Támogassa egyesületünket adójának 1%-ával

A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 5220 hozzászólás ] 
Keresés ebben a témában:
Oldal Előző  1 ... 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90 ... 261  Következő
Szerző Üzenet
Valódi név: Fett Zoltán

Hozzászólás 2008 júl. 17, 15:27 
sziasztok megtudnátok mondani mért dobja ki a fészekből a kicsikkéket a kanári??????????????

Bronz fokozatú IDRE díjas
Valódi név: T.G.

Hozzászólás 2008 júl. 17, 10:56 
Köszi, Margó, örülök, ha tetszik az olvasmány :D !
Á, nem kell privi. Csak azt akartam mondani, hogy én is olvaslak téged odaát, és ha nem is írogatok oda mostanság, attól figyelek én. A kilengés szót tőled idéztem, bár azt hiszem, te is inkább arra gondoltál, hogy néha képesek vagyunk túllöni a célon, ha kényeztetésről van szó. És itt most szándékosan általánosítottam. És mert tudjuk, hogy a túlzott kényeztetés nem vezet jóra, talán ezért is fogalmaztál te is így: kilengés.
Ja, a korsó? :lol: Á, hosszú battyogós napon kimondottan könnyű, mégha a képen nem is úgy látszik :oops: Csak a poén kedvéért tettem be, és marad még két beszámoló erejéig, ha nem vagyok túl off...
Puszi!

Hozzászólás 2008 júl. 17, 9:19 
Gabeszkám ezt a kilengést nem nagyon értem, ha esetleg priviben elmagyaráznád.... :wink:
Jó az új "belépőd", nem nehéz kicsit az a korsó????? :lol:
Örülök, hogy jól telik a nyarad, élvezetes a beszámolód...
Pussz!

kétszeres Gyémántkoszorús Mestertenyésztő

Hozzászólás 2008 júl. 16, 23:25 
:wink: ...................................................................................... :oops: :09:

Hozzászólás 2008 júl. 16, 21:58 
Hali, hali! Sziasztok!

Margó, kedves barátném, ha nem is nagyon van időm máshová is írogatni, azért én is olvaslak téged! Bezony! És nagyon tetszett, amit bizonyos kilengésekről írtál :lol: ...

Amaryl, nem kellett én noszogassam őket. Sétáltak, de hegyet másztak ők maguktól is :wink: . Jó kis társaság volt! Aztán mikor felcsendült a szignál: "Megmondtam én..." rázendített a kíséret: "megmondtam én!" aztán szóló: "enyém leszel..." és a kórusteli tüdőből... Vagy azt hogy: "Csak egy liter kadarka kell... :P " Hú, de ez már nagyon off :lol: :lol: :lol:

Na szóval, ott jártam, hogy agytágító tréningre nyertem bejutást Pécsre. Felvidéki, vajdasági, kárpátaljai és erdélyi pedagógus kollégákkal szenvedtük át diákként a húzós napokat, de abszolút megérte nemcsak szakmai szempontból :wink: !

Kép

Pécs, a IV. századig visszapillantó történelmi emlékeket őrző, gyönyörű város! Kevéske pihenő időnkben a város utcáin sétálva kellemes meglepetésemre, szembetalálkoztam magammal 8) , na jó, csak a druszámmal, és Ti juttatok eszembe, hisz csakis nektek vagyok Gabesz...

Kép

A madaraknak szomjat oltó kút Szt. Ferenc lábánál, a szebbnél szebb ivókutak egyike, csak ez spéci madaras… Kellemes pihenő a forró délutánon.

Kép

Dómot- tornyot- lelátót, az ókórba tett időutazást, várat- bástyát -szerelmesek lakatfalát, mészkőbarlang hűvösét- villányi borok ízét- esti táncház ritmusát nem mesélem el. Azt ti magatok kell meglássátok, hangulatát megtapasztaljátok. Ugye, lehet városba is beleszeretni? Ja, és nagyon sok itt a feketerigó!

Egy utolsó kép: Biztonság (Tettye)

Kép

Folyt. köv.
Jó éjt! Puszi nektek: Gabesz

Hozzászólás 2008 júl. 16, 9:10 
Szia Gabesz!
Én is olvasom ám az élménybeszámolót, legalább itt hallok azért rólad még....
Puszi...

Hozzászólás 2008 júl. 15, 23:18 
Hihi...ahogy látom,ott a hátsó sorban,az ősök nem túl lelkesek!!!! gondolom,megsétáltattad rendesen a társaságot,Gabesz????? :lol:

Hozzászólás 2008 júl. 15, 22:07 
Mona írta:
Tessék beszámolni erről a szép nyaralásról kicsit bővebben is majd, jó?

