiába mondom, hogy egy kis angyalka egyébként. :mrgreen:
A jákók általában szeretnek a földön kavirnyálni. (szemben az amazonnal)

Merlin - jákó tojó
Zebi -jákó hím

http://mizoblogja.blogspot.com/

Hozzászólás 2012 jún. 28, 12:53 
mizo írta:

:lol: :lol: :lol:

Nálunk még csak Lajos neveli a süvölvényeket :).

ONtopic lánykám rendszeresen bepróbálkozik este, hátha kint felejtjük, vagy nincs szívünk 'felébreszteni', és azért hagyjuk kint aludni. Eddig még nem jött be neki. Nagyon kis kíváncsi, egyelőre nem látom rajta a híres jákós félénkséget, bármit kipróbál, a gyerekek legós dobozába simán fejest ugrik, tegnap el is lopott egy királylányt, képzelhetitek... :roll: Ami viszont nekem meglepetés volt, és nem is vagyok tőle túl boldog, imád a földön korzózni. Erről sürgősen le kell szoktassam, mert nálunk nem egy életbiztosítás lent grasszálni :( .

Hozzászólás 2012 jún. 28, 12:07 

Merlin - jákó tojó
Zebi -jákó hím

Hozzászólás 2012 jún. 27, 10:02 
zorka76 írta:
africz írta:
Gyönyörű!! Milyen idős ?

Köszi :) 3 hós lesz pár nap múlva. Másfél hete van nálunk, egy pár napig elég visszafogott volt, de aztán hamar levakarhatatlanná lett :mrgreen:

Ez a normális, 15cm max távolság még a kis helységben is... :lol:

Hozzászólás 2012 jún. 27, 6:40 
africz írta:
Gyönyörű!! Milyen idős ?

Köszi :) 3 hós lesz pár nap múlva. Másfél hete van nálunk, egy pár napig elég visszafogott volt, de aztán hamar levakarhatatlanná lett :mrgreen:

Hozzászólás 2012 jún. 27, 2:05 
zorka76 írta:
Ő Kamilla kisasszony, szül. Sopánka :)

Kép

Gyönyörű!! Milyen idős ?

Hozzászólás 2012 jún. 27, 2:04 
mizo írta:
Zebi egyelőre a beszélgetésen kívül nem nagyon vesz fel senkit a haverlistára.

Oooh én mindig remélek a fiú jákok eddig mindig nagyon úriemberek voltak , szerintem Zebi is az lesz.

Hozzászólás 2012 jún. 26, 10:07 
Milyen menő madárnevek.... 8)

Hozzászólás 2012 jún. 25, 22:08 
africz írta:
Szuper, szólj ha mehetünk , Kakapo imád 'szomszédolni' , nagyon, nagyon kiváncsi leszek Zebulonra mit szól hozzám , nagyon várom ;)
africz írta:

Hát nagyon ne legyenek illúzióid, bár nálad jobban kevesen ismerik a jákót! :wink: Zebi egyelőre a beszélgetésen kívül nem nagyon vesz fel senkit a haverlistára. Ki sem jön a kalitból, azt is fel kell dolgozza, hogy 4 zöld muki járkál körülötte. Pedig Sámson látogatja, már nem is egyszer odament hozzá, érdekli a szürke (vagy azt reméli, hogy ha a Pipivel jóban lesznek nem kell rajtam osztoznia. :mrgreen: ), sosem áll a tolla, inkább kiváncsi rá. Ő nagyon jóindulatú madár, nem verekszik ( a többi sem, mert ez az első számú szabályunk). Azt mondhatom, hogy gyakorlott összeszoktató vagyok, már 7 madarat szoktattam össze, ezért szépen végig járjuk a stációkat. Nem sürget senki, olyan tempóban haladunk, ahogyan az Zebinek megfelel.

Merlin - jákó tojó
Zebi -jákó hím

Hozzászólás 2012 jún. 25, 21:41 
Ő Kamilla kisasszony, szül. Sopánka :)

Kép

Hozzászólás 2012 jún. 25, 21:33 
africz írta:
Jákok , megbizhatatlanok

Nem csak ők :)

Hozzászólás 2012 jún. 25, 20:03 
Jákok , megbizhatatlanok , Kakapo sem kivétel ezért csak felügyelet mellet van haverkodás , pedig mindkettő szeretné. Géza a görög teknős a kapocs azt mindkettő imádja a madár és a malac is.

Amazont sajnos nem ismerek, Mizo nemesei elbüvőlő fickók , talán az egyik legjobb választás.

zorka76 írta:
africz írta:
ma visitott a tengeri malac , Kakapo oda szólt nekem "éhes a malacka" ;)

És nem etette meg?! :mrgreen:

És amúgy sziasztok jákósok, már egy ideje olvasom a topicot, végigrágtam az elejétől, majd néha írok is Sopánkámról, aki becsületes nevén Kamilla. És rengeteget eszik, és állati okos, ez már most világosan látszik, és egy picinyt próbál hülyére venni, de hát ettől olyan nagyon bájos :mrgreen: .
Van mellette egy amazonom, Lajos, és a lánykám nevelget egy nemes fickót, Mazsolát, és nagyon jó nekünk, tudom :)

Hozzászólás 2012 jún. 25, 19:59 
Szuper, szólj ha mehetünk , Kakapo imád 'szomszédolni' , nagyon, nagyon kiváncsi leszek Zebulonra mit szól hozzám , nagyon várom ;)

mizo írta:
africz írta:
ma visitott a tengeri malac , Kakapo oda szólt nekem "éhes a malacka" ;)

Drága Kakapo kislány, imádnivaló!!!! :D És milyen finom puszit tud adni! :D

Júliusban nem is lesz hely, hogy bemenjünk a szobába, mert jön egy vendég nemes fiú, amíg a gazdája az olimpián dolgozik. Viszont augusztusban átjöhetnétek papkabulira, legalább megismerkedtek az új jákófiúval Zebulonnal.
Neki sem ártana, ha látna más embereket is rajtam kívül. 8 éves de még papkát sosem látott, most gyűrjük lefelé a stresszt, amit a másik 5 madaram látványa okoz neki. :roll:

Hozzászólás 2012 jún. 25, 13:49 
Mizo, nagyon szép a Pipi! :mrgreen:
És mindenkinek gratulálok az okos madarához! :D

Hozzászólás 2012 jún. 25, 12:59 
Kép

Pipi

Merlin - jákó tojó
Zebi -jákó hím

Hozzászólás 2012 jún. 25, 12:50 
mizo írta:
Jó nektek bizony!!!! :mrgreen: Iratkozz fel a nemes topikra is! :mrgreen:

Oda majd becsekkol a gazdája :mrgreen: . (azért ott is szoktam járni, perszehogy :) )

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához  [ 2958 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 148  Következő