Támogassa egyesületünket adójának 1%-ávalHozzászólás a témához  [ 1016 hozzászólás ] 
Keresés ebben a témában:
Oldal Előző  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 51  Következő
Szerző Üzenet
Offline
Csatlakozott: 2015 máj. 6, 11:46
Hozzászólások: 1
Valódi név: Mészáros Dávid
   
Hozzászólás 2015 máj. 6, 11:54 
Sziasztok, Dávidnak hívnak.
Tegnap hoztam haza egy pár Kecskepapagájt, 3 kicsivel. De nagyon tépettek, szerintem a szülők tépik őket. Mit lehet ilyenkor tenni? Enni még maguk nem tudnak, én próbáltam etetni őket megfelelő táppal, de nem esznek. Segítene valaki? köszi :)


 
Offline
Csatlakozott: 2015 máj. 5, 15:45
Hozzászólások: 1
Valódi név: Farkas Ákos
   
Hozzászólás 2015 máj. 5, 16:17 
Sziasztok!

Farkas Ákos vagyok és új vagyok a fórumon. Van egy pofafolt nélküli nimfánk aki most áprilisban múlt egy éves. Első szárnyasunk a házba sose volt még, ő az első de minden más megtalálható nállunk(madárpók,sikló,akváriumi halak dögivel,kutyák,macska :) ). Állatok terén tapasztaltak vagyunk már de viszont papagáj terén nagyon új. Egyébként azt kell a nimfánkról tudni, hogy júliusban került hozzánk tavaly nyáron.

Azt kell ismerni róla, hogy elég beszédes, 2 szót tud amit sokat ismételget, egészséges, életre való kis papagáj. Csak sajnos az a probléma, hogy nem nagyon szereti ha hozzá nyúlunk, az ujjamra se akar nagyon ráülni amikor elé teszem pedig ez régebben jobban ment neki. Azt még hozzá teszem, hogy a rácsokon keresztűl a nyakvakaráshoz azért tartja a nyakát. :) Sokszor a nyúlunk felé akkor van, hogy fúj meg csipked de ezt a csipkedést nagyon finoman csinálja, szerintem amolyan jelzésértékű akar lenni. Még sosem csípett meg igazán úgy bárkit is, hogy az fájt volna.

Ebből a természetéből adódóan nem nagyon volt reptetve vagy csak nagyon ritkán. Ezen szeretnék most változtatni és próbálom magunkhoz édesgetni egy kicsit jobban. Amikor kiengedem akkor elég idegesen repdes körbe-körbe aztán elég hamar elfárad és leszáll egy függöny karnisra vagy valahova magasabb helyre. Ha oda megyek hozzá akkor tovább repül nem igazán haggya, hogy hozzá érjek. Ezt mind addig csinálja ameddig egyszer csak elfárad és le nem száll a földre de akkor már nem igazán ellenkezik, hogy hozzá érjek feltételezem a kifáradtságtól. Ilyenkor próbálok alulról nyúlni hozzá és úgy megfogni őt, de még ilyenkor is a tartalék erejéből próbálni elmenekülni előlem.

Lenne ezzel kapcsolatosan pár kérdésem hozzátok, mert nem tudom hogyan kéne hozzá állnom:
-Hogyan tudnám kicsit jobban a kezünkhoz szoktatni?
-Amikor vissza rakom a helyére nagyon kapkodja a levegőt. El is alszik a rúdján. Ez normális? Kicsit ijesztőnek tűnik, hogy így kapkod a levegőért.

Így első körben ennyit szerettem volna kérdezni majd késöbbiekben kérdeznék még. :)

Üdv.

Ákos


 
Offline
Csatlakozott: 2015 máj. 4, 13:06
Hozzászólások: 8
   
Hozzászólás 2015 máj. 4, 13:48 
Sziasztok!

Pár évvel ezelőtt "kakasos" néven regisztráltam, mert volt akkor egy kakasom akinek a nevelévével kapcsolatban sok kérdésemre válaszoltatok. Szegény meghalt.
Most is szeretnék pár kérdést feltenni.
Most az a helyzet, hogy lett egy tyúkom. A szomszédból hoztam át, mert nagyon csúnyán megtépték, feltételezem hogy a kakasok kinézték és nem hagyták békén.
Négy napja van nálam, és szerteném ha meggyógyulna és sokáig élne velem boldogan. Én nem eszem se húst, se tojást, semmi hasznot nem várok tőle, tényleg csak az a fontos hogy boldogan élhessen.