Hali-hali! Na, hol is járok? Azt hiszem, leragadtam még ezelőtt három héttel... Onnan jövök, Kollegina 8) , ha nem baj, hozom a beszámolót, de csak részleteiben, mert így is félek, túl hosszúra engedem. Amúgy meg békés természetű volnék... ja, ha rámlépnek? Hát az más, akkor én vagyok maga az egyfejű sárkány!!! :alien:

Hol is kezdjem? Talán az elején, talán azzal a vicces helyzettel, mikor Necoékkal (no, ettől rolleres ez a téma is :lol: ) a Csonkánál egy éppen ebéd utáni sziesztáját eltölteni kívánó vörösvércsét pillantottunk meg, a csapat pedig jól szórakozott rajtunk, miközben Neco meg én esetlenül de törhetetlen elszántsággal próbáltuk lencsevégre kapni a kis vörös dögöt :twisted: .

Kép

Hát mégiscsak lekaptuk!
Kép

Kép

Az Egyes-kőhöz tett kirándulás is csudajól sikeredett. Az esőfelhők csak kerülgettek minket mint sarlósfecskék a magas szirteket, majd éppen hazaérve kezdett ömleni, de akkor úgy istenigazából!

Az elfáradt vándorok:
Kép

És naná, hogy fent jártunk!
Kép

Kép, mit még az aggódó szülők sem láttak :wink: :
Kép

Bármerre jártunk-keltünk, Neco a kis énekeseket hangjukról símán megnevezte. És ekkor derült ki egy számomra nagy rejtély: hogy bizony a titokzatos énekes, akinek azt gondoltam holmi kerti csacsogó itt a villanydrótokon, abbizony a csicsörke. És itt csicsereg már mióta :shock:
...
Aztán sátorbontás. A madaraim Tamásomra hagytam. Nagyon ügyes :D , megérdemli, hogy itt is megdicsérjem az igen tisztelt rolleros társaság előtt! írtam már, hogy összevertek valakik a röpdében. Tamásom felmérve a helyzetet, szépen kihalászta és különtette az áldozatot, vagy éppen a bunyó kezdeményezőjét, Gábrist (-és még meggyűrűzött egy zebrafiókát is :) ). A sebesült most idebent javul, a csőre tövében és mindkét szárnyán- gondolom vedlés miatt is- gyógyulgató sebeket látok. Amúgy jót tett neki a "sport", leadott kicsit a zsírosságból. Majd, ha annyira helyrepattan, megy ismét a szabadba.

No, mára ennyi. Folyt. köv. 8)
Szép álmokat! Puszi nektek: Gabesz

Hozzászólás 2008 júl. 14, 21:49 
ágyuri írta:
Szia Kynyoo!

Szerencsésen megérkezett az etető.

oké! Örülök... Remélem lassan lesz fejlemény az ügyben!

Hozzászólás 2008 júl. 14, 21:19 
Monakoda !....Vigyázz a búbkereséssel mert összekoccan a fejetek !... :oops: :shock: :lol:
Nagyon dögös vagy gyöngyöm !.... :wink:
A főkotkoda meg egyenesen a taposóakna ! Ha rálépsz szétrúgja a farktollaidat !.... :13:

Hozzászólás 2008 júl. 14, 19:17 
Sziasztok!

Örülök, hogy megvagy, Kollegina, már kezdtem magam nagyon egyedül érezni itt a sok kukori között! :D
Tessék beszámolni erről a szép nyaralásról kicsit bővebben is majd, jó?

Mi az, amit nem használtam ki??? Kapsz a búbodra tőlem is! (nem nehéz azt megtalálni, a hátadon, ahol Quazimódónak is van, vagy a fejeden kell keresni... :57: )

Az én etetőim is ilyenek, így ha lesz, aki meg tudja csinálni, nekem csak 6 db kellene belőle, jó?

IDRE tag
Valódi név: Ács Győrgy

Hozzászólás 2008 júl. 14, 14:35 
Szia Kynyoo!

Szerencsésen megérkezett az etető.

Hozzászólás 2008 júl. 13, 23:29 
Csóklom ! Elveszett felfüggesztett főkotkoda !...Míg nem vagy, van helyettes főkotkoda de nem használta ki a lehetőséget !?....
Most azon gondolkodom, hogy hol is van rajtam kiálló búbocska !?... :24:

Hozzászólás 2008 júl. 13, 19:47 
Itt vagyok, Kedveseim! Ne aggódjatok, rossz pénz nem vész el... Most éppen Békésről írok, de voltam Prágában, Budapesten, Pécsen, Albertirsa mellett gondolatban intettem Iker Ferinek, Karcagon meg átutazva Guvat jutott az eszembe. Keresztül-kasul utaztam szép Magyarországot- közben meg lekéstem egy babgulyás-partit Pilisvörösváron, de sok szép és kellemes (madaras) élménnyel (is) gazdagodtam. És mivel a Károly hídon nincsen szélessávú internet, jól mondod Neco testvér, hát Békésre "részint" hazaérve csattantam a gép mellé, hogy mi hír szeretett tyúkudvarunkban, mert nagyon hiányoztatok, (és sajnálom, hogy nem kereshettelek fel személyesen is Titeket, de mi késik nem múlik!)- és közben nagyon reménykedem, hogy otthoni kis "tyúkfarmomon" is az idilli béke honol... No, majd holnapután kiderül... Mona, külön kapsz egy puszit, Doromboló, te pedig kapsz a búbodra! Ja, és Perényi Lacinak ha késve is, de GRATULA!!!

