Támogassa egyesületünket adójának 1%-ával

A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 5220 hozzászólás ] 
Keresés ebben a témában:
Oldal Előző  1 ... 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74 ... 261  Következő
Szerző Üzenet
Valódi név: Fett Zoltán

Hozzászólás 2008 szept. 14, 18:40 
doromboló
azt ajánlotta hogy adjak a tojónak kanári nevelő tápot
azzal nincs is gond
csak azzal hogy a kanárim más madarakkal is együtt van
és azoknak nem akarok adni olyan tápot
az lenne a kérdésem hogy amíg eszik a tojom addig nem e lehetne kifogni egy kalitkába hogy ott egyen de akkor nem hagyja ott a kicsinyét
mert egy kicsit drága az a táp
!!

Hozzászólás 2008 szept. 14, 17:46 
Gabesz írta:
[

Úgy látszik, nem válaszolnak neked, mert mindenkinél luxuskörülmények között vannak tartva a madarak csak nálam vannak kipaterolva a lakásból 8) . A nappali hőmérséklet ott nálatok még gondolom, kellemes. Itt már elég hűvös van

de még mindig nem vészes... Ja, hogy relatív? :lol: 8) I

Köszi, Gabesz, köszi!

Akkor egyelőre még nem aggódom, bár ez a pár nap komoly lehűlést hoz(ott) az eddigiekhez képest.

Ha pedig más a véleménye a "luxustenyésztőknek", akkor majd csak sikítanak, és én is berendezem 5 csillagos szállodává az erkélyemet... :05: :22: :70:

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Ákos 2008 szept. 14, 19:29-kor.

Hozzászólás 2008 szept. 14, 17:27 
Mindenki iskolában van. A tanévkezdés rengeteg elfoglaltsággal jár. Be kell csomagolni a kotta füzeteket. :lol: Beszerezni a taneszközöket. Decemberben záróvizsga. :twisted: :83: Szépen meggyógyúlt a lábacskánk köszönöm a segítséget Neco. Remélem több madarat nem engedtek el, mindenkinek meg kell fizetnie a vámot, de abból már elég. nállam az elő énekesek:Tenneesse Ernie Ford, Louis Armstrong, June Carter , Van ám egy-két ötletem.DE azért tényleg ébresztő!!!!!!!!!!!!!! Mi van a rolleros porontyainkal, hogy cseperednek? Apukák ,anyukák, a balasetes kollégánk mikor fog rokizni, vagy a twiszt a kendvenced? Hangokat akarok hallani. FFFFŐŐŐŐŐ kukori te is vedlesz? Csajok !!!!!

Hozzászólás 2008 szept. 14, 13:42 
eszterolajos írta:
Szia Kynyoo!

Idézet:
Lajos bá ahogy visszaolvastam láttam hogy önnek is kellene hány darabról lenne szó? Mert ha marad akkor jövő hétvégén elvinném

1o db : úgy első nekirugaszkodásnak...

Rendben, viszem ha megjönnek!

Aranykoszorús mestertenyésztő
Valódi név: Eszteró Lajos

Hozzászólás 2008 szept. 14, 12:04 
Szia Kynyoo!

Idézet:
Lajos bá ahogy visszaolvastam láttam hogy önnek is kellene hány darabról lenne szó? Mert ha marad akkor jövő hétvégén elvinném

1o db : úgy első nekirugaszkodásnak...

Bronz fokozatú IDRE díjas
Valódi név: T.G.

Hozzászólás 2008 szept. 14, 11:35 
Ákos írta:
Régen jártam erre, mindjárt egy kérdés. Eddig kedvenc énekesünk az erkélyen töltötte a nyarat, most azonban hűlni kezd az idő. Kérdésem: meddig tartható ott, milyen hőmérsékletet szeret, érdemes-e behoznunka lakásba, és ha igen, milyen hőmérsékletnél?

Szia, Ákos! Tényleg, rég láttunk erre!

Úgy látszik, nem válaszolnak neked, mert mindenkinél luxuskörülmények között vannak tartva a madarak csak nálam vannak kipaterolva a lakásból 8) . A nappali hőmérséklet ott nálatok még gondolom, kellemes. Itt már elég hűvös van, de még mindig nem vészes... Ja, hogy relatív? :lol: 8) Inkább az éjszakai hőmérséklet az, mit figyelni kell. A tavaly -4 volt itt nálunk, mikor már végre úgy döntöttem, elég a tesztből :lol: , behozom őket! Szerintem csak edzettebb, egészségesebb lesz a madarad, ha a friss levegőn tartottad. Éppen szél és huzat ne legyen, mert tudod, hogy arra érzékenyek.