De ehez tudnom kéne hogy mik az igényei. Pár nap alatt rájöttem hogy ez a tyúk tök máshogy viselkedik mint a kakasom. És néha nem értem mit miért csinál.

Ahogy hozzámkerült, elvittem az állatorvosunkhoz, aki másmilyen állatokra van szakosodva (finoman fogalmazva) de adott trisulmixet, fenbendanin port, jolovit-ot, és én még adok neki ezek mellé vetri-dmg-t.
És szerinte ki fog nőnia tolla is. (bár szerintem nem sok csirkét látott még élve)
A kérdésem az lenne, hogy szerintetek ez a sérülés mennyire komoly? Tényleg vissza fog-e nőni a tolla?
Mire kell vigyázni? mehet-e így napra? kaphat-e valamilyen fertőzést? (az ovos szerint ez nem vészes és egyébként is kapott antibiotikumot)
nagyon szeet porfürdőzi, de most hogy esett az eső, leginkább csak sár van. Ettől nem lehet baja, ha így tollak nélkül fetreng a sárban?

Úgy látom nagyon jól érzi magát szabadon a kertben, nagyon szelíd, odajön hozzám és követ mindenhova. nem akarom elzárni, de félek, nehogy olyan növényt egyen amitől baja lehet. Mi az amie figyelni kell? Leánder, liliom nem veszélyes a tyúkra?

Ami még nagyon fontos. Az előbb felsoroltakon kívül, milyen gyógyszereket, táplálékkiegészítőket, oltásokat kell még neki adni hogy biztonságban legyen? Mivel kell etetni? Nálam nem az a cél hogy tojjon, hízzon meg ilyenek, inkább az egészség és a hosszú élet. (máig nem kaptam arra egyértelmű választ hogy meddig élhet egy tyúk ha nem ölik meg) Mióta itt van, tojt három tojást. Fél órán át fészkelődött mielőtt kitojta, egyből feltörtem és megetettem vele. nagyon örült neki. Félek attól hogy ez a sok tojástojás hiánybetegséget okoz nála, vagy netán be is szorulhat. Kicsit sajnálom is hogy ennyit tojik szegény. Valami olyan kajával akarom etetni ami nagyon jó neki. Ha tudnátok tanácsokat adni ezekkel a kérdéseimmel kapcsolatban azt nagyon megköszönném. megpróbálok feltenni róla egy mai képet. sajnos a feje bubjáról és a hasa egy részéről is (amit nem értek miért) letépkedték szegényről a tollakat.


 
Offline
IDRE tag
Avatar
Csatlakozott: 2009 dec. 15, 12:44
Hozzászólások: 6198
Tartózkodási hely: Érd
Valódi név: Malmarits Tamás
   
Hozzászólás 2015 máj. 4, 9:20 
almostatys írta:
Van egy 28 éves nimfapapagájom

Na, ez azért tényleg szép kor! :shock: Biztosan ilyen idős?

almostatys írta:
és pár napja valószínű,hogy agyvérzést kapott. Nem pusztult el a madár,de balra billenti a fejét egyfolytában (jobbra egyáltalán nem),a jobb szemére szerintem megvakult mert azzal nem reagál semmit,illetve a jobb lábát is furán tartja. Ezen kívűl pedig néha teljesen kifordítja a fejét a hátához és felborul,kitekeredik,olyankor pedig elkezd csapkodni a szárnyával.

Valószínűleg igen. Esetleg súlyos kalciumhiány okoz még hasonló tüneteket (ez esetben folyékony kalciummal lehet segíteni, de utána sem lesz már teljesen egészséges). Az ő korát tekintve könnyen elképzelhető, hogy nem lesz semmi látványos javulás egy ilyen kezelés után sem. Persze egy próbát azért megérhet...

_________________
It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is the most adaptable to change.
Charles R. Darwin


 
Offline
Csatlakozott: 2013 máj. 24, 22:45
Hozzászólások: 3
   
Hozzászólás 2015 máj. 3, 9:45 
Sziasztok!

