nagygabe írta:
Minden fórumon felbukkannak provokátorok.......
Nem provokátor Vademberünk, hanem........buta!
Az életbe közülünk senkinek nem jutna eszébe benyitni egy másik mozcsis, zebrás, gouldos topicba, feltenni oda egy másik madárfajról (fajtáról) képet, videót, tanulmányt vagy mittudoménmit, és gyakorlatilag kijelenteni, hogy :
"drágáim ti nem vagytok normálisak!!!

....eeeeez madár nektek?!

........ló...t!

Ezt nézzétek meg eeez igen!"

Főleg az általa alkalmazott stílusban....(úgy látom a profiljában tanárember....ez esetben őszintén sajnálom a diákjait...

)
Azt hiszem kölcsönösen tiszteljük, elismerjük egymás munkáját, elhivatottságát Hegedűs Zsolttal, Balansszal, Dobosapával, Csmisivel, vagy éppen a kanárin belül Csabával, Ferivel, vagy Birddel, és még sorolhatnám tucatjával a madarászokat, hogy ilyet ne tegyünk.
És tán a legszomorúbb az egészben az, hogy iróniának a nyomát sem látom a hozzászólásában, tehát valszleg komolyan gondolja szegény a dolgot.....

vadmadár írta:
Egy dolgot nem szabad elfelejteni,hogy a vadmadarak ha lakásban vannak tartva nem eresztik annyira el a torkukat....
No ez egy jó nagy baromság...!!!... Egy hormonoktól duzzadó zöldike hím q..ára nem lesz tekintettel a négy falra...

vadmadár írta:
.....de én mind kukkolót már dühített a dolog....

....ha dühít akkor meg mi a fészkes francnak olvasgatsz, kukkolgatsz itt felénk?!
És ezzel azt hiszem én is lezártnak tekintem a dó'got.
----------------------------------------------------------------
Említettem vala, hogy az egyik Röder tojóm csúnyán megsebezte magát.....nos úgy látszik túltette magát a dolgon, tegnap kelt nála 4 fióka.