Ma Rolandomat és a zebrapárat fogom behozni. Rolit mert idő van! (jól jönne most nekem kicsi súgás, mit és hogyan!) a pintyeket pedig azért, mert Pintyőt kicsit gyanúsnak találom... nagyon nem tetszik a viselkedése... szárnyát mintha lógatja, a begyénél pedig féloldalasan furcsán púpos és a tollait is eléggé borzolja... enni eszik, de ez mindig megtévesztő, mert attól lehet még beteg :? .

És akkor hová lett a díszes társaság??? Az én netkapcsolatommal van gáz és ti hiányoztok??? Hogy van ez? Betemetett a sok lehullt rozsda-piros és sárga falevél??? Vagy télire töltődtök még kicsi langymeleg napsütéssel?

Puszi nektek: Gabesz :geek:

Hozzászólás 2008 szept. 13, 10:44 
Sziasztok!

Jövő héten ha minden jól megy megjönnek az itatók!

Lajos bá ahogy visszaolvastam láttam hogy önnek is kellene hány darabról lenne szó? Mert ha marad akkor jövő hétvégén elvinném önnek!

Hozzászólás 2008 szept. 13, 9:58 
Sziasztok!

Régen jártam erre, mindjárt egy kérdés. Eddig kedvenc énekesünk az erkélyen töltötte a nyarat, most azonban hűlni kezd az idő. Kérdésem: meddig tartható ott, milyen hőmérsékletet szeret, érdemes-e behoznunka lakásba, és ha igen, milyen hőmérsékletnél?

Előre is kösz,

Hozzászólás 2008 szept. 13, 8:45 
Fotót!!! :35:

doromboló írta:
A múltkoriak.... de még sem sikerült feladnom mert odafele csörgött a telefonom és már fordultam is visza....Haza Gináért a 2 éves hannoveri vérebemért és már nyomtuk is a tegnap megsebzett szarvas bika csapájának követését...3,5 km. vezeték munka, cca. 800 m. hajsza majd egy stabil fél órás állítás után sikerült megadni a kegyelem lövést a hátsó lábán megsebzett 8 kiló körüli páratlan 14-es bikának....
Ennyit a roller kanárikról.... :roll:

kétszeres Gyémántkoszorús Mestertenyésztő

Hozzászólás 2008 szept. 12, 21:49 
A múltkoriak.... de még sem sikerült feladnom mert odafele csörgött a telefonom és már fordultam is visza....Haza Gináért a 2 éves hannoveri vérebemért és már nyomtuk is a tegnap megsebzett szarvas bika csapájának követését...3,5 km. vezeték munka, cca. 800 m. hajsza majd egy stabil fél órás állítás után sikerült megadni a kegyelem lövést a hátsó lábán megsebzett 8 kiló körüli páratlan 14-es bikának....
Ennyit a roller kanárikról.... :roll:

Hozzászólás 2008 szept. 12, 10:11 
Annyira össze borult most minden a fajam feltt hogy most lett rá időm...

Hozzászólás 2008 szept. 12, 10:10 
Megyek feltenni egy hirdetést a TV be hogy elveszett 3 madaram.... :cry:

Hozzászólás 2008 szept. 10, 17:33 
Sziasztok!
Békés megyei tavaszi árpa ár 2500 Ft/q, de nem kell a kutyának sem. Pedig nagyon szép. Fénymag 14400. Fénymag ocsú,(kb 50 % egész fénymag, 30 % tört szemű fénymag, 15 % hántolt muhar, 5% homokos szemét és por) 3000 Ft

Valódi név: Neubrandt Gábor

Hozzászólás 2008 szept. 9, 20:21 
Szeva' Sanyi!

Hellyel-közzel ugyanez, de jellemzően10-20ft.-al olcsóbb nálunk Vörösváron.

http://rollercanary.hupont.hu/

Hozzászólás 2008 szept. 9, 20:04 
Szevasztok !
A sok rémség , izgalom , öröm , után egy kis hétköznapi dolog :
az idei takarmány árak : (Dunakeszin )
vörösköles :150 Ft , lenmag : 220 Ft , repce : 130 Ft , rizs : 170 Ft ,
fénymag : 200 Ft , muhar : 220 Ft , négermag : 520 Ft , zab : 70 Ft
tavaszi árpa : 70 Ft cirok : 110 Ft
Felétek mi a helyzet ez ügyben ?