SOS segítséget szeretnék kérni!
Van egy 28 éves nimfapapagájom és pár napja valószínű,hogy agyvérzést kapott. Nem pusztult el a madár,de balra billenti a fejét egyfolytában (jobbra egyáltalán nem),a jobb szemére szerintem megvakult mert azzal nem reagál semmit,illetve a jobb lábát is furán tartja. Ezen kívűl pedig néha teljesen kifordítja a fejét a hátához és felborul,kitekeredik,olyankor pedig elkezd csapkodni a szárnyával.
Szerintetek mi történehtett vele? Szerintem agyvérzés és a doki szerint is az.

Egyik nap jöttem haza munkából,még semmi baja nem volt,csipogott amikor bejöttem a lakásajtón,majd ahogy szoktam,odamenetem hozzá,hogy üdvözöljem,beszélgettem vele,megkérdeztem keresett e valaki amíg távol voltam...stb. Majd elmentem fürödni,ezután észrevettem,hogy a madár valamit figyel a mennyezeten hátra fordított fejjel. Gondoltam biztos valami bogarat,legyet lát,akkor szokott így nézni,de nem láttam semmiféle rovart.Egyszer csak fordultam egyet,a madár lezúgott az ülőrúdjáról,elkezdett csapkodni,hátrafordult,nyakát kitekerte és csak csapkodott. Kivettem a szőnyegre,de akkor is csak tekerte magát. Majd gyorsan elvittem állatorvoshoz,ott kapott egy szurit és mondta a doki,hogy tegyem nyugis helyre,letakarva és hagyjam ott,majd másnap délelőtt vigyem vissza és meglátjuk,hogy mi lesz vele. Vissza is vittem másnap dokihoz és ő azt vette észre,hogy kicsit jobban lett a madár,ezért várjunk az altatással,inkább ad neki mégegy szurit,amiben már infúzió is volt,majd estére ha nem lesz tőle jobban,akkor vigyem vissza. Estére viszont talpra állt a madár,ezért felhívtam,hogy nem viszem vissza,mert jobban lett,de mondta,hogy akkor menjek madár nélkül,ad fecskendőbe gyógyszert amit tegyek a madár kajájára. Igen ám,de a madár önállóan nem eszik,nem iszik egyáltalán, én próbálom uborkával és almával etetni,hogy pótoljam a folyadékot,illetve a főtt tojást úgy ahogy elcsipegeti. A kölesét viszont nem tudja megenni.
Azóta eltelt 1-2 nap,a madár állapota nem javult,többet kiveszem a kalitkából a szőnyegre a fényre,hogy ne legyen egyfolytában a sötétben letakarva,ugyanis soha nem volt ő magába húzódó,mindig ott szeretett lenni,ahol én is voltam.Néha amikor mozdul egy-két lépést,akkor is csak körbe-körbe megy.Ugyanúgy én etetem,csak uborkán főtt krumplin és főtt tojáson él,kölest nem tud enni,mert meg sem látja,ugyanis azóta is balra billenti a fejét,a jobb szemét pedig többszőr is becsukja.

Szerintetek van még remény a felépülésre vagy jobbat teszek vele ha elaltattatom? Nagyon szeretném ha helyre jönne,ugyanis 28 éves és 5 éves korom óta velem van!
A betegsége előtt ugyanolyan fűrge volt,mint 10 évesen.


 
Offline
Csatlakozott: 2015 ápr. 1, 14:45
Hozzászólások: 2
Valódi név: Dorottya
   
Hozzászólás 2015 ápr. 1, 17:14 
Nimfapapagájom egy hét alatt lerakott négy tojáskát. Párja nincs. Gondosan kotlik, melengeti nem létező kicsinyeit. Alig jön ki a kalitkából (mindig nyitva az ajtaja), keveset eszik, csak néha repked.
Mit tegyek?
Dóri


 
Offline
Csatlakozott: 2011 ápr. 24, 13:13
Hozzászólások: 121
Valódi név: Tibor
   
Hozzászólás 2015 márc. 30, 21:36 
Nekem meg azt a tanácsot adták, hogy kicsi fecskendőt használjak, úgy-hogy ki kell kísérletezni. Szerencsére most nem sokáig kellett etetni, mert a sirálykák elvállalták pár nap múlva. Addig nem tetszett nekik, amíg fekete volt a fióka.