Puszi nektek: Gabesz

Hozzászólás 2008 júl. 11, 21:18 
doromboló írta:
LEPKEEEEEE !....Én meg itt hónapok óta rohangálok a lepkehálómmal és nem találtalak !..... :lol: Mi van veletek ?...Még mindig papiózisban szenvedtek ?!..... :shock: ...Életem legboldogabb napja lenne mikor Énekes Kanári Országos Bajnok lennél !!!.... :wink:

:54:

Háááát, tudod kedves Doromboló, én már sok mindent megélt lepke vagyok, és nem lehet csak úgy egy lepkehálóval elkapni... :wink:

Megvagyunk, köszönöm szépen.
Balu barátod szorgalmasan készíti a madárkák - minden igényt kielégítő - lakosztályait, amikben a párocskák több-kevesebb sikerrel családot alapítanak. 8)
Bár van olyan párocskánk is, akik egyelőre még csak egy bizonyos élvezetnek hódolnak, de azt szinte egész nap művelik :twisted:

Igen, még papiózisban szenvedünk, a zebriózis, az amandinózis és más pintybetegség mellett.
Rá kellett jönnünk arra is, hogy a madártenyésztés sem egyszerű dolog... :roll:
A rizspárunkról és papagájainkról Balance tett fel képeket a topicokban, ha van kedved, lesd meg őket.

Én, mint Énekes Kanári bajnok???? Végülis, soha ne mondd, hogy soha, nem igaz? :wink:

Csak ne tőlem tanuljon meg énekelni a kanári... tudniillik az én hangom inkább tömegoszlatásra jó.
:57:

Hozzászólás 2008 júl. 11, 18:59 
nagygabe írta:
Olaszországban gyártják: http://www.2g-r.com
Nálunk az aquapet forgalmazza a cuccaikat. Neco, te nem tűlük szerezted be?
Próbálom elérni őket, eddig még nem válaszoltak. Nincs valakinek kapcsolata náluk?

Szia Nagygabe!

Van egy ismerősöm az Aquapet-nél:Németh Béla Tel:06-20/958-20-02.
Sok sikert!

Bronzkoszorús mestertenyésztő

Hozzászólás 2008 júl. 11, 15:37 
Olaszországban gyártják: http://www.2g-r.com
Nálunk az aquapet forgalmazza a cuccaikat. Neco, te nem tűlük szerezted be?
Próbálom elérni őket, eddig még nem válaszoltak. Nincs valakinek kapcsolata náluk?

Hozzászólás 2008 júl. 11, 15:20 
Ez hát csak ez műanyagból van ami praktikusabb is lenne ! Azt írjad le Gáborom hogy hol vetted !?....Azt tudom hogy a németeknél és Ausztriában is van,,,Történetesen a Poppernél akinek a legnagyobb díszállat kereskedése van Bécsben, mellesleg roller tenyésztő, Gehling madarai vannak és volt már bajnok egyszer - kétszer !
Volt egy hímem tőle amelyik a 2002-es év sampionjának a testvére volt. Nem volt versenyen és a hangja sem volt olyan bénító, de a testvére :
25, 24, 18, 18, volt amiért megvettem....persze aranyáron ! Nála nem lehet alkudozni.....sajnos. Ilyen magas pontszámú madarat nem is hallottam soha !?....Egyébként jó utódokat hozott....
Lehet kapni még ilyen itatót, ha nem is ennyire üvegszerűen átlátszót a Szlovákoknál is és akkor a Cseheknél is gondolom ?!....Utánna nézek jó ?!....
LEPKEEEEEE !....Én meg itt hónapok óta rohangálok a lepkehálómmal és nem találtalak !..... :lol: Mi van veletek ?...Még mindig papiózisban szenvedtek ?!..... :shock: ...Életem legboldogabb napja lenne mikor Énekes Kanári Országos Bajnok lennél !!!.... :wink:

Aranykoszorús mestertenyésztő
Valódi név: Neubrandt Gábor

Hozzászólás 2008 júl. 11, 15:08 
Jaja...Gabe! Ilyeneket varázsolj elő a cilinderből, mert ez lenne a legjobb, és nekem nem sikerült szereznem...

Különben egy rövid helyzetjelentés madárfrontról :
Sikerült helyrerántanom a bandát, még a vérben fürdő két fióka is túlélte a macerát.
Szóval le van választva 47 rollerkölök, jön -némelyiknél már itt van :wink: - a vedlés, oszt mehet a buli! :51:

http://rollercanary.hupont.hu/

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára neco 2008 júl. 11, 15:21-kor.

Hozzászólás 2008 júl. 11, 13:58 
nagygabe írta:
Ez lenne az?

Kép

IGEN...

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 5220 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90 ... 261  Következő