Hozzászólás 2008 szept. 8, 11:43 
Véletlen beleolvastam ebbe a topicba, és miket látok, te jó ég...

velünk is majdnem történt tegnap ilyen galiba... a nimfám a nappaliban volt, a párom meg erről megfeledkezve ment ki a teraszra valamit molyolni... aztán ahogy ott a teraszon guggolva ürítette a porszívót, egyszercsak verdesést hallott, és guggolásból fölugorva még épp elkapta röptiben a papagájt... csak néhány tolla bánta. :07:

Hozzászólás 2008 szept. 8, 6:55 
Mona írta:
Gabesz, te hogy állsz Rolanddal? 8)

Sia, Kollegina :D ! Csakhogy látunk téged is!

Hogy állok? Hát állok és bámulok :shock: . Tudod, mint borjú az új kapu előtt :? ... Asszed tudom, mit kéne csinálni? Csak majd miután ismét rongyosra használtam itt a keresőt.
Most még egyelőre a héten hagyom, hogy jó sok finom D vitamint szívjanak magukba, aztán majd behozom a kis rigót 8) . Puszillak!

A díszes tyúkudvarunknak pedig kívánok egy vidám hétfő reggeli jó reggelt :lol: !
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=EaObukFzlco&feature=related[/youtube]

Hozzászólás 2008 szept. 7, 19:46 
Sziasztok!

Atyaég, mik történnek errefelé mostanában!
Azért én nem féltelek, Doromboló, így is nyerő csapatot tudsz összehozni, mert hiába lesz kevés hímed, a tapasztalat, ami a versenyeztetésükhöz kell, neked kedvez.
Ugyanúgy nem féltem Necot sem, akármennyi hímje is lesz idén.
Mi, akik most keztünk, szerintem örülünk, ha a madarak egyáltalán megszólalnak majd a versenyen, legalábbis ami engem illet. Ici-pici kis mazsolának érzem magam, és kezd a gyomrom összeállni a gondolatra, hogy hogyan fogom én ezeket a "neveletlen" kis hímeket kordába rakni, megtanítani, amikor magam sem tudom, mit kellene egyáltalán hallanom tőlük? :shock:
Ráadásul nálam nagyon nagy a harc a fiúk között, folyamatos a csetepaté, ahelyett, hogy nyikorognának legalább valamit, ők inkább verekednek. Érdekes, a tojók nem... De nem merem még egyesével rakni őket, mert nincs itt az ideje, és nem akarok idő előtt semmit sem tenni. Bár, ha eldurvulna a helyzet, azért lépek, az biztos.
Szóval, nagyon kíváncsi leszek én erre az idényre, de a biztos utolsó helyet azért már előre lefoglalom, és még arra is büszke leszek.

Gabesz, te hogy állsz Rolanddal? 8)

Mona

Hozzászólás 2008 szept. 7, 15:30 
neco írta:
Gabesz, neked lassan be kéne stokiznod azt az egyszem trubadúrt, mert túlkoros lesz...

:07: :18: :56: :93: :24: :17:

Valódi név: Neubrandt Gábor

Hozzászólás 2008 szept. 7, 14:18 
Sajnálom a madarat Gabe! Vígasztaljon, hogy nem tűnt el a rollerezés a családból, a Papa fent biztos örömmel néz le a madaraIDRE.

Dorombi most már tényleg óvatosan röptess, nehogy az egyéni induláshoz is kölcsönmadár kelljen?! :shock: (oszt nehogy én is úgy járjak... :( )

Gabesz írta:
..... A pasijaim boldogan danolásznak csak úgy maguknak, aztán már egymásnak :wink: , majd egyre nagyobb hévvel feszítik torokzsákjukat szebbnél-szebb és különbnél különb hangokat és hangzatokat kihozva magukból...

Gabesz, neked lassan be kéne stokiznod azt az egyszem trubadúrt, mert túlkoros lesz...

13 tuti (?) hímem van külön. Eszméletlen jópofák ahogy nótázgatni próbálnak. :lol: Ülnek öten-hatan egy pálcán, és majd leesnek az igyekezettől ahogy szeretnék egymást túlnyekeregni. Az öreg hímeim közül is megszólalt már kettő.
Szóval lassan tényleg vége a nyárnak.
De az igazi muzsika majd tél közepén lesz... :wink:

http://rollercanary.hupont.hu/

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára neco 2008 szept. 9, 4:42-kor.

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 5220 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74 ... 261  Következő