 
Offline
Avatar
Csatlakozott: 2010 feb. 16, 11:56
Hozzászólások: 26
Tartózkodási hely: Veszprém megye
Valódi név: h-né gaby
   
Hozzászólás 2015 márc. 29, 13:49 
Kedves Tagok!

Régóta nem jártam az oldalon, viszont most a segítségeteket kérném. Sajnos a családi körülményeim megváltozása, és az ezzel járó költözés miatt szerető gazdát keresek Pimpóknak. 5 éves tojó jákó. Rengeteget beszél, minden hülyeséget megtanul... :) A maga módján karatézni is tud. ( Kisfiam karate válogatott... ) Mindenki nevét tudja, a kutyákét főleg. Rendezi, lecseszi őket, meg magát is. Olyan szerető, türelmes gazdit szeretnék neki, akinél legalább annyit törődnének vele, mint én. Legalább annyira boldog lenne, mint nálam. Nagyon fáj a szívem, de emeletes házba nem tudom magammal vinni.... Ha van köztetek olyan akinek egy ilyen madárka az álma, kérem írjon, és a részleteket megbeszéljük. Papírjai rendben vannak. Köszönettel Gabi :) :)

_________________
Üdv GabyAmíg meg nem tapasztaltuk, milyen érzés szeretni egy állatot, lelkünk egy része mélyen alszik.
Anatole France


 
Offline
Csatlakozott: 2015 márc. 17, 20:51
Hozzászólások: 1
Valódi név: Erdeiné Andrea
   
Hozzászólás 2015 márc. 17, 21:17 
Sziasztok! A minap befogtam egy törpepapagájt, valaki tudna segíteni a beazonosításában? A segítséget előre is köszönöm!
Kép


 
Offline
Avatar
Csatlakozott: 2011 feb. 9, 20:42
Hozzászólások: 106
Tartózkodási hely: Győr
   
Hozzászólás 2015 márc. 15, 8:12 
baltibb írta:
Időnként nevelek kézzel egzótákat. Mindig gondom van a fecskendővel, mert nem tudom egyenletesen adagolni a kaját, mert meg ugrik és nagy adagot kilök. Nincs-e esetleg valamilyen speciálisan erre a célra kifejlesztett, megvásárolható etető fecskendő kifejlesztve?


Nekünk is hasonló gondunk volt, amíg nem vettünk egy nagyobb, nem tudom hány milliliteres fecskendőt (kb. az emberi mutatóujj vastagságút), azzal egyenletesen lehet adagolni az ennivalót.
Azért majd figyelek én is, hátha valaki másnak van jobb ötlete, bevált eszköze. Igaz, a mienk is már bevált. Még valami: persze etetés előtt a levegőt ki kell belőle nyomni, mert ellenkező esetben ez is fröcsköl.


 
Offline
Avatar
Csatlakozott: 2012 okt. 9, 14:12
Hozzászólások: 7
Valódi név: Baranya Zsolt
   
Hozzászólás 2015 márc. 13, 16:28 
Tisztelt Madarászok!

Szükségem lenne 2db lehetőleg ivarérett tojó Kínai törpefürjre. Ezüst és/vagy normál vad színben érdekelne Budapesten. Hétvégén elmennék értük. Előre is megköszönve segítségeteket.


 
Offline
IDRE tag
Avatar
Csatlakozott: 2009 dec. 15, 12:44
Hozzászólások: 6198
Tartózkodási hely: Érd
Valódi név: Malmarits Tamás
   
Hozzászólás 2015 márc. 6, 11:26 
dobozostej írta:
...
Ha összsúlyra menne, akkor pl. 2 madárra számolva már dupla annyi
hatóanyag kerülne 1 liter vízbe, ami azt jelenti, hogy minél több
csirke van, annál több a fejadag, ami nem túl ésszerű, sőt
nagyon sok csirkénél már a hatóanyag lenne több, mint a víz.
...és 2 csirkének miért kellene 2x annyi adag 1 literbe, mint egynek?

Ez jó kérdés. Elvégre ugyanannyit iszik az állat, de az összsúly miatt egyre erősebb adagokat kapna, holott nem tudja "elinni" a másik az ő adagját. Ez kicsit fura így...

Viszont a leírásban a sertéseknél van egy példa:

"Az azonos testtömegű sertéseket egy csoportba kell osztani és a dózist a csoport legnagyobb súlyú egyedére kell megállapítani."

Szóval szerintem egyetlen egy állat testtömege amire a mennyiséget ki kell számolni és ezt elosztani akora vízmennyiséggel amennyit 4 óra alatt elfogyaszt... de lehet totálisan félreértem én is :lol:

_________________
It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is the most adaptable to change.
Charles R. Darwin


 
Offline
Csatlakozott: 2011 ápr. 24, 13:13
Hozzászólások: 121
Valódi név: Tibor
   
Hozzászólás 2015 márc. 5, 13:01 
Időnként nevelek kézzel egzótákat. Mindig gondom van a fecskendővel, mert nem tudom egyenletesen adagolni a kaját, mert meg ugrik és nagy adagot kilök. Nincs-e esetleg valamilyen speciálisan erre a célra kifejlesztett, megvásárolható etető fecskendő kifejlesztve?


 
Offline
Avatar
Csatlakozott: 2010 máj. 20, 21:08
Hozzászólások: 342
Tartózkodási hely: Jászberény
Valódi név: Bíró Bálint
   
Hozzászólás 2015 feb. 24, 16:11 
Hello!

Használ valaki féregtelenítésre solubenolt?
Az adagolásával lenne pár kérdésem,
mert az állatorvos véleménye,
és a papíron lévő leírás sem teljesen tiszta.

A mellékelt leíráson:
"A pontos dózist a következő képlettel kell kiszámolni:
(... mg Solubenol/testsúly kg/nap) x (kezelt állatok testsúlya kg-ban) = mg Solubenol/ivóvíz liter,
Baromfira 1,43mg/kg/liter víz, azaz 1200kg csirkének 20g Solubenol"

Ha összsúlyra menne, akkor pl. 2 madárra számolva már dupla annyi
hatóanyag kerülne 1 liter vízbe, ami azt jelenti, hogy minél több
csirke van, annál több a fejadag, ami nem túl ésszerű, sőt
nagyon sok csirkénél már a hatóanyag lenne több, mint a víz.
...és 2 csirkének miért kellene 2x annyi adag 1 literbe, mint egynek?

Másfelől az 1.43mg az 0.00143gramm.
Az állatorvos, és az állatpatikus, ahol vettem,
az is 0.14grammal számolt.

Így az egyik esetben vagy túl keveset, vagy pont jó mennyiséget,
a másikban pedig túl sokat fognak kapni.

>NEM zárom ki, hogy nem én vagyok a hülye. :)


 
Offline
IDRE tag
Csatlakozott: 2012 szept. 17, 13:59
Hozzászólások: 13
Valódi név: Becze János
   
Hozzászólás 2015 feb. 8, 20:28 
Sziasztok!

Érdekelne, hogy ha sikerülne egy fekete kakast, és kék tyúkokat összeraknom, (természetesen nem színhibásakra gondolok), akkor milyen utódok várhatóak elméletileg ivar szerint?
Vagy ha éppen kék kakast, fekete tyúkokkal?
Állítólag, ezt a két színt, a kéket, és a feketét, nehéz tenyészteni!
De miért?


 
Offline
Csatlakozott: 2011 ápr. 24, 13:13
Hozzászólások: 121
Valódi név: Tibor
   
Hozzászólás 2015 feb. 7, 22:44 
Mennyire befolyásolja az esetleges költést, ha a tenyészkalitok oldala rács és az egymás mellett lévő kalitokban a madarakat csak ez a rács választja el? Egymás melletti kalitokba nem teszek azonos fajt.


 
Offline
Csatlakozott: 2011 ápr. 24, 13:13
Hozzászólások: 121
Valódi név: Tibor
   
Hozzászólás 2015 feb. 2, 23:42 
Én is Tószegről hordom a lisztkukacokat, működik, megbízható, jó árujuk van.


 
Offline
Csatlakozott: 2015 feb. 2, 18:48
Hozzászólások: 3
Valódi név: Csupecz Norbert
   
Hozzászólás 2015 feb. 2, 18:51 
Sziasztok! Én teljesen új vagyok, mint a madártartásban, mint itt forumozó.

Egy kis segítséget/megerősítést kérek!

Kb. 1,5 hete van nálunk egy 45-50 napos hullámos papagáj (fiú).

1, Elhoztuk, minden ok...

2, Lassú megközelítés, beszélgetés. Láthatóan érdeklődő volt a papagáj. Csicsergett, de mivel "új" volt minden, így elég félős volt (minden téren9.

3, Lassan teltek a napok...aztán 7 nap múlva megpróbáltam benyúlni csumízzal megetetni. Nem kellett neki. Illetve mivel a csőréhez dugtam belecsípett, de nem evett. Kicsit meg is riadt tőlem, így hagytam. Betudtam, hogy nem ismeri még az ízét, vagy a kezemtől félt. (ugyan így nem evett tojást és almát sem, mikor a tálkájába beletettem...biztos ismeretlen neki az ízvilág...)

De szépen evett, ivott, tollászkodott, nyújtózkodott, elvolt, figyelt. Ha vizet engedtünk a csapból reklamált, hogy nem tetszik neki. :)

4, Ma eljött az idő (10.nap) (azt olvastam, hogy kb 2-3 hét mire ki lehet engedni a kalitkából reptetni. De előtte mindenféleképpen kézhez kell szoktatni, hogy vissza lehessen tenni a kalitkába röptetés után.)

Nos mi nem bírtuk kivárni a kézhez szoktatást és kiengedtük. Lesz ami lesz! :)

Vagy 1 óra is eltelt mire ki mert jönni. Aztán zúzott. :) Majd a bútorok tetején megpihent. Aztán repült és megpihent. És így tovább. (mi úgy csináltunk mindent, mintha Ő ott se lenne a szobában.Persze óvatosan, de nem állt meg az élet.) Már azon gondolkodtunk (4. óra után) mit csináljunk ha nem repül vissza enni, de visszatalált. Nem a legfinomabban, de beült és elkezdett enni és inni. Nagyon megörültünk. Úgy éreztük, hogy minden rendben a papagájjal.

Gondolom kimerült, mert csak evett és evett, meg pihent. Nem is olyan régen halkan csicsergett. :) Most vagy azért, mert ég a villany a szobában és jelzi, vagy azért, mert elégedett, de úgy tűnt, hogy beszélgetni próbál. :)Nos amiért írok az az, hogy nem baj, hogy előbb engedtük ki, mint 2-3 hét?

Nem baj, hogy kézhez szoktatás előtt már kiengedtük? (reménykedünk, hogy utána is kézhez tudjuk szoktatni)

Mikor engedhetjük ki újból? Félünk, hogy utána nem fog visszamenni, hogy a mostani visszamenetel, csak mázlink volt.

Illetve, ha már kiengedtük a "szabadba", még kézhez tudjuk szoktatni?

Nálatok mennyi idő elteltével evett a kezetekből és mennyi idő elteltével szállt a kezetekre?

Mi most becsuktuk estére. Jól tettük? Vagy hagyni kellett volna, hogy szabadon legyen?Előre is köszönöm a mihamarabbi válaszokat.


 
Offline
Csatlakozott: 2015 jan. 31, 20:16
Hozzászólások: 2
Valódi név: tagscherer márton
   
Hozzászólás 2015 jan. 31, 20:31 
Üdv mindenkinek!
Segitséget szeretnék kérni, eleségállattal kapcsolatban.Nagykert keresek aki joáron lisztkukacot és gyászbogár lárvát ad el . Esetleg tud valaki valamit a tószegitenyészetröl valamit vagy az müködik. Elöre is köszönöm a tájékoztatást és a segitséget elérhetöseget elfogadok :)


 
Offline
Csatlakozott: 2010 dec. 15, 14:56
Hozzászólások: 74
Valódi név: Horváth Péter
   
Hozzászólás 2015 jan. 28, 18:45 
Sziasztok !

Köszönöm mindenkinek a segítséget .Úgy néz ki megoldódik az elhelyezése , mert igéretet kaptam , hogy eljönnek hétvégén érte . Ha mégsem jönne össze megpróbálom a Noét mert ők helyileg is közel vannak hozzám . Mégegyszer köszönet .

Horváth Péter


 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához  [ 1016 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 51  KövetkezőKi van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés ebben a témában:
Ugrás:  
cron

Pontos idő: 2021 okt. 22, 0:02
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség
phpBB